- 3 Ekim 2020
- 96
- 19
- 29
-
- Konu Sahibi minnnikburun
Malesef canım kadın olmak çok zorHahaha yok illa evham yapacağızsiz ne zaman gideceksiniz kese için
banada 12 sinde gel dedi bakalım inşallah görürüz keseyiMalesef canım kadın olmak çok zorvalla ben dün kan sonucum 151 çıktı sanmıyorum daha görünmez cuma günü bir daha kan vericem eğer 1000 lerin üstünde çıkarsa giderim doktorum oncekinde 2000 lerde falan gel demişti o zaman keseyi yolk kesesini falan görmüştük
Canım benim beta cuma 69.04 ile öğrendim dün tekrar kan vermiştim ama 184 olmuş yarın bat günüm sence yükselir mi yoksa kimyasal mıYok canım hani iki katından fazla olunca ben bir anormallik mi var acaba dedim ama genelde herkes gayet iyi olduğunu soyledi. Doktoruma da sordum iyice ilerliyor dedi. Hani ben bütün ihtimalleri düşünüyorum doktorun iyi dediyse iyidir ona güven ve kendini hiç strese sokma
Canım iki günde üç katı yükselmiş bence gayet iyi sonucun kimyasal da inişler çıkışlar olur böyle yükselmez ki içini ferah tut bence gayet güzelCanım benim beta cuma 69.04 ile öğrendim dün tekrar kan vermiştim ama 184 olmuş yarın bat günüm sence yükselir mi yoksa kimyasal mı
İnşallah canım benim Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah bana da dua etbanada 12 sinde gel dedi bakalım inşallah görürüz keseyi
Allahın izniyle bişey olmaz inşallah dua eder misin lütfenCanım iki günde üç katı yükselmiş bence gayet iyi sonucun kimyasal da inişler çıkışlar olur böyle yükselmez ki içini ferah tut bence gayet güzel
Diğer gebeliklerin nasıl sonuçlandı peki canımMerhaba ben de 19 la öğrendim hamileliğimi 2 gün sonra 63 oldu bugün de 137 ama yumurtalığımda 3cm kist ve batında serbest sıvı var keseyi görene kadar riskimiz var dedi doktor diğer gebeliklerimde 4-5 katı arttı betahcg değerim bunda yine 2.5 kat ama işte insan korkuyor
Tabiki Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahAllahın izniyle bişey olmaz inşallah dua eder misin lütfen
İkisi de sağlıklılar Allah a şükür kızım 2.5 oğlum 3.5 yaşındaDiğer gebeliklerin nasıl sonuçlandı peki canım
Ayy maşallah Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallahİkisi de sağlıklılar Allah a şükür kızım 2.5 oğlum 3.5 yaşındaama her gebelik farklı oluyormuş bilemiyorum ki yaşayıp göreceğim ben de inşallah bu da sağlıklı ilerler
Amin inşallahAyy maşallah Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallahbenimki de cuma akşam 32 pazartesi sabah 151 çıktı 5 katı artmis ya korkmuştum ama sizi duyunca rahatladım