-
- Konu Sahibi monaroza01
cnm gecen yıl mart ayında ben de senin yasadığını yasadım ve cok uzuldum sonra bi sure daha korunmaya karar verdik.. 5- 6 aydır deniyorduk dün hamile olduğumu öğrendim.. yine olucaktır hiç üzülme...Yok canım düşüşe geçti yarın ilaçla düşürecek doktor
Artık yoruldum canım ya 9 ayda üç düşük yeter diyorum. Biraz kariyerime zaman ayırmalıyım, çocuk konusunu rafa kaldırdım uzun bir süre. Bu arada hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına, inşallah kucağına da alırsın canım benim.cnm gecen yıl mart ayında ben de senin yasadığını yasadım ve cok uzuldum sonra bi sure daha korunmaya karar verdik.. 5- 6 aydır deniyorduk dün hamile olduğumu öğrendim.. yine olucaktır hiç üzülme...
Sagol cnm Allah sana da nasip etsin tez zamandaArtık yoruldum canım ya 9 ayda üç düşük yeter diyorum. Biraz kariyerime zaman ayırmalıyım, çocuk konusunu rafa kaldırdım uzun bir süre. Bu arada hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına, inşallah kucağına da alırsın canım benim.
hayırlısı olsun canım ya ben de bugün düşük yaptım. nasip değilmiş. üç düşükle dördüncü için umut edeceğim artık.kızlar bende hastalandım bende bugun bendede bebek yok
baska doktora git cunku hamilesin cnm doktorlar betahcg 5.00 ustundeyse hamile olabilirsin der ki sennki baya fazla bence yeni döllenmişbenim beta hcg 52,78 çıktı bana hamile degilsin deger düşük dediler bu nasıl oluyor
canım bugün adet oldum adetim 15 gün geçmişti bugün oldum inanamıyorum bende bir gariplik varbaska doktora git cunku hamilesin cnm doktorlar betahcg 5.00 ustundeyse hamile olabilirsin der ki sennki baya fazla bence yeni döllenmiş
Bhcg kaç olduktan sonra düşüşe geçtiYok canım düşüşe geçti yarın ilaçla düşürecek doktor
gecmis.olsun cnm ya ojuyunca cok uzuldumhayırlısı olsun canım ya ben de bugün düşük yaptım. nasip değilmiş. üç düşükle dördüncü için umut edeceğim artık.
bu deger ne zaman cikti yanibadet gunundemi ?benim beta hcg 52,78 çıktı bana hamile degilsin deger düşük dediler bu nasıl oluyor
ama erken yapmışsın sanırım, umutsuzluğa kapılma, adet,n geciksin tekrar yaptır testiadetime 5 gün var ama acayip belirti yaşamıştım dün pembe kahve akıntım da olmuştıu yerleşmedir belki diye düşündüm
bakalım... bi umutla ufacık bi zıbın almıştım eşime hediye verecektim sana hediye aldım diye offf offama erken yapmışsın sanırım, umutsuzluğa kapılma, adet,n geciksin tekrar yaptır testi
Baktırdık canım düştü çok şükür. Kimyasal gebelikmiş canım kalitesiz embriyogecmis.olsun cnm ya ojuyunca cok uzuldumdusuk nedeni.neymis peki doktor ne diyor ? Ayrica kan degerini her iki gunde bir baktirdin mi dustugunu gormek icin
bu deger ne zaman cikti yanibadet gunundemi ?
251 canımBhcg kaç olduktan sonra düşüşe geçti
Tekrar gecmis.olsun kuzum en kisa surede saglikla bebisini kucagina alirsin insallahBaktırdık canım düştü çok şükür. Kimyasal gebelikmiş canım kalitesiz embriyo
adetim 10 gün geçti bu deger çıkmıştı sonra 15 gün adetim geçti adet oldum dün ve kimyasal gebelik oldugunu ögrendimgecmis.olsun cnm ya ojuyunca cok uzuldumdusuk nedeni.neymis peki doktor ne diyor ? Ayrica kan degerini her iki gunde bir baktirdin mi dustugunu gormek icin
bu deger ne zaman cikti yanibadet gunundemi ?
Inşallah canım teşekkür ederim. İnşallah sen de Bebeğini Sağlıcakla kucağına alırsın.Tekrar gecmis.olsun kuzum en kisa surede saglikla bebisini kucagina alirsin insallah