Gebeliğe Hazırlık Beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir ay sonra gel dedi tahlile gönderirken virus nedeniyle tahlile bile bakmadı
Canım muhtemelen su an virüs var o yüzden hastahane de cok bulunmak normal değil. Sen cevrende bi küçük kalabalık olmayan sadece tahlil yapabileceğin bi yerde artışını kontrol et ama acele etme ortam virüs ben iki kez kan tahlili yaptırdım yükseliş e bakmak için.

Senin sonucunda boylemiydi canim

Cnım degere bakma çünkü herkeste aynı olamayabilir önemli olan artıs canım düzenli artması
Sağlık ocağına gittim pazartesi tekrar gel dedi kan vercem ama hamilelikle ilgili bisey demedi kafam karıştı eşimde soruyor bisey demedim daha

Sağlık ocağına gittim pazartesi tekrar gel dedi kan vercem ama hamilelikle ilgili bisey demedi kafam karıştı eşimde soruyor bisey demedim daha
Çünkü canım şu an pozitif ama artması lazım o yüzden pazartesi gittiğin zaman daha net konusurlar. Önemli olan o degerin düzenli artması

Sol.kasigimda da ağrı var sizde var mi acaba cok soru sordum kusura bakmayin hakkinizi helal edin nolur
Canım helal olsun tabiki bende senin gibi hep buralara yazıyorum benim de ilk gebelik. Ben regl agrısı gibi hep öyle hissettim hatta ara ara yine oluyor endişe etme cnm. Sadece sabırla artışa bak sonra da kendine bi doktor belirle

Çok sağol canım benim

Benim mesela 2696 ama kese görünmedi bende onu merak ediyorum ama kafana takma bu işler sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…