- 22 Mayıs 2014
- 1.631
- 768
- Konu Sahibi monaroza01
Amin hepimiz insInşallah canım teşekkür ederim. İnşallah sen de Bebeğini Sağlıcakla kucağına alırsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepimiz insInşallah canım teşekkür ederim. İnşallah sen de Bebeğini Sağlıcakla kucağına alırsın.
Güzel bence 2 gün sonra bi daha balabilirsinKızlar merhaba. Bata 7 varken 45, iki gün sonra 5 varken 111 çıktı beta hcg. Yükselir diye umuyorum ama ne diyosunuz ? Erken öğrenip yükselen oldu mu ?
Iki kattan fazla katlamış güzel gidiyor canım inşallah devam eder sıkıntı yapma :)Kızlar merhaba. Bata 7 varken 45, iki gün sonra 5 varken 111 çıktı beta hcg. Yükselir diye umuyorum ama ne diyosunuz ? Erken öğrenip yükselen oldu mu ?
Güzel bence 2 gün sonra bi daha balabilirsin
İnşallah kızlar içimi rahatlattınız cok sağolun. Pazartesi tekrar yaptırayım o zamanIki kattan fazla katlamış güzel gidiyor canım inşallah devam eder sıkıntı yapma :)
Canım merhaba, sağlıkla al inşallah bebeğini tebrikler.Kızlar merhaba. Bata 7 varken 45, iki gün sonra 5 varken 111 çıktı beta hcg. Yükselir diye umuyorum ama ne diyosunuz ? Erken öğrenip yükselen oldu mu ?
Mrh canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Sen ovulasyon günlerini nasıl degerlendirdin biraz bilgi verir misinArkadasim sen hamilesin. 5.3ustu hamile oluyomus.bende gecen gun ogrendim
Mrh canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Sen ovulasyon günlerini nasıl degerlendirdin biraz bilgi verir misinArkadasim sen hamilesin. 5.3ustu hamile oluyomus.bende gecen gun ogrendim
Canım çok sağol:) erken oldu benimki. Bir önceki adetten 2 gün sonra yumurta hazırdı sanırım 1-2 gün içinde yumurtlama oldu. Yani adetten 3-4 gün sonra yumurtlama oldu. Tahminen 12-13 gün geçmişti yumurtlamadan idrarda çıktığında.Canım merhaba, sağlıkla al inşallah bebeğini tebrikler.
Birşey sormak istiyorum çok mu erken yumurtlama oldu senin, epey erken öğrenmişsin maşallah. Yumurtlamandan kaç gün sonra çıkmaya başladı testlerde ? Benim bugünü saymazsak 6 günüm kaldı bata. O nedenle soruyorum canım.
Insallah yükselir hayirlisiyla :)merhabalar adet gunumde kan testi yaptirdim 3.1 cikti bugun 3.gunum hala adet olmadim bakalim p.tesi veya sali gunu tekrar test yapicam eger hala adet olmadiysam
İnşallah güzel haberler alırsın :)hala adet olmadim yarin sabah evde test yapicam insallah hayal kirikligi yasamam
inşallah bakalımmİnşallah güzel haberler alırsın :)
Kızlar Merhaba adetim 1 gün geçince idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı dayanamadım kan testi yaptırdım 272.41 çıktı sizde normal mi kafam çok karıştı
Hayirli olsun:)
cnm hayırlı olsun hemen bi doktora git bence :)kızlar sizce degerim normal mi sağlıklı gebelik mi.bugün idrar testi yaptım çift çizgi koyu çıktı