- 17 Haziran 2022
- 117
- 37
- 26
- Konu Sahibi angelsercan
Evet hayal meyal tam olarak öyle bir şey işte canımYani hayal meyal gözüküyor gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hayal meyal tam olarak öyle bir şey işte canımYani hayal meyal gözüküyor gibi
Merhaba arkadaşlar beta hcg bir kaç gündür veriyorum 0.200< ama idrarda bi negatıf mi pozitif çıkıyor deliricem şiddetli kasık ve bel ağrım var ad
Benim üç tane erken gebelik testim silik çıktı kan verdim 5.00 çıktı bir gün sonra 0.100 çıktı adetime sekiz gün var ben mecbur test yapmak zorunda kaldım panik atak ilacı kullaniodum hamileysem bırakmam gerekio ilaçlari kestim her ihtimale karşı sonuç hangisi büyük 5.00 yoksa 0.100 mu anlamdımTest bozuktur kesın sonuc kan testi oluyır ilişki üzerinden 10 gün geçtiyse kanda kesindir ama daha yeniyse adet günü kanı tekrarla
5ise hamilesin demektir benm landa hep negatif şu ana kadarBenim üç tane erken gebelik testim silik çıktı kan verdim 5.00 çıktı bir gün sonra 0.100 çıktı adetime sekiz gün var ben mecbur test yapmak zorunda kaldım panik atak ilacı kullaniodum hamileysem bırakmam gerekio ilaçlari kestim her ihtimale karşı sonuç hangisi büyük 5.00 yoksa 0.100 mu anlamdım
5 dan buyuk bır deger 5 ve ustu gebelık denıyır 0.1 1 dende küçük bir değer birin onda biri olmuş oluyor ya tutunamadı düşük yaptın yada yanlış sonuc olacagını sanmıyorum ama bilemedimBenim üç tane erken gebelik testim silik çıktı kan verdim 5.00 çıktı bir gün sonra 0.100 çıktı adetime sekiz gün var ben mecbur test yapmak zorunda kaldım panik atak ilacı kullaniodum hamileysem bırakmam gerekio ilaçlari kestim her ihtimale karşı sonuç hangisi büyük 5.00 yoksa 0.100 mu anlamdım
Merhaba,Ben hep awox kullandım. Kuruma çizgisi dahi çıkarmıyorYa yuh hangisine güvencez
Denicem teşekkür ederimMerhaba,Ben hep awox kullandım. Kuruma çizgisi dahi çıkarmıyor
Fotoğraf atar mısın bana acaba bakar pozitif mi diyeMerhaba,Ben hep awox kullandım. Kuruma çizgisi dahi çıkarmıyor
Canım ben hamileyim ama pozitif çıkınca çizgi çıktı. Negatiflerde hiç çizgi çıkmamıştıFotoğraf atar mısın bana acaba bakar pozitif mi diye
Hangi marka bu? İlk idrarla yapman daha sağlıklı. Beklemiş gibi duruyor bu testlerSence pozitif mi
İlk6dakkada falan çıktı softec markaHangi marka bu? İlk idrarla yapman daha sağlıklı. Beklemiş gibi duruyor bu testler