Beta hcg?

Kızlar merhaba. Bata 7 varken 45, iki gün sonra 5 varken 111 çıktı beta hcg. Yükselir diye umuyorum ama ne diyosunuz ? Erken öğrenip yükselen oldu mu ?

Kızlar merhaba. Bata 7 varken 45, iki gün sonra 5 varken 111 çıktı beta hcg. Yükselir diye umuyorum ama ne diyosunuz ? Erken öğrenip yükselen oldu mu ?
Canım merhaba, sağlıkla al inşallah bebeğini tebrikler.
Birşey sormak istiyorum çok mu erken yumurtlama oldu senin, epey erken öğrenmişsin maşallah. Yumurtlamandan kaç gün sonra çıkmaya başladı testlerde ? Benim bugünü saymazsak 6 günüm kaldı bata. O nedenle soruyorum canım.

Canım merhaba, sağlıkla al inşallah bebeğini tebrikler.
Birşey sormak istiyorum çok mu erken yumurtlama oldu senin, epey erken öğrenmişsin maşallah. Yumurtlamandan kaç gün sonra çıkmaya başladı testlerde ? Benim bugünü saymazsak 6 günüm kaldı bata. O nedenle soruyorum canım.
Canım çok sağol:) erken oldu benimki. Bir önceki adetten 2 gün sonra yumurta hazırdı sanırım 1-2 gün içinde yumurtlama oldu. Yani adetten 3-4 gün sonra yumurtlama oldu. Tahminen 12-13 gün geçmişti yumurtlamadan idrarda çıktığında.

merhabalar adet gunumde kan testi yaptirdim 3.1 cikti bugun 3.gunum hala adet olmadim bakalim p.tesi veya sali gunu tekrar test yapicam eger hala adet olmadiysam

Kızlar Merhaba adetim 1 gün geçince idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı dayanamadım kan testi yaptırdım 272.41 çıktı sizde normal mi kafam çok karıştı yardım

teşekkür ederim ama çok huzursuzum kramp şeklinde ağrılarım var ilk bebeğimi kaybettim ondan dolayı biraz huzursuzum.

kızlar sizce degerim normal mi sağlıklı gebelik mi.bugün idrar testi yaptım çift çizgi koyu çıktı

X