• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hgc

mutlutablo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
3.151
2.138
83
Kızlar merhaba adetim gecikti erken gebelik testi yine yaptım ve normal olanı yaptım yine silik çizgi
Fakat kan değer aralığı 0,7
Pozitif/negatif yazmıyor sonuçta
Sizce ne yapmalıyım?
Olmayan hamilelikte çizgi çıkar mı 😔

Acaba testi çok mu beklettikten sonra çıkıyor ikinci çizgi ? Sizi üzmek istemem ama aslında kan sonucu en garantisi diye biliyorum.
Dilerim , Allah gönlünüze göre verir.
Testi yükleyin isterseniz. Bakalım görebilecek miyiz biz ?

Kızlar merhaba adetim gecikti erken gebelik testi yine yaptım ve normal olanı yaptım yine silik çizgi
Fakat kan değer aralığı 0,7
Pozitif/negatif yazmıyor sonuçta
Sizce ne yapmalıyım?
Olmayan hamilelikte çizgi çıkar mı 😔
0,7 negatif demek. Yumurtlama gününü biliyor musun

0,7 negatif demek. Yumurtlama gününü biliyor musun
Yumurtlamayı ovulasyon ile takip ettim ama 2 defa yumurtlama gördüm bu ay içinde onu da değerlendirdik
8-9 mart yumurtlama 10 Mart çatlama oldu
Diğerinin tarihi de 18 martti sanırım deftere yazmıştım
Sonuçta bişey yazmayinca ben de sizlere sormak istedim nasip değil sanırım

Acaba testi çok mu beklettikten sonra çıkıyor ikinci çizgi ? Sizi üzmek istemem ama aslında kan sonucu en garantisi diye biliyorum.
Dilerim , Allah gönlünüze göre verir.
Testi yükleyin isterseniz. Bakalım görebilecek miyiz biz ?
Hiç bekletmiyorum aksine o hafif cizgi hemen çıktı o yüzden kan beni çok şaşırttı 😔

Bugün bende aynı şeyi yaşadım test yaptım silik çıktı anında. Gidip kan verdim <0.100 çıktı 🙄

1588D1DE-C1F9-4D68-9554-B78626A40F1B.webp
Buda testim

Kaset test yerine dijital test deneseniz ? Cookiie Cookiie ben sizin testinizde gölge gibi bir şey görüyorum ama acaba görmeye mi odaklandığım için bilemedim 🤷🏻‍♀️Orda 2 pencere var diğeri ne için ? Doğru yere mi bakıyorum acaba ?
Benimki mesela ilk 1 dakika içinde böyleydi sonra (10 dakika diyelim) 2. Fotoğraftaki gibi daha belirginleşti.

Eklentiler

• 81181726-8355-416B-BB94-D9A5B9844FD1.webp
    81181726-8355-416B-BB94-D9A5B9844FD1.webp
    58 KB · Görüntüleme: 99
  • DD8F4D99-FE5B-400A-BF17-96E6933D6EFF.webp
    DD8F4D99-FE5B-400A-BF17-96E6933D6EFF.webp
    77 KB · Görüntüleme: 114
Kaset test yerine dijital test deneseniz ? Cookiie Cookiie ben sizin testinizde gölge gibi bir şey görüyorum ama acaba görmeye mi odaklandığım için bilemedim 🤷🏻‍♀️Orda 2 pencere var diğeri ne için ? Doğru yere mi bakıyorum acaba ?
Benimki mesela ilk 1 dakika içinde böyleydi sonra (10 dakika diyelim) 2. Fotoğraftaki gibi daha belirginleşti.
Diğer pencere idrar damlattığım kısım. İşte bende gördüm o sizin gördüğünüz çizgiyi burdan topiklerden bir çok arkadaşımda gördü. Ama hemen arkasından kan verdim negatif çıktı malesef :KK43:
Bu dijital testler ve sizin attığınız tarz testler türkiyede varmı ben hiç rastlamadım yurtdışında kullanılıyor sanırım

Diğer pencere idrar damlattığım kısım. İşte bende gördüm o sizin gördüğünüz çizgiyi burdan topiklerden bir çok arkadaşımda gördü. Ama hemen arkasından kan verdim negatif çıktı malesef :KK43:
Bu dijital testler ve sizin attığınız tarz testler türkiyede varmı ben hiç rastlamadım yurtdışında kullanılıyor sanırım
Bu arada gebeliğiniz hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin😊🤲🏼

Aaaa bu nasıl test ilk kez gördüm nereden aldınız acaba

Ben de gördüm
Ay bizler görmek istediğimiz için ki görüyoruz yaaaaa 😔😔😔

Ben de gördüm
Ay bizler görmek istediğimiz için ki görüyoruz yaaaaa 😔😔😔
Biliyormusun kendimden şüphe ettim şizofrenemi bağlıyorum diye ama burda diğer topiklerdeki arkadaşlarda gördüklerini söyledide içim rahatladı ☺️
ama büyük hayal kırıklığı oluyor 😞

Stres oldum ben de , hani negatif gösterip kanda pozitif anladım da, bu iş nasıl oluyor :(
Allah gönlünüze göre versin en kısa sürede inşallah 🙏🏻 Evet ben yurtdışında yaşıyorum. Ama Türkiye’de rossman var , bi bakın orda vardır belki🤷🏻‍♀️

Şey geldi aklıma , gebelik için hormon ya da çatlatma iğnesi kullandınız mı ? Onlarda etkili olabilirmiş 😕

Stres oldum ben de , hani negatif gösterip kanda pozitif anladım da, bu iş nasıl oluyor :KK43:
Allah gönlünüze göre versin en kısa sürede inşallah 🙏🏻 Evet ben yurtdışında yaşıyorum. Ama Türkiye’de rossman var , bi bakın orda vardır belki🤷🏻‍♀️
Yani bilmiyorumki hiç neden oluyor testlerin azizliğimidir nedir🤷🏼‍♀️ Tamam bi bakarım teşekkür ederim 😊❤️
Şey geldi aklıma , gebelik için hormon ya da çatlatma iğnesi kullandınız mı ? Onlarda etkili olabilirmiş 😕
Geçen ay kullanmıştım bu ay hiçbir şey kullanmadım. İğneden 12 gün sonra falan etkisi geciyordu 🙄

Ben çatlatma iğnesi kullanmıyorum
Hala adet olmadım
Erken gebelik testi markasını mi değiştirsem?yine silik çıktı gıcık sey

Diğer çizgi 5 dakika içerisinde çıktı kuruma değil
Gözle daha net gözüküyor yüklerken fotoğraf kalitesi mi düşüyor anlamadım

Back
X