Canım daha ne olsun 2 gün sonra kalp atışı duyulurBeta hcg 5230 kızlar doktora da gidemiyorum . Pozitif olduğu kesin mi
Hayırlı olsunnBeta hcg 5230 kızlar doktora da gidemiyorum . Pozitif olduğu kesin mi
canm ben ultrasona giremedim daha belli olmaz demi boş olabilirCanım daha ne olsun 2 gün sonra kalp atışı duyulur
Kese vardır kuzum da kalp atış için bi hafta bekle istersencanm ben ultrasona giremedim daha belli olmaz demi boş olabilir
Boş gebelik olma ihtimali var mı acaba boşa sevnmiyimKese gözükür bir ümit kalp atışı da gelebilir
O ihtimal keseyi görene kadar var zaten.Boş gebelik olma ihtimali var mı acaba boşa sevnmiyim
O zaman şimdilik hersey olabilir teşekkür ederim cnm benmO ihtimal keseyi görene kadar var zaten.
O zaman şimdilik hersey olabilir teşekkür ederim cnm benm
Ama görmemiştim sekiz aydır bu degerievet sakince süreci izlemek lazım çok kaptırmadanHayırlısı olsun inşallah
Senin çoçuğu doğurman gelmişBeta hcg 5230 kızlar doktora da gidemiyorum . Pozitif olduğu kesin mi
Kötü düşünmeyin. Güzel olsun her şey. Hayirli olsunAma görmemiştim sekiz aydır bu degeri
Bile insan bir ümitleniyor
Ama görmemiştim sekiz aydır bu degeri
Bile insan bir ümitleniyor
Ayyy :))) deme kızSenin çoçuğu doğurman gelmiş
Umarım canm çok sağ olKötü düşünmeyin. Güzel olsun her şey. Hayirli olsun
Çok sağ ol küçümsemedim sadece üzülmekten korkuyorum canm benm ümitlenipbu değeri bile diye küçümseme canım basbayağı gebelik var şu an. Bir ihtimal boştur kimyasaldır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?