-
- Konu Sahibi minnnikburun
Yorum yapabilecek olan yok mudurMerhaba herkese, ben de sizlerden fikir almak istiyorum. Daha önce bir kimyasal gebelik bir de boş gebelik geçirdim. Bu ay yine pozitif çıktı, umarım sağlıklı devam eder. Bugün gecikmemin 4.günü ama ilk kan testini adetime 2 gün kala vermiştim ve ilk 188 değeriyle öğrenmiştim. Sonra artışı takip etmek için 2 günde bir yaptırıyorum ve değerler şu şekilde. Bugün tam 2 katı artmayınca biraz moralim bozuldu geçmiş tecrübeler dolayısıyla da korkuyorum. Erkenden doktora gitmek de istemiyorum. Sizce nasıl değerler? Şimdiden bilgi veren herkese teşekkür ederim.
Adete 2 gün kala -188
Beklenen Adet günü - 330
Gecikme 2.gün - 895
Gecikme 4.gün(bugün) - 1731
Tam 2 katı değil beklenilen artış %66 oranında olmalı sizinde gayet iyi artışınızMerhaba herkese, ben de sizlerden fikir almak istiyorum. Daha önce bir kimyasal gebelik bir de boş gebelik geçirdim. Bu ay yine pozitif çıktı, umarım sağlıklı devam eder. Bugün gecikmemin 4.günü ama ilk kan testini adetime 2 gün kala vermiştim ve ilk 188 değeriyle öğrenmiştim. Sonra artışı takip etmek için 2 günde bir yaptırıyorum ve değerler şu şekilde. Bugün tam 2 katı artmayınca biraz moralim bozuldu geçmiş tecrübeler dolayısıyla da korkuyorum. Erkenden doktora gitmek de istemiyorum. Sizce nasıl değerler? Şimdiden bilgi veren herkese teşekkür ederim.
Adete 2 gün kala -188
Beklenen Adet günü - 330
Gecikme 2.gün - 895
Gecikme 4.gün(bugün) - 1731
Teşekkür ederimTam 2 katı değil beklenilen artış %66 oranında olmalı sizinde gayet iyi artışınız
Merhaba tekrar kan verdiniz mi beta için ?Benimde Bat 22 ekim di bende 21 ekimde kan verdim 22 Ekim'de sonucu aldım 50 çıktı aynı gün doktora gittim 83 çıktı canım 3 gün sonra verdim 279 çıktı geç döllenme dedi doktorum ve bende test yaptığım da silik bir çizgi vardı için rahat olsun lütfen
Hayır canım doktor gerek görmedi keseyi gördük 5 haftalık dedi 7. Haftada kalp atışına bakılacakMerhaba tekrar kan verdiniz mi beta için ?
Merhaba tekrar kan verdiniz mi beta için ?
Ya benimde 2 gün arayla 33 ve 150 çıktı betam biraz tedirginim hızlı artış olduğu için bugün bat günüm artık kaç haftalık bilemiyorum ..Hayır canım doktor gerek görmedi keseyi gördük 5 haftalık dedi 7. Haftada kalp atışına bakılacak
İçini ferah tut bian önce dr git bence takip başlat canımYa benimde 2 gün arayla 33 ve 150 çıktı betam biraz tedirginim hızlı artış olduğu için bugün bat günüm artık kaç haftalık bilemiyorum ..
Dün gittim ultırasyon ile baktı çok erken kese için dedi beta istedi 150 çıktı tabi ben sonuca bakınca hızlı arttığını düşündüm yarın görüşeceğiz bakalım .İçini ferah tut bian önce dr git bence takip başlat canım
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz o zamanDün gittim ultırasyon ile baktı çok erken kese için dedi beta istedi 150 çıktı tabi ben sonuca bakınca hızlı arttığını düşündüm yarın görüşeceğiz bakalım .
İnşallah yazarım tabiYarın güzel haberlerini bekliyoruz o zamanben 14 de gidecem inş hem 7 haftalık olmuş oluyoruz o zaman ama iki gündür aşırı öksürük var ne yapacam bilmiyorum ciğerlerim dökülecek sanki korkuyorum acaba birşey olur mu diye
Hayırlı olsun şimdiden 2 gün arayla git canım 2 katı artış olurArkadaslar 2-3 Kasım'da adet olmam gerekiyordu olmadım bugün gidip beta testi verdim 157 ckti diktor pozitif dedi sizce. Nedir test vermeye yarın mi gitmem lazım yoksa 2 gu gecsinmi
Ne zamana kadar artışi takip edeceğim ? Bu artislar kaç değer olunca gebelik net belli olmuş oluyorHayırlı olsun şimdiden 2 gün arayla git canım 2 katı artış olur
Canım son durumun nedir acabaYa benimde 2 gün arayla 33 ve 150 çıktı betam biraz tedirginim hızlı artış olduğu için bugün bat günüm artık kaç haftalık bilemiyorum ..
Dün doktor ile görüştüm normal olduğunu söyledi tekrar kan verdim sonuç henüz çıkmadı ama bu artış için güzel falan dedi haftaya ulturasyon için gideceğim kese görünmeden rahatlamayacağım erken öğrenmek gerçekten çok sıkıntılıymışCanım son durumun nedir acaba
Çok sevindim canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahDün doktor ile görüştüm normal olduğunu söyledi tekrar kan verdim sonuç henüz çıkmadı ama bu artış için güzel falan dedi haftaya ulturasyon için gideceğim kese görünmeden rahatlamayacağım erken öğrenmek gerçekten çok sıkıntılıymış
Dış gebelikte çok mı artarmış beta ?Çok sevindim canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahBenim de Perşembe sabah 10 çıktı cuma akşam 32 pazartesi sabah 151 ben de korkuyodum dış gebelik falan olur diye. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Ama cuma gününe kadar kan falan vermicem çok stres oluyorum ya yoksa
Yok canım hani iki katından fazla olunca ben bir anormallik mi var acaba dedim ama genelde herkes gayet iyi olduğunu soyledi. Doktoruma da sordum iyice ilerliyor dedi. Hani ben bütün ihtimalleri düşünüyorum doktorun iyi dediyse iyidir ona güven ve kendini hiç strese sokmaDış gebelikte çok mı artarmış beta ?
Hahaha yok illa evham yapacağızYok canım hani iki katından fazla olunca ben bir anormallik mi var acaba dedim ama genelde herkes gayet iyi olduğunu soyledi. Doktoruma da sordum iyice ilerliyor dedi. Hani ben bütün ihtimalleri düşünüyorum doktorun iyi dediyse iyidir ona güven ve kendini hiç strese sokma