- 27 Nisan 2015
- 101
- 30
-
- Konu Sahibi monaroza01
cnm hayırlı olsun hemen bi doktora git bence :)[/QUOTE
çok teşekkür ederim cnm doktorumu aradım 1 hafta sonra gel dedi ama tabi dayanamayıp kan testi yaptırdım 3 gün önce 272 çıktı değerim.şimdi 5 gün geçmiş oldu önümüzde ki hafta gel dedi.
inşalah yükselir cnmInsallah yükselir hayirlisiyla :)
5 in üzerinde pozitif ama 2 gunde bir yaptır 2 kat yükseliyorsa tamamdır :)Benimde8.14 çıktı lütfen sonuçlarınızı yazarmısınız ya hamilemiyiö ben merak ediyorum
5 in üzerinde pozitif ama 2 gunde bir yaptır 2 kat yükseliyorsa tamamdır :)[/QUO
Çok teşekkür ederim yarın yine gidicem inşallah artarr :)
Teşekkür ederim cnm ama maalesef boş gebelik yaşadım dün kürtaj oldum çok Üzgünüm çokcnm hayırlı olsun hemen bi doktora git bence :)
Cnm inş. Hayırlısı olur5 in üzerinde pozitif ama 2 gunde bir yaptır 2 kat yükseliyorsa tamamdır :)
YaaTeşekkür ederim cnm ama maalesef boş gebelik yaşadım dün kürtaj oldum çok Üzgünüm çok
teşekkür ederim cnm nasip değilmiş inş.bir daha ki sefere sağlıkla kucağıma alırımYaagecmis olsun cnm cok insallah en kisa surede guzel ve sagliklibbi bebis haberi gelir, Rabbim cok bekletmesin.
Insallah cnm. Uzulme olur mu.... Rabbim yine verir...teşekkür ederim cnm nasip değilmiş inş.bir daha ki sefere sağlıkla kucağıma alırım
merhaba, bana yardımcı olabilir misiniz adet zamanım 14-18 temmuz tarihleri arasında.25-26 günlk periyotlarda adet oluyorum. 18inden itabaren gün aşırı en son 25 inde birliktelik oldu. son 4-5 gündür kasık ve bel ağrısı var. göğüslerimde dolgunluk var. dün kan testi yaptırdım beta 1.20 çıktı. hamilelik olabilirmi sizce
Kizlar size birsey sorcam nolur bilgisi olan yazsin adetin 3 gun gecikti sonra adet oldum 5 gun suren adet 2 gun surdu sonra damla damla geldi kan testi yaptirdim hamile olabilirmiyim diye kan sonucu 7.3 cikti gebelik var gibi dr gittim sonuc icin gebelik ihtimali cok dusuk buyuk olasilikla gebelik olustu adetle olusamadi dedi 1 hafta sonra tekrar kan testi istedi sizce adetin ustune gebe olabilirmiyim
7.3 cikan degerim 2 gun sonra 7.84 cikti galiba bir sorun var dusuk mu olucam
Merhaba benim de 4.08 çıktı bugün ne yapacağımı sasirdimadetten birkaç önce beta hcg yaptırdım 4.0 çıktı. sonradan yükselir mi acaba. çok merak ediyorum . kimse yokmu. başına gelen varsa yazabilirmi lütfen.