Son adet olduğun tarihle hesaplama yapabilirsin internettenkan değerim 4276 çıktı kaç haftalık hamileyim kızlar
ne tarafta oturuyorsun?Merhaba kızlar bende kan testini özelde yaptırdım ama maşallah 78 tl başka nerde yaptırabilirim kan testini
Kocaeline tarafta oturuyorsun?
ne kadar pahalıymıs ben özelde 15 tl ye yaptırmıstım sağlık ocağında yaptır ücretsiz aile hekimliğindeMerhaba kızlar bende kan testini özelde yaptırdım ama maşallah 78 tl başka nerde yaptırabilirim kan testini
Orakar hep idrar yapıyo yane kadar pahalıymıs ben özelde 15 tl ye yaptırmıstım sağlık ocağında yaptır ücretsiz aile hekimliğinde
canım ben de kocaelin de yaşıyorum. haftanın belli günleri sağlık ocağında kan testi yapılıyor.Orakar hep idrar yapıyo ya
Gunlerini yazmamissin. Bu degerler kacar gun arayla hergun mu gun asirimi.selam kızlar
sanırım herkesin yolunda gidiyor maşallah diyelim. Allah kucağınıza almak nasip etsin. benim beta hcg değerlerim 49.91/70.50 ve bugün itibari ile 90.97((
maalesef bebeğin tutunamadığını söyledi doktorum .çok üzgünüm. 40 yaşındayım.aşılama ile olacaktı. sanırım.olmadı. Allahtan hayırlısını diliyorum.ama böyle olup da sonradan hamileliği devam etmiş olan var mı?
aminnn. tabi allahtan hayırlısı.günler 2 gün ara ile idi.o yüzden yazamamışımdır.teşekkür ederimGunlerini yazmamissin. Bu degerler kacar gun arayla hergun mu gun asirimi.
Soyle dusun saglikli bir bebek olsaydi zaren tutunurdu ve seninle olurdu bunda da vardir bir hayir. Sen umudunu yitirme gene olur. Allah kimsenin kucagini bos birakmasın.
Ben 9. Haftamda bebek gelişemedi ve kurtaj olmak zorunda kaldim. Cok uzucu biliyorum ama vardir bir hayır diyorum. Insallah hepimiz birgun anne olurizaminnn. tabi allahtan hayırlısı.günler 2 gün ara ile idi.o yüzden yazamamışımdır.teşekkür ederim
Hanımlar ben bu sabah kan testi yaptırdım beta hcg 1.8 çıktı ne anlama geliyor çok merak ediyorum şuan. Bilgisi olan benimle paylaşabilir mi lütfen ????
Malesef hamilelik yok. Ama adetine ne kadar kaldı
Temmuz 8 de bekliyorum adeti mi ama hep düzensiz benim hormonlarimda yüksek çıktı şu tsh falan var ya
Cnm tsh'in hareketli ise birazcık beklesen. En azindan duzene girene kadar iyot eksikliği allah korusun zeka geriligine sebep olabiliyorTemmuz 8 de bekliyorum adeti mi ama hep düzensiz benim hormonlarimda yüksek çıktı şu tsh falan var ya
Cnm tsh'in hareketli ise birazcık beklesen. En azindan duzene girene kadar iyot eksikliği allah korusun zeka geriligine sebep olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?