• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beverly Hills Mel-Q

Bu urunu kullanan arkadaslar ben de inanmiyorum aslinda ama inanmak istiyorum. Batık sorununa da iyi geliyor mu ürün ?

Siparişim bugün geldi ama gelişi güzel paketleyip göndermişler kullanma kılavuzu falanda yok umarım pişman olmam işe yarar.

ben birşey söylicem reklamcılar heryerde var bu ürün çok iyi diyip kandıranlarda olabilir dikkat edin..buraya da üye olup kandırılabilir çünkü kadınlar kulubü çok tanınan bir site.. careyi sizin sitede bakıyım dedim.. yine en güzeli agda yada lazerle alın daha iyisi bence..

Bende takipte yim kızlar sonuç yazmaya devam edin lütfen. Böylece fake kullanıcılar varsa bile çok yorum olması yanilmamizi engeller

Ben 59 liraya 3 şişe aldım denemekten bisey çıkmaz aynı para agdayada gidiyo benim için azaltması bile yeter. Yoksa bende reklamlara veya yorumlara inanmıyorum denemek istedim belkide dogrudur :)

Kızlar daha önce forumda kantaron yağını ayakları için kullanan bi arkadaş ayak tüylerinin azaldığını yazmıştı. Yani demem o ki yağlar kıl köklerini kaparlar. bu yüzden geç çıkar kıllar.:KK53: reklamlarında da sürekli sürün diyor. başta kıl köklerinin sürekli yağ kullanımından dolayı kapanıp, geçici süreliğine herkesin bayılacağını düşündüm. sonradan face deki yorumlara baktım firma, jilet ya da kremle de kullanılacağını söylemiş.:ukala::ukala::ukala::KK47::KK47: ama bu ürünün kullanılabilir olduğunu göstermez. gerçi ece erken i hatice yi reklamda görünce bi umutlanmadım değil:işsiz:.vee sonra akllıma hamam otu yağı reklamları geldi. yine vazgeçtim. kısacası paramı çöpe atmayıp:63: klasik yöntemlere devam edicem.

Veeeee sanırım bizim eski üyelerden niyeyse hiç alan olmamış. :cool:neden acep yine yeni yeniden yeni üyeler almış ürünleri. bu olanlar bana karınca yağını hamam otu yağını hatırlatıyor. nebileyim belki biz eski üyeler artık şişirme :63:reklamlara aldanmamayı öğrenmişizdir.
not: sonradan dikkatli baktım da sipariş verenlerin üçü eski üyelermiş.

arkadaslar ben de yeni uye oldum.. bu yag reklami surekli karsima cikiyor.. bu konuyla ilgili dusuncem fiyatinin islevine gore cok ucuz oldugu yani kalici bir cozumu olan firma kendine guveni yuksek olup satis fiyatini da buna gore ayarlar diye dusunuyorum..bu tuyleri kullanim suresince uyutuyor olabilir buna dikkat edelim eger 6 ay kullanip bunun etkisini goren varsa lutfen bizleri bilgilendirsin

Bende yeni üyeyim ve herkesi uyardım.. dikattli olun diye yukarıda dedoğum gibi reklamcila artık yerde ve bu site biliniye buraya üye olup kandirabilirler :) neden binada üye oldum ben bu siteye uzaktan izliyordum artık uye oluyum dedim

ben birşey söylicem reklamcılar heryerde var bu ürün çok iyi diyip kandıranlarda olabilir dikkat edin..buraya da üye olup kandırılabilir çünkü kadınlar kulubü çok tanınan bir site.. careyi sizin sitede bakıyım dedim.. yine en güzeli agda yada lazerle alın daha iyisi bence..

Veeeee sanırım bizim eski üyelerden niyeyse hiç alan olmamış. :cool:neden acep yine yeni yeniden yeni üyeler almış ürünleri. bu olanlar bana karınca yağını hamam otu yağını hatırlatıyor. nebileyim belki biz eski üyeler artık şişirme :63:reklamlara aldanmamayı öğrenmişizdir.
not: sonradan dikkatli baktım da sipariş verenlerin üçü eski üyelermiş.
Bende yeni üyeyim ve herkesi uyardım.. dikattli olun diye yukarıda dediğim gibi reklamcılat artık her yerde ve bu site biliniyor buraya üye olup kandirabilirler :) neden burayada üye oldum ben bu siteye uzaktan izliyordum artık uye oluyum dedim

Bende yeni üyeyim ve herkesi uyardım.. dikattli olun diye yukarıda dediğim gibi reklamcılat artık her yerde ve bu site biliniyor buraya üye olup kandirabilirler :) neden burayada üye oldum ben bu siteye uzaktan izliyordum artık uye oluyum dedim
İyi etmissin. Bende uye oldum guya iki senedir. sadece bakip bakip cikiyorum. Sadece arada reklamcilari gorunce dayanamayip yaziyorum

Kizlar bende instgramdan sipars verdim 6 aylik 12 seans bi kac gune gelicek kullananlar var umarim pisman olmam

Arkadaşlar bende hep sizi uzaktan takip ediyordum ve bu ürünü almaya karar verdim ve ürünüm buğün geldi... Sizleri de bilgilendirmek adına üye olum dedim. Valla burada söylendiği gibi de gelmedi ürünler, gayet faturalı ve kutu içinde kurye ile getirdiler. Çok sabırsız bir şekilde bugün aksam kullanmaya başlıcam inş yararlı olur.... Hatta size gelen halini foto çektim ekliyorum :) bence gayet profesyonel...
Hele birde ürün işe yaradı mı valla dua edicem bu markaya çünkü benim pcos sebebiyle boyun ve gögüs bölgemde kıllar var rahatsız ediyor epilasyona da güvenemedim gitmedim ilaç tedavisi oldum ama boyun bölgem cımbızla aldığım için sürekli artmaya başlamıştı siyahlasşmıştı..... inş bu yararlı ve hayırlı olur tek duam ... kurtuluruz.
Sizi bilgilendiricem kullandıkça ben 6lısını aldım 6 seans diye geçen ama 3 ay yetiyormuş duruma göre 6 aya tamamlamak için bir daha sipariş ederim. Bir durumu göriyim. :) ilk bacağımda denicem etki etcek mi alerjik falan duruma göre boyuna başlıcam inş yararlı olursa devammm :):)

Eklentiler

• 20160819_093527.jpg
    20160819_093527.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 215
Caresiz mecbur bende siparis verdim bugun ben deger diye dusunuyorum napalim en azindan aklimiz kalmiycak hadi azalirsa bide diye. Insallah etkisini gorursem bende burdan paylasirim..

kızlar sonuçlarınızı merak ediyorum. son zamanlarda çok karşıma çıkmaya başladı bu ürün umarım işe yarar

Arkadaslar merhaba evet bn de yeni uyeyim tek yorun yaptigim konu da budur. Soyle soliyim reklamci olsam sizin herhangi bir sieden 80tl ye aldiginiz set bana nasil bir menfaat saglar ki. Neyse asil amacim ilerlemeyle ilgili bilgi aktarmakti.
Arkadaslar daha once yazdim siseler kucuk geldi sadece bikini bolgesine kullaniyoum. En son regl olmam ve dugunum dogal olatak misafir vs telase oldugu icin cok da duzenli kullanamadim. Fakat dugunden once tum vucut agda yaptim yanii 8 agustosta. Ayni gun ayni yonyemle tum tuylerden kurtuldum. O zamandan beri koltukaltimi dun ikinc kez epilasyon aletiyle bacaklarimi ise gene dun iki kez jiletle alma ihtiyaci hissettim. Bikini bolgesi ? Arkadaslar bikini bolgemi hala alma ihtiyaci hissetimiyorum yeni evli ve balayinda olmama ragmen yani siz dusununu artik diyorum. Ustelik de duzenli kullanamadim ama tuylerdeki uzamanin yavasladigini gormek beni acaip motive etti daha duzenli kullanacagim. Gelismeleri aktaracagim baska bir gunde gorusmek uzere :)

arkadaşlar sırf sorabilmek için kaydoldum işe yarayan var mı kullananlar ne düşünüyo acaba

merhabalar bende instagramdan sormuştum hamileyim kullanabilir miyim diye bi sakıncası yok dediler ama korkuyorum. ilk aylarda tüylerim yavaş çıkıyordu 6.aydayım şuan ve acayip hızlı çıkmaya başladı. artık canım dahada tatlı olduğu için ağda yaptıramıyorum jiletle alıyorum acaba bi zararı olur mu 6 aylık alıp denemek istiyorum.

merhabalar bende instagramdan sormuştum hamileyim kullanabilir miyim diye bi sakıncası yok dediler ama korkuyorum. ilk aylarda tüylerim yavaş çıkıyordu 6.aydayım şuan ve acayip hızlı çıkmaya başladı. artık canım dahada tatlı olduğu için ağda yaptıramıyorum jiletle alıyorum acaba bi zararı olur mu 6 aylık alıp denemek istiyorum.
Merhabalar oncelikle cocugunuzu saglikla dunyaya getirmenizi dilerim. Bence hamilelikte bu tarz seyleri doktora danismali. Sadece su kadarini bilgi verme amacli soyleyim biliyorsunuz biz kadinlar icin vajinal

Back