Beta hcg?

monaroza01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
848
414
kızlar geçen hafta Perşembe yumurtladım bugün yumurtlamamın 9. Günü. Perşembe ve cuma günü ilişkimiz oldu. Beta hcg yaptırdım bugün 7.3 çıktı çok meraktayım ya acaba hamile miyim? Yumurtlamamın 9. Günü bu değer normal mi ne olur yardım edin çok merak ediyorum

değer hamile olduğunu gösteriyo.. 5.0 yukarısı gebelik oluyo çünkü.. inşallah hamilesindir canım.. 2 gün sonra tekrar yaptırırsan değerin yükselip yükselmediğini görürsün.

adetten birkaç önce beta hcg yaptırdım 4.0 çıktı. sonradan yükselir mi acaba. çok merak ediyorum . kimse yokmu. başına gelen varsa yazabilirmi lütfen.

değer hamile olduğunu gösteriyo.. 5.0 yukarısı gebelik oluyo çünkü.. inşallah hamilesindir canım.. 2 gün sonra tekrar yaptırırsan değerin yükselip yükselmediğini görürsün.
Canım aynı dertten muzdaribiz inşallah değerlerimiz yükselir

adetten birkaç önce beta hcg yaptırdım 4.0 çıktı. sonradan yükselir mi acaba. çok merak ediyorum . kimse yokmu. başına gelen varsa yazabilirmi lütfen.
canım ben adetim bir gün geçince beta yaptım 0.66 çıktı... 2 gün sonra bidaha yaptım 16 çıktı... seninki neden olmasınki

Arkadasim sen hamilesin. 5.3ustu hamile oluyomus.bende gecen gun ogrendim

Allah bağışlasın canım yavrunu. Darısı bize inşallah :)
Canim sen adetinden önce yaptirmissin testi... ben bi de adetim geçtikten sonra yaptirmama rağmen 11,5 çıktı. 2 gün sonra testi tekrarlayıp yukselişe bakmak lazım. 2 gün bekliycen, beklemek zor olsa da...

Canim sen adetinden önce yaptirmissin testi... ben bi de adetim geçtikten sonra yaptirmama rağmen 11,5 çıktı. 2 gün sonra testi tekrarlayıp yukselişe bakmak lazım. 2 gün bekliycen, beklemek zor olsa da...
Canım sen geç yumurtlamışsındır bence. Inşallah 2 gün sonra değerlerimiz fırlamış olur :)

Ben de adetim 2 gün geçti, test yaptirdim. 11,5 çıktı. Pazartesi tekrarlıycam ama meraktan da catliyorum sizin de böyle olmanız beni ümitlendirdi şimdi....
canım hamilesin merak etme... İNŞAALLAH kat kat artar... çok şükür geç döllenme olmasına rağmen 5 haftalıkken keseyi gördük... darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…