- 7 Kasım 2013
- 848
- 414
-
- Konu Sahibi monaroza01
kızlar geçen hafta Perşembe yumurtladım bugün yumurtlamamın 9. Günü. Perşembe ve cuma günü ilişkimiz oldu. Beta hcg yaptırdım bugün 7.3 çıktı çok meraktayım ya acaba hamile miyim? Yumurtlamamın 9. Günü bu değer normal mi ne olur yardım edin çok merak ediyorum
Canım aynı dertten muzdaribiz inşallah değerlerimiz yükselirdeğer hamile olduğunu gösteriyo.. 5.0 yukarısı gebelik oluyo çünkü.. inşallah hamilesindir canım.. 2 gün sonra tekrar yaptırırsan değerin yükselip yükselmediğini görürsün.
ama seninki daha yüksek. :) gebelik var denilir. ben ne yapcamCanım aynı dertten muzdaribiz inşallah değerlerimiz yükselir
Aramızda 3 Sayı var canım ya benim varsa senin de var o zaman. Dua edelim olur mu ben sana edeceğimama seninki daha yüksek. :) gebelik var denilir. ben ne yapcam
Aramızda 3 Sayı var canım ya benim varsa senin de var o zaman. Dua edelim olur mu ben sana edeceğim
canım ben adetim bir gün geçince beta yaptım 0.66 çıktı... 2 gün sonra bidaha yaptım 16 çıktı... seninki neden olmasınkiadetten birkaç önce beta hcg yaptırdım 4.0 çıktı. sonradan yükselir mi acaba. çok merak ediyorum . kimse yokmu. başına gelen varsa yazabilirmi lütfen.
Arkadasim sen hamilesin. 5.3ustu hamile oluyomus.bende gecen gun ogrendimkızlar geçen hafta Perşembe yumurtladım bugün yumurtlamamın 9. Günü. Perşembe ve cuma günü ilişkimiz oldu. Beta hcg yaptırdım bugün 7.3 çıktı çok meraktayım ya acaba hamile miyim? Yumurtlamamın 9. Günü bu değer normal mi ne olur yardım edin çok merak ediyorum
ayy umutlanmak istemiyorum. üzülmemek için. inşallah öyledir. cuma günü doktora gitcem.canım ben adetim bir gün geçince beta yaptım 0.66 çıktı... 2 gün sonra bidaha yaptım 16 çıktı... seninki neden olmasınki
Ay canım hadi inşallah ya iki kaybım var sürpriz oldu bu hamilelik lütfen dua edin. Sizi tanımıyorum ama ben de size edeceğimArkadasim sen hamilesin. 5.3ustu hamile oluyomus.bende gecen gun ogrendim
Yaren yumurtlama Gününü biliyor muydun canım? Allah bağışlasın bu aradacanım ben adetim bir gün geçince beta yaptım 0.66 çıktı... 2 gün sonra bidaha yaptım 16 çıktı... seninki neden olmasınki
canım ben adetimden hemen önce yumurtluyorum... geç döllenme oluyor bendeYaren yumurtlama Gününü biliyor muydun canım? Allah bağışlasın bu arada
Allah bağışlasın canım yavrunu. Darısı bize inşallah :)canım ben adetimden hemen önce yumurtluyorum... geç döllenme oluyor bende
Ben de adetim 2 gün geçti, test yaptirdim. 11,5 çıktı. Pazartesi tekrarlıycam ama meraktan da catliyorumcanım ben adetimden hemen önce yumurtluyorum... geç döllenme oluyor bende
Canim sen adetinden önce yaptirmissin testi... ben bi de adetim geçtikten sonra yaptirmama rağmen 11,5 çıktı. 2 gün sonra testi tekrarlayıp yukselişe bakmak lazım. 2 gün bekliycen, beklemek zor olsa da...Allah bağışlasın canım yavrunu. Darısı bize inşallah :)
Canım sen geç yumurtlamışsındır bence. Inşallah 2 gün sonra değerlerimiz fırlamış olur :)Canim sen adetinden önce yaptirmissin testi... ben bi de adetim geçtikten sonra yaptirmama rağmen 11,5 çıktı. 2 gün sonra testi tekrarlayıp yukselişe bakmak lazım. 2 gün bekliycen, beklemek zor olsa da...
canım hamilesin merak etme... İNŞAALLAH kat kat artar... çok şükür geç döllenme olmasına rağmen 5 haftalıkken keseyi gördük... darısı başınaBen de adetim 2 gün geçti, test yaptirdim. 11,5 çıktı. Pazartesi tekrarlıycam ama meraktan da catliyorumsizin de böyle olmanız beni ümitlendirdi şimdi....
amin amin canım benim... merak etme bence hamişsin... stres yapma... Rabbim sevincimizi daaim eylesinAllah bağışlasın canım yavrunu. Darısı bize inşallah :)
İNŞALLAHcanım hamilesin merak etme... İNŞAALLAH kat kat artar... çok şükür geç döllenme olmasına rağmen 5 haftalıkken keseyi gördük... darısı başına