Beverly Hills Mel-Q

Merhabalar oncelikle cocugunuzu saglikla dunyaya getirmenizi dilerim. Bence hamilelikte bu tarz seyleri doktora danismali. Sadece su kadarini bilgi verme amacli soyleyim biliyorsunuz biz kadinlar icin vajinal
Vajinal sivi cok onemli hem ordaki tenin hassasiyetinden dolayi hem de saglikli cinsel birliktelik icin ve pek cok sey bunun duzenini etkiler bunlar gunluk pedler ,sabunlar, islak mendil hatta parfumlj tuvalet kagitlari... Yagi kullanali bir ayi gecti sanirim ve ben vajinal sivinin dengesinde bir bozulma gozlemlemedim bence bu buyuk bir arti. Ayrica herhangi bir reaksiyon ne bileyim kaşıntı, sivilce, kizariklik vs gormedim. Bu da bana guven veriyor.
Tekrar soyluyorum hamilelikte doktora danisilmali fakat deligin oldugu bolge zaen yapisi itibariyle kilsiz oldugu icin yagi cevreainden disa dogru kullaniyoruz yani oranin sagligini etkileyecek bir durum olmadigini dusunuyorum.

Merhaba arkadaşlar İstenmeyen tüylere mutlaka denemelisiniz bu limon ve tuz karışımını; Bir limonu sıkıyosun 2 çay kaşıgı tuz ekliyosun ve bu karışımı agda yaptıktan sonra 3 gün süreyle masaj yaparak agda yaptıgın yerlere uyguluyorsun 4 saat bekletip yıkıyosun,kendi tecrübemi paylaşayım sizinle (ben genelde jilet kullanırım)
agda yada makina kullandgmda batık sorunum oldugu için,bigun batıklara çözüm amaçlı araştırma yaparken deniz tuzuyla peeling yapmanın kese yapmanınve limonun iyi geldigini idda eden yorumlar okuyorum ve deniyorum,1 -1 bucuk ay önce her jiletten sonra sadece limon suyu sürüyorum jilet yaptgım yerlere,sonra bir farkediyorum ki kıllarım yavaş yavaş uzuyor ve bazı yerlerde hiç cıkmamış bile şaşırıyrm tabi limonun kıllara bu şekilde faydası oldgnu bilmiyrm snra bir araştıyorum ki limon ve tuz karışımı Kılları azaltıyormuş ve gec cıkarıyormuş,yani demem o ki jilet kullanmama ragmen etkisini gördüm sadece limon kullanarak, agda yada makina kullanıp deneyeceğim bundan snra,limon ilk sürdügünüzde biraz yakıyor ama dayanılmayacak kadar degil,faydalı olabilmek adına paylaştım sizlerle.

Limon ve tuz kariaimini epilasyondan sonra sivilce olmasin die kullaniyorum ben de ozwllikle cene, dudakustu ve gogus arasinda ama uc gunde bir degil de sadece epilaayon yaptiktan sonra. Tuy uzerinde erkiaini bilmiyoum ama sivilceye cozum

Bende kullanmaya başladım. İnstagram hesabımdan günlük yada seanslık bilgi vereceğim buraya sürekli giremiyorum. @annetavsiyesii nden takip edebilirsiniz
Mrb ürün kullanımınız hakkinda fikirlerinizi olumlu olumsuz paylaşabilor misiniz lütfen

merhaba,
şimdi sitede mel-q kremiyle ilgili yazan yorumları görünce siteye üye olup sizlerle paylaşmak istedim.
genelde kullanıcı yorumları istemiş bazı arkadaşlar. ben de kremi almadan önce kullanıcı yorumu bulamamıştım maalesef
ürünü aldığım faturayı ben de güvenemediğim için saklamıştım. 14.06.2016 tarihinde almışım.
ürünü almadan birkaç ay önce duymuştum ve bende sizler gibi sitesine baktım ve güvenmedim. profesyonel bulmadım. (hala bulmuyorum :)) sonra bir gün yine karşıma çıktı ve yine kullanıcı yorumu bulamadım. fiyatı uygun olduğu için alıp denemek istedim. ben 6 adet sipariş verdim. 89 TL kapıda ödemeli aldım. yorumlarda bahsettiğiniz gibi ürün kullanımı ile ilgili herhangi birşey çıkmadı. sadece kargo poşetine koyulmuş 6 tane küçük çam şişe vardı. normalde hassas bir cildim vardır ve bilmediğim hiçbir ürün bugüne kadar kullanmadım. insan tedirgin de oluyor açıkcası ama ben de esmer bir bayanım denemek istedim. benim özellikle şikayetim bel, göbek ve kol tüylerimdir. tüy temizliği yaptıktan sonra 3 günde bir sürülmesi gerektiğini keşfettim. güneş yağı kıvamında ve kokusu hafifçe kötü değil rahatsız etmiyor. ben geceleri yatmadan önce sürdüm. açıkçası 3 adet kullandım araya tatil geldi bıraktım maalesef ama ağdacım bile kıllarımın ciddi derecede azaldığını söyledi. kesinlikle gözle görülür şekilde kıllarda incelme ve azalma var. hatta bu yazıdan sonra kalan kutulara da başlayayım sonrasını da yazarım . bu arada cildim de kaşınma,kızarma gibi şeyler olmadı. ben deneyin derim.
herkese sevgiler..

Mrb paylaşımlarınız için teşekkürler devamında sizden ve diğer kullanıcı arkadaşlarımızdan gelen yorumları takip edicem ona göre gerekirse bende alıcam ne yazık ki şimdiye kadar aldıklarımın hepsinde hayal kırıklığı yaşadım

Tekrar merhaba hanımlar. Uzun zamandır konuya yorum girilmiyor ben deneyimlerimi yazayım. Kullananlar da yorum yazarlar belki. 4.şişe bitti yukarıdaki yorumlarımda kollarımda kullandığımı söylemiştim. Ancak tüylerde azalma YOk. Geç çıkıyor ama o da yağın gözenekleri kapatmasından kaynaklanıyor sanırım. Neyse çok uzatmayım denedim faydası yok en azından ben de.

internette bu marka karşıma çıktı hiç yorum bulamadım. tüy azaltıcı serum. Kullanan duyan bilgisi olan var mı?
Tatlım ben 3-4 aydır kullanıyorum ağda ile alıp Beverely Hills yağı sürdüğüm bölgede çok olumlu verim aldım.Yani yer yer kellikler oluştu çıkan tüyler de çok zayıf "biz gidiciyiz abla" diyorlar resmen Ama şunu söylemek için geldim kızlar ; Beverely Hills Jiletle alınan yerlerde İŞE YARAMIYOR. Bi bakıyorum zayıflıyor tüyler,jiletle alıyorum yine gürleşiyor bende böyle oldu.Siz de deneyin ama jilet önermiyorum artık.O yüzden ağdayla alıp sürücem yağı. Ben memnunum eğer tüylerinin tamamen kurtulursam zaten heryerde bas bas bağırcam inşallah Beverely Hills Mel-q işe yarıyor diye

Mrb son durum hakkında bilgi alabilir miyim

merhaba. bu ürünü almayacaktım ama merakıma yenik düştüm aldım. İçindekiler alanında oldukça tanıdık malzemeler var.

çok araştıramadım ama resmini paylaşıyorum.

aqua su demek zaten suda çözünebilir olduğunu gösteriyormuş. gliserin kozmetikte kullanılan nemlendirici. gelelim asıl içeriğe baryum sülfür: internette yazınca direk hamam otu çıkıyor kozmetikte tüy azaltıcı olarak kullanılıyormuş. Formülü BaS, mol kütlesi 169,4 g olan , renksiz veya uçuk sarı renkli, toz halinde, ısıtıldığında bozunan, sağlığa zararlı, sıcak suda çözünen ve kıl dökücü olarak kullanılan bir madde.
kısaca bildiğimiz hamam otu yağının adının değiştirilmiş hali. bir miktar işe yarayabilir dışardan malzemeyi alarak çok daha ucuza da getirebilirsiniz. sonuç bekleyen ve hala araştıranlar varsa benim araştırma sonucum bu. Boşuna para vermeyin arkadaşlar.

Aynen öyle arkadaslar almayın iade falan da yalan kimse cvp vermiyor.iade etmek istedim işe yaramadı bosuna verdim o kadar pa ra yı helal etmiyorum

Denizcim peki ne zamandır kullanıyorsun bi etkisi oldu mu bunun sana? Hamam otu yağını duymuştum ama etkisi nasıldır bilemiyorum

Denizcim peki ne zamandır kullanıyorsun bi etkisi oldu mu bunun sana? Hamam otu yağını duymuştum ama etkisi nasıldır bilemiyorum
Bir aydır kullanıyorum henüz tam olarak işe yaradı ya da yaramadı diyemem. madem aldım kullanayım diyerek deniyorum bakalım.

Hamam otu yağını denemek istiyordum hazır almışken denedim işe yaramıyormuş. iki seçeneğim kaldı ya ersağın tüy azaltıcı kremi ya da lazer epilasyon. kremi kullandım bacaklarımda işe yaramıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…