Beta hcg?

amin amin canım benim... merak etme bence hamişsin... stres yapma... Rabbim sevincimizi daaim eylesin
Ah bu ay ne rüyalar gördüm bir bilsen. Rüyamda kocaman tatlı sarı bir elma ve kocaman Kayısı yemiştim taptatlı. Inan hep hamileliğe yormuştum şimdi de 7 küsür çıkınca iyice umutlanıyorum. Adete 5 gün var bakalım yükselecek mi çok merak ediyorum :)

2günde bir tekrarlarsan anlarsın streste yapmazsın

5 ve ustu olunca hamilelik tatlm buyuk ihtimalle Allah izin verrse hamilesin

Inşallah canım ya yarın arttıysa belli olacak sonuç. Rabbim sana da hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin.

İnşallah sen hamilesindir. Gerçekten kısacık da olsa bi hamilelik yaşadım mi bilmiyorum... belki de laboratuar hatasiydi
Canım üzülme lütfen hayırlı olan zamanda hayırlı bebeklerimiz gelsin ben iki kez kaybettim bilirim kaybetme Acısını o Yüzden artık Tevekkül ettim inan tevekkül edince daha huzurlu oluyor insan. Dertleşmek istersen özelden de yazabilirsin. Her zaman yanındayım canım benim

Teşekkür ederim

adet öncesi yaptırmana rağmen 7 çıkmış inşallah değerin daha da yükselir.

Merhaba kızlar size birsey sormak istiyorum adet im 13 gün gecikti ve bugün kan testi yaptırdım 0.81 çıktı doktor gebelik yok dedi sizce hamile olupta kan sonucunda çıkmama ihtimali olabilir mi başına böyle bi olay gelen varsa lutfen yardimci olsun çok kötü durumdayım

cnm benmde 10 gün once beta hcg 0.001di simdi 7.28 gelişmeleri bende yazıcam buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…