Beta hcg?

hmmmm, hayırlı olsun o zman, Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :)

Kizlar size birsey sorcam nolur bilgisi olan yazsin adetin 3 gun gecikti sonra adet oldum 5 gun suren adet 2 gun surdu sonra damla damla geldi kan testi yaptirdim hamile olabilirmiyim diye kan sonucu 7.3 cikti gebelik var gibi dr gittim sonuc icin gebelik ihtimali cok dusuk buyuk olasilikla gebelik olustu adetle olusamadi dedi 1 hafta sonra tekrar kan testi istedi sizce adetin ustune gebe olabilirmiyim

merhaba, bana yardımcı olabilir misiniz adet zamanım 14-18 temmuz tarihleri arasında.25-26 günlk periyotlarda adet oluyorum. 18inden itabaren gün aşırı en son 25 inde birliktelik oldu. son 4-5 gündür kasık ve bel ağrısı var. göğüslerimde dolgunluk var. dün kan testi yaptırdım beta 1.20 çıktı. hamilelik olabilirmi sizce

Belirtilet en kisa bir hafra ya da 10 gun sonra otaya cikar. Beta hamilelik olmadigini soyluyor ama biraz daha bekle. Kanda da olsa ckmasi icin cok erken daha.

Gebelik var gibi ama bilemeyiz tabi canim. Kanama yerlesmeden olmus olabilir. Hayirlisi olsun insallah.

7.3 cikan degerim 2 gun sonra 7.84 cikti galiba bir sorun var dusuk mu olucam

adetten birkaç önce beta hcg yaptırdım 4.0 çıktı. sonradan yükselir mi acaba. çok merak ediyorum . kimse yokmu. başına gelen varsa yazabilirmi lütfen.
Merhaba benim de 4.08 çıktı bugün ne yapacağımı sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…