Beta hcgh

Bkrsrpylmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2017
10
0
1
41
Merhaba bayanlar beta hcg 700 civarında ortalama 5 haftalik hamileyim acaba nezaman gitsem doktora keseyi gorebilirim

Ben 7. Haftada gitmiştim tüp bebekti ozaman gel demişlerdi hem kalp atısı hem keseyi görmüştük

Ben biraz aceleciyim sanirim dayanamiyorum korkuyorum da erken gider keseyi görmezsem moralim bozulacak diye

Ben biraz aceleciyim sanirim dayanamiyorum korkuyorum da erken gider keseyi görmezsem moralim bozulacak diye
Beş haftalıkken nasıl olur bir fikrim yok şimdi daha tecrübeli arkadaslar yazar sana merak etme:) istersen doktora git o daha iyi yönlendirir seni

Ben de 7 haftalıkken gitmiştim. Bhcg 10 bin küsür çıkmıştı. O testten bir hafta sonra gitmiştim. Kalp atışını falan görmüştük. Erken gidip strese girme. Yok kalp atışını gördü görmedi, yok kese var yok... Boş yere stres olursun.

Merhaba ben regl olacağım tarihten iki gün önce baktırmıştım ilk, tarihleri ve değerleri yazdım sizce normal mi artış ? ☺
19.04 = 54
21.04 = 136
24.04 = 702

Ben 4+2 haftalik hamileyken bhcg 1500 kusur cikmisti.O gun muayene oldugum, kese cokk az gorunuyodu.
Emin olmak icin 2 hafta bekleyelim dedi dr.
2 hafta sonra keseyi gorduk,ama bhcg degerim kaca yukselmisti hatirlamiyorum.

Dün gittim Cumaya attı kontrolu kese belki görünür dedi. Öğrendiğimden beri ya kimyasal ya düşük sürekli aynı şeylerden bahsediyorlar cidden yıldım. ☺☺
Kimyasalda yükselmez değer düşer kimyasal değil değerlerin cok normal ben 100 küsür çıkmıstı bir tüp bebek annesi olarak defalarca kan testi yaptırmıs biri olarak söylüyorum içini ferah tut dr değilim bilemem tabiki ama bence güzel artmıs regl olmadan yaptırmıssın cınku

Merhaba hanımlar dün bende test yaptım doktora gitmedim henüz kan testinde 105,9 çıktı. Heyecandan ölücem. Nekadarlık oldu acaba uzunzamandır bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…