- 19 Nisan 2017
- 10
- 0
- 1
- 41
- Konu Sahibi Bkrsrpylmz
-
Beş haftalıkken nasıl olur bir fikrim yok şimdi daha tecrübeli arkadaslar yazar sana merak etme:) istersen doktora git o daha iyi yönlendirir seniBen biraz aceleciyim sanirim dayanamiyorum korkuyorum da erken gider keseyi görmezsem moralim bozulacak diye
Peki hcg 700 normal mi sizceBeş haftalıkken nasıl olur bir fikrim yok şimdi daha tecrübeli arkadaslar yazar sana merak etme:) istersen doktora git o daha iyi yönlendirir seni
Önemli olan iki gün sonra ikiye katlanması. Normal bir rakam merak etmeyinPeki hcg 700 normal mi sizce
Dün gittim Cumaya attı kontrolu kese belki görünür dedi. Öğrendiğimden beri ya kimyasal ya düşük sürekli aynı şeylerden bahsediyorlar cidden yıldım. ☺☺Bence normal :) dr gittiniz mi
Kimyasalda yükselmez değer düşer kimyasal değil değerlerin cok normal ben 100 küsür çıkmıstı bir tüp bebek annesi olarak defalarca kan testi yaptırmıs biri olarak söylüyorum içini ferah tut dr değilim bilemem tabiki ama bence güzel artmıs regl olmadan yaptırmıssın cınkuDün gittim Cumaya attı kontrolu kese belki görünür dedi. Öğrendiğimden beri ya kimyasal ya düşük sürekli aynı şeylerden bahsediyorlar cidden yıldım. ☺☺
Bizide haberdar et hayırlı olsun :)Umarım dediğiniz gibi olur, teşekkür ederim. ☺
1500 den itibaren vajinalden gözükür kese bebekte 3000 civarindaMerhaba bayanlar beta hcg 700 civarında ortalama 5 haftalik hamileyim acaba nezaman gitsem doktora keseyi gorebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?