- Konu Sahibi Emine sami
-
Canım ilk benim de öyle cıkmıstı. Kan testinde daha net öğrendim bnim son adet tarihim 20 şubattıTesti yaptım silik cizgi çıktı
Hastaneye geldim şimdi kan vercem canımCanım ilk benim de öyle cıkmıstı. Kan testinde daha net öğrendim bnim son adet tarihim 20 şubattı
Ay hadi hayırlısı olsunHastaneye geldim şimdi kan vercem canım
İnsallah güzel sonuclar alırsınHastaneye geldim şimdi kan vercem canım
Inşallah canımİnsallah güzel sonuclar alırsın
İnsallah güzel sonuclar alırsın
18.56 sonuç nedemekInşallah canım
Gebelik pozitif ama degerin yükselmesini takip et demek18.56 sonuç nedemek
18.56 sonuç nedemek doktor gelme dediİnsallah güzel sonuclar alırsın
Nasıl gelme18.56 sonuç nedemek doktor gelme dedi
Gebelik pozitif ama degerin yükselmesini takip et demek
Bir ay sonra gel dedi tahlile gönderirken virus nedeniyle tahlile bile bakmadıNasıl gelme
Canım muhtemelen su an virüs var o yüzden hastahane de cok bulunmak normal değil. Sen cevrende bi küçük kalabalık olmayan sadece tahlil yapabileceğin bi yerde artışını kontrol et ama acele etme ortam virüs ben iki kez kan tahlili yaptırdım yükseliş e bakmak için.Bir ay sonra gel dedi tahlile gönderirken virus nedeniyle tahlile bile bakmadı
Canım muhtemelen su an virüs var o yüzden hastahane de cok bulunmak normal değil. Sen cevrende bi küçük kalabalık olmayan sadece tahlil yapabileceğin bi yerde artışını kontrol et ama acele etme ortam virüs ben iki kez kan tahlili yaptırdım yükseliş
Canım muhtemelen su an virüs var o yüzden hastahane de cok bulunmak normal değil. Sen cevrende bi küçük kalabalık olmayan sadece tahlil yapabileceğin bi yerde artışını kontrol et ama acele etme ortam virüs ben iki kez kan tahlili yaptırdım yükseliş e bakmak için.
SSağlıkocağındada yapmıyorlar ama küçük yer burası
Senin sonucunda boylemiydi canimCanım muhtemelen su an virüs var o yüzden hastahane de cok bulunmak normal değil. Sen cevrende bi küçük kalabalık olmayan sadece tahlil yapabileceğin bi yerde artışını kontrol et ama acele etme ortam virüs ben iki kez kan tahlili yaptırdım yükseliş e bakmak için.
Cnım degere bakma çünkü herkeste aynı olamayabilir önemli olan artıs canım düzenli artmasıSenin sonucunda boylemiydi canim
Sağlık ocağına gittim pazartesi tekrar gel dedi kan vercem ama hamilelikle ilgili bisey demedi kafam karıştı eşimde soruyor bisey demedim dahaCnım degere bakma çünkü herkeste aynı olamayabilir önemli olan artıs canım düzenli artması
Sol.kasigimda da ağrı var sizde var mi acaba cok soru sordum kusura bakmayin hakkinizi helal edin nolurSağlık ocağına gittim pazartesi tekrar gel dedi kan vercem ama hamilelikle ilgili bisey demedi kafam karıştı eşimde soruyor bisey demedim daha
Çünkü canım şu an pozitif ama artması lazım o yüzden pazartesi gittiğin zaman daha net konusurlar. Önemli olan o degerin düzenli artmasıSağlık ocağına gittim pazartesi tekrar gel dedi kan vercem ama hamilelikle ilgili bisey demedi kafam karıştı eşimde soruyor bisey demedim daha
Canım helal olsun tabiki bende senin gibi hep buralara yazıyorum benim de ilk gebelik. Ben regl agrısı gibi hep öyle hissettim hatta ara ara yine oluyor endişe etme cnm. Sadece sabırla artışa bak sonra da kendine bi doktor belirleSol.kasigimda da ağrı var sizde var mi acaba cok soru sordum kusura bakmayin hakkinizi helal edin nolur
Çok sağol canım benimCanım helal olsun tabiki bende senin gibi hep buralara yazıyorum benim de ilk gebelik. Ben regl agrısı gibi hep öyle hissettim hatta ara ara yine oluyor endişe etme cnm. Sadece sabırla artışa bak sonra da kendine bi doktor belirle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?