Değer güzel. Doktora gittiniz miKızlar merhaba. Perşembe günü adetim geciktiği için test yaptım ve pozitif çıktı bugün de kan verdim ve beta 372.45 çıktı son adet tarihine göre 5+2 diyor değer normal mi henüz hiçbir hamilelik belirtim de yok
Yok henüz doktora gitmedim geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu yüzden eşim biraz temkinli davranmak istiyorDeğer güzel. Doktora gittiniz mi
Geçmiş olsun. Ama yinede kimyasal da olsa sağlıklı bir gebelikte olsa gözükmeniz daha iyi. Değeriniz güzel bu değerden sonra HCG istemiyor bile genelde doktorlar ki isterse artış oluyor mu o belli olur. Yoksa genelde bu haftalarda bebek bazen gözükmüyor vajinal muayene ile keseye bakıyorlarYok henüz doktora gitmedim geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu yüzden eşim biraz temkinli davranmak istiyor
Geçmiş olsun. Ama yinede kimyasal da olsa sağlıklı bir gebelikte olsa gözükmeniz daha iyi. Değeriniz güzel bu değerden sonra HCG istemiyor bile genelde doktorlar ki isterse artış oluyor mu o belli olur. Yoksa genelde bu haftalarda bebek bazen gözükmüyor vajinal muayene ile keseye bakıyorl
Teşekkür ederim güzel cevapların için pazartesi tekrar kan vereceğim devlette de en erken 3 marta randevu bulabildim ondan önce versiğim değere göre özele gideceğimGeçmiş olsun. Ama yinede kimyasal da olsa sağlıklı bir gebelikte olsa gözükmeniz daha iyi. Değeriniz güzel bu değerden sonra HCG istemiyor bile genelde doktorlar ki isterse artış oluyor mu o belli olur. Yoksa genelde bu haftalarda bebek bazen gözükmüyor vajinal muayene ile keseye bakıyorlar
Teşekkür ederim güzel cevapların için pazartesi tekrar kan vereceğim devlette de en erken 3 marta randevu bulabildim ondan önce versiğim değere göre özele gideceği
Rica ederim. O da mantıklı duruma göre bir yol çizersin. İnşallah sağlıklı bir gebeliğin olur. Bana da dua et lütfen bende bu salı hcg baktiracağım biraz karışık benim ki inşallah hamileyimdirTeşekkür ederim güzel cevapların için pazartesi tekrar kan vereceğim devlette de en erken 3 marta randevu bulabildim ondan önce versiğim değere göre özele gideceğim
İnşallah canım rabbim gönlünden geçeni en güzel şekilde hayırlısıyla ve kolaylıkla sana nasip etsinRica ederim. O da mantıklı duruma göre bir yol çizersin. İnşallah sağlıklı bir gebeliğin olur. Bana da dua et lütfen bende bu salı hcg baktiracağım biraz karışık benim ki inşallah hamileyimdir
Çok teşekkür ederim hepimize inşallahİnşallah canım rabbim gönlünden geçeni en güzel şekilde hayırlısıyla ve kolaylıkla sana nasip etsin
En iyisi kan tahlili yaptırmak.Kizlar merhaba ben dün artı Med erken gebelik yaptım pozitif çıkardı sonra awox marka yaptım negatifti şuan da days doctor diye bir marka ile yaptım o da pozitif aklım karman corman oldu. Birincisi days doctor ikincisi artı Med sizce var mı gebelik
Adetime 3 gün var geçince yapayım dedim hemen de çıktı çizgiler ama başka bir testte negatif görünce nie dedimEn iyisi kan tahlili yaptırmak.
Artımed bende geçen ay yalancı pozitif verdi canımKizlar merhaba ben dün artı Med erken gebelik yaptım pozitif çıkardı sonra awox marka yaptım negatifti şuan da days doctor diye bir marka ile yaptım o da pozitif aklım karman corman oldu. Birincisi days doctor ikincisi artı Med sizce var mı gebelik
Ama days doctor da pozitif ben de 3 farklı testle yaptım 2 pozitif bir negatifArtımed bende geçen ay yalancı pozitif verdi canım
Yalancı pozitif çıkarabiliyor testler veya tam tersi. Yani kan testinde şu an varsa çıkar zaten, pazartesi kan verirsin. Adetine 1 gün kalmış olacak. Fakat şu an buna ne yorum yapsak doğru olmazAdetime 3 gün var geçince yapayım dedim hemen de çıktı çizgiler ama başka bir testte negatif görünce nie dedim
Canım belli de olmaz, reglim geçti mi? Şüphen var mı ? Yada belirtin. Mesela benim daha önceki gebeliğimde en büyük belirti göğüslerimdeki damarların belirgin olması ve göğüs ucumun kararması… regli olmadıkça ümit hep var canımAma days doctor da pozitif ben de 3 farklı testle yaptım 2 pozitif bir negatifben de yanlıştır o zaman
Haklsiniz ben de heyecan yaptım sanırım birazYalancı pozitif çıkarabiliyor testler veya tam tersi. Yani kan testinde şu an varsa çıkar zaten, pazartesi kan verirsin. Adetine 1 gün kalmış olacak. Fakat şu an buna ne yorum yapsak doğru olmaz
Sol göğsümde kramp giriyor beyaz süt kesiği gibi akıntım var göğüslerim şiş bunlar var ben deCanım belli de olmaz, reglim geçti mi? Şüphen var mı ? Yada belirtin. Mesela benim daha önceki gebeliğimde en büyük belirti göğüslerimdeki damarların belirgin olması ve göğüs ucumun kararması… regli olmadıkça ümit hep var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?