• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlık ocağına gittim pazartesi tekrar gel dedi kan vercem ama hamilelikle ilgili bisey demedi kafam karıştı eşimde soruyor bisey demedim daha🤔
Bunda şüphe edecek ne var bariz hamilesin silik çizgi çıkmış kan da çıkmış belli ki doktorunuz sizin için gelmenizi istememiş bi kadın doğuma gidip görüşmeniz en doğrusu. Hayırlı olsun darısı bize

Bunda şüphe edecek ne var bariz hamilesin silik çizgi çıkmış kan da çıkmış belli ki doktorunuz sizin için gelmenizi istememiş bi kadın doğuma gidip görüşmeniz en doğrusu. Hayırlı olsun darısı bize
Teşekkür ederim allah gönlünüze göre versin

Hayırlı olsun alllah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah bende yarın sabah ilk idrarla yapicam bugün yapamadım inşallah hamileyimdir bende siz hamilesiniz dua edermisiniz benim için teşekkür ederim

Benim de adetim 20 şubatta oldu ama kan testi yaptırdım pozitif cıktı artıs oldu bugun de baktırdım sonc bekliyorum sizde de vaRsa cıkar

Kan testi ne zaman yapmıştınız? Bir de yumurtalama tarihiniz neydi

17 martta ilk kan testini yaptım 2 mart sanıyorum. 20 şubatta da adet

Çok teşekkür ederim. Benim de 15 mart ovulasyon günüydü. Ama bugün idrar testi yaptım. Negatif çıktı. Kendimce Bi umut arıyorum işte 🥺 migrenim var Bi ihtimal hamileysem diye hap bile atamıyorum

Canım sende kasik ağrısı bel ağrısı var mi benim çok var korkuyorum adet olcakmisim gibi geliyor
Hayır canım endise etme bende de var aynıları hatta ben regl olacam diye temkin felan almstm. Korkma sakin ol ne kadar sakin olursak o kadar iyi bende de vardı o dediklerin

Çok teşekkür ederim. Benim de 15 mart ovulasyon günüydü. Ama bugün idrar testi yaptım. Negatif çıktı. Kendimce Bi umut arıyorum işte 🥺 migrenim var Bi ihtimal hamileysem diye hap bile atamıyorum
Gecmis olsun canım allah gönlüne göre versin. İnsallah olur hayırlısı olan neyse

Hayır canım endise etme bende de var aynıları hatta ben regl olacam diye temkin felan almstm. Korkma sakin ol ne kadar sakin olursak o kadar iyi bende de vardı o dediklerin
Canim benden suanda kahverengi kan gibi akinti gibi bisey geliyor normal mi ya

Ben 28.02.2020 de son adet tarihim 26.04.2020 de yeniden adet olmam gerekiordu ama 3 g0n geçti olmadım.23.03 2020 de kan tahlilinde gebelik negatif çıktı3.günümde evd2 test alıp yaptım tek çizgi çıktı. Mide bulantım baş agrım gaz sancım ve kabızlıgım var.adet sancısı çekwr gibi agrı çekiorum. Tekrr gebelik testi nezaman yaptırmalıyım sizce hamilemiyim 🤗🙏

Ben 28.02.2020 de son adet tarihim 26.04.2020 de yeniden adet olmam gerekiordu ama 3 g0n geçti olmadım.23.03 2020 de kan tahlilinde gebelik negatif çıktı3.günümde evd2 test alıp yaptım tek çizgi çıktı. Mide bulantım baş agrım gaz sancım ve kabızlıgım var.adet sancısı çekwr gibi agrı çekiorum. Tekrr gebelik testi nezaman yaptırmalıyım sizce hamilemiyim 🤗🙏
Idrar testi erken gosterir kimisinde kimisinde ise geç siz yinede adetiniz gectikten 10 gun sonra tekrarlayin

Arkadaşlar merhaba hayırlı günler benim de size bi sorum olacaktı biz de bebek düşünüyoruz hayırlısı ile 3 aydır. Bu ay adetim 19 gün gecikti 6 gün önce ovulasyon testi yaptım onu takip ettik ilk başlarda silikti sonra ikisi de net olunca değerlendirdik sonraki iki günü de değerlendirdik. Ondan sonra testte çizgi yavaş yavaş silikleşti sizce yumurtlama adet gecikmesinde olabilir mi bi de üç gün önce kan testi yaptırdım 0.14 çıktı bugün yaptırdım 0.27 çıktı sizce hamile kalmış olabilir miyim lütfen yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar merhaba hayırlı günler benim de size bi sorum olacaktı biz de bebek düşünüyoruz hayırlısı ile 3 aydır. Bu ay adetim 19 gün gecikti 6 gün önce ovulasyon testi yaptım onu takip ettik ilk başlarda silikti sonra ikisi de net olunca değerlendirdik sonraki iki günü de değerlendirdik. Ondan sonra testte çizgi yavaş yavaş silikleşti sizce yumurtlama adet gecikmesinde olabilir mi bi de üç gün önce kan testi yaptırdım 0.14 çıktı bugün yaptırdım 0.27 çıktı sizce hamile kalmış olabilir miyim lütfen yardımcı olur musunuz
Bu değerlere göre hamile olamazsınız. Düzensiz adet oluyorsunuz galiba. 19 gün geciktikten sonra pik görmüşsünüz. Pikten 12-15 gün sonra testlerde gebelik belli oluyor. Siz 6 gün önce gördüyseniz en az 1 hafta daha beklemeniz lazım test için.

Back