- 7 Kasım 2013
- 848
- 414
-
- Konu Sahibi monaroza01
Ah bu ay ne rüyalar gördüm bir bilsen. Rüyamda kocaman tatlı sarı bir elma ve kocaman Kayısı yemiştim taptatlı. Inan hep hamileliğe yormuştum şimdi de 7 küsür çıkınca iyice umutlanıyorum. Adete 5 gün var bakalım yükselecek mi çok merak ediyorum :)amin amin canım benim... merak etme bence hamişsin... stres yapma... Rabbim sevincimizi daaim eylesin
2günde bir tekrarlarsan anlarsın streste yapmazsınAh bu ay ne rüyalar gördüm bir bilsen. Rüyamda kocaman tatlı sarı bir elma ve kocaman Kayısı yemiştim taptatlı. Inan hep hamileliğe yormuştum şimdi de 7 küsür çıkınca iyice umutlanıyorum. Adete 5 gün var bakalım yükselecek mi çok merak ediyorum :)
Artık Tevekkül ediyorum canım ya. Yiyecek ekmeği varsa Rabbim can verecek elbet.2günde bir tekrarlarsan anlarsın streste yapmazsın
aynen öyle canım... gerçekten tevekkül edince RABBİM nasip ediyorArtık Tevekkül ediyorum canım ya. Yiyecek ekmeği varsa Rabbim can verecek elbet.
Aynen canım şu an kendimi yiyip bitirmekten başka etkisi olmayacak. Işimiz Allah'a kaldı artık.aynen öyle canım... gerçekten tevekkül edince RABBİM nasip ediyor
Monaroza01 beni hatırladın mi? Ben bugün adet oldum. 11,5 uçtu gittiCanım sen geç yumurtlamışsındır bence. Inşallah 2 gün sonra değerlerimiz fırlamış olur :)
5 ve ustu olunca hamilelik tatlm buyuk ihtimalle Allah izin verrse hamilesinkızlar geçen hafta Perşembe yumurtladım bugün yumurtlamamın 9. Günü. Perşembe ve cuma günü ilişkimiz oldu. Beta hcg yaptırdım bugün 7.3 çıktı çok meraktayım ya acaba hamile miyim? Yumurtlamamın 9. Günü bu değer normal mi ne olur yardım edin çok merak ediyorum
Hadi ya çok üzüldüm ZeynepMonaroza01 beni hatırladın mi? Ben bugün adet oldum. 11,5 uçtu gitti
İnşallah sen hamilesindir. Gerçekten kısacık da olsa bi hamilelik yaşadım mi bilmiyorum... belki de laboratuar hatasiydiHadi ya çok üzüldüm Zeynepben de adet Olacağım galiba. Umudunu yitirme bak hamile kalıyorsun en azından,
Canım üzülme lütfen hayırlı olan zamanda hayırlı bebeklerimiz gelsin ben iki kez kaybettim bilirim kaybetme Acısını o Yüzden artık Tevekkül ettim inan tevekkül edince daha huzurlu oluyor insan. Dertleşmek istersen özelden de yazabilirsin. Her zaman yanındayım canım benimİnşallah sen hamilesindir. Gerçekten kısacık da olsa bi hamilelik yaşadım mi bilmiyorum... belki de laboratuar hatasiydi
Teşekkür ederimCanım üzülme lütfen hayırlı olan zamanda hayırlı bebeklerimiz gelsin ben iki kez kaybettim bilirim kaybetme Acısını o Yüzden artık Tevekkül ettim inan tevekkül edince daha huzurlu oluyor insan. Dertleşmek istersen özelden de yazabilirsin. Her zaman yanındayım canım benim
adet öncesi yaptırmana rağmen 7 çıkmış inşallah değerin daha da yükselir.Ah bu ay ne rüyalar gördüm bir bilsen. Rüyamda kocaman tatlı sarı bir elma ve kocaman Kayısı yemiştim taptatlı. Inan hep hamileliğe yormuştum şimdi de 7 küsür çıkınca iyice umutlanıyorum. Adete 5 gün var bakalım yükselecek mi çok merak ediyorum :)
İnşallah canım benim ya çok Sağol :)adet öncesi yaptırmana rağmen 7 çıkmış inşallah değerin daha da yükselir.
cnm benmde 10 gün once beta hcg 0.001di simdi 7.28 gelişmeleri bende yazıcam burayakızlar geçen hafta Perşembe yumurtladım bugün yumurtlamamın 9. Günü. Perşembe ve cuma günü ilişkimiz oldu. Beta hcg yaptırdım bugün 7.3 çıktı çok meraktayım ya acaba hamile miyim? Yumurtlamamın 9. Günü bu değer normal mi ne olur yardım edin çok merak ediyorum
Inşallah güzel olur canım her şey. Umutlu ol.cnm benmde 10 gün once beta hcg 0.001di simdi 7.28 gelişmeleri bende yazıcam buraya
amin cnm aminInşallah güzel olur canım her şey. Umutlu ol.
canım seni başından beri takip ediyorum sonucun ne oldu merak ettim arttı mı?İnşallah canım benim ya çok Sağol :)
Yok canım düşüşe geçti yarın ilaçla düşürecek doktorcanım seni başından beri takip ediyorum sonucun ne oldu merak ettim arttı mı?