tek şişeyi kaç tl ye aldınız sözde bu güne özel 20 tl + 10tl kargo diyorlar. Bende kullanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
bende almak istiyorumda kararszm ya kullananlar lütfen deneyimlerini yazsınnn
Sizde durum nasılürün yeni olduğu için uzun vadede ne gibi sonuçlar doğuruyor bilgi veren olması çok zor. ancak ben 3.seansımı kullandım ve herhangi bir değişiklik yok. altı aylık uzun bir kullanım süresi var bu sureçte eğer bir değişiklik gözlemlersem yazarım. ama fiyatı denenmeye değer. benim yaşadığım yerde tek seans lazer epilasyon bile o kadar ucuz değil. fazla düşünmeye gerek yok. altı ay kullandıktan sonra ne olduğu belli olur ve herkesin bünyesi farklı. ben bir mucize bekleyerek almadım. kollarımdaki tüyler bana rahatsızlık veriyor sürekli ağda ile alıyorum. almışken de bunu kullanarak azalmasını umut ettim. nasılsa alıyorum. 3 günde bir bir yağ sürsem ne olur diye düşündüm. bence sende böyle hareket et. cildin çok hassas değilse dene. ama tek seanslık kullanımla anlaşılacak bir şey yok gibi duruyor en azından şimdilik
Sizde durum nasıl
Siz başladınız mı kullanmaya. Var mı bir değişiklik ?Sizde durum nasıl
internette bu marka karşıma çıktı hiç yorum bulamadım. tüy azaltıcı serum. Kullanan duyan bilgisi olan var mı?
Şuan durumlar nasıl yüzünüzde kötü bişey söz konusu oldumu birde yüzünüzü neyle alıp kullandınızSlm arkadaşlar bende 4 gün önce ürünü aldım çok ön yargılıydım ama işe yarıcağını düşünüyorum Bi seans uyguladım yüzüm için normalde ertesi gün çıkardı ürünü kullandıktan sonra uzaması yavaşladı bugün 3 . Günü daha yemi çıkmaya başladı inşallah dahada etkili olur bence dememeye değer sizde kullanırsanız yazarmısınız
Bende instagramda gordum insan guvenemiyor gercekten ama bilgi verirseniz cok sevinirim ise yariyormu acabaArkadaslar ben de siparis ettim sirf bu yorum icin uye oldum. Iki kez aradilar bir adres dogrulama icin bir de kargomun geldigini bildirmek icin(kargo aramasi degil firma aradi) 89 tl ye 6 seanslik urun aldim yani 20 ml lik bir sise 15 tl ye gelmis oldu. Tanitim videosunda uzun arastirmalar sonucu kesfettikleri bilgileri kozmetik devlerine yenilmemek icin aciklamadiklarini solemislerdi bana cok mantikli geldi. Bu tarz urunler cok etkili olabiliyor. Tabi hepsi degil. Ama bazen eskilerden dinliyoruz gercekten eskiden mucizevi urunler vardi. Bunlar hala uretilebilir ama insan gibi bir tuketiciyi kendisine baglamak isteyen firmalar oldugu surece kesin sonuc almamizi istemezler elbette. Kapida odeme olmasi ve 180 gun iade, ki 6 ayin sonu demektir, garantisi vermesi de guven verici. Urunum bugun elime geldi. Bugun kullanmaya baslayacagim. Genital bolge ve göguslerimin arasina uygulayacagim. Sonuclari yazarim.
Burdan dönütler verecegim. Bakalim kullandikca ise yararsa tavsiyelerimi yaramazsa elestirilerimi yazacagim. Uzun bir surec gerci ama bakalim.Bende instagramda gordum insan guvenemiyor gercekten ama bilgi verirseniz cok sevinirim ise yariyormu acaba
4 kere kullandim su ana kadar ürünü, cildimde herhangi bir reaksiyon gormedim. Sise cok kucuk oldugu icin sadece bikini bolgesi icin kullanmya basladim. Sunu net soyleyebilirim ki cildim yumusacik kullanmaya baslayali. Ama tuyler uzerinde bir etkisi var mi yok mu henuz beli olmuyir tabii. Daha 1. seansin yarisina bile gelmedim. Olumlu ve ya olumsuz sonuc olursa yazmaya devam edecegim. Urunu 15 dakika masaj yaparak uyguluyorum. Son iki sefer regl oldugum donemde surdugum icin zorlandim ve 10 ar dakika yaptim.Bende instagramda gordum insan guvenemiyor gercekten ama bilgi verirseniz cok sevinirim ise yariyormu acaba
Cildi yumusattigini ben de hissettim.. Sizin gibi urun az oldugu icin sadece iki bolgeye uyguluyorum ve koltuk altini hem yumusatti hem de rengini acti umarim olumlu sonuclar aliriz4 kere kullandim su ana kadar ürünü, cildimde herhangi bir reaksiyon gormedim. Sise cok kucuk oldugu icin sadece bikini bolgesi icin kullanmya basladim. Sunu net soyleyebilirim ki cildim yumusacik kullanmaya baslayali. Ama tuyler uzerinde bir etkisi var mi yok mu henuz beli olmuyir tabii. Daha 1. seansin yarisina bile gelmedim. Olumlu ve ya olumsuz sonuc olursa yazmaya devam edecegim. Urunu 15 dakika masaj yaparak uyguluyorum. Son iki sefer regl oldugum donemde surdugum icin zorlandim ve 10 ar dakika yaptim.
Şimdiye kadar anladığım kadarıyla sahte bir ürün belki deneme aşamasındadır diye düşünmüştüm. Almaktan vazgeçtim. Yorumları için herkese teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?