- 11 Ocak 2019
- 317
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi Emine sami
Aynen canım inşallah keseyide görürsun allah gonlune gore versinBenim mesela 2696 ama kese görünmedi bende onu merak ediyorum ama kafana takma bu işler sabır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım inşallah keseyide görürsun allah gonlune gore versinBenim mesela 2696 ama kese görünmedi bende onu merak ediyorum ama kafana takma bu işler sabır
Bunda şüphe edecek ne var bariz hamilesin silik çizgi çıkmış kan da çıkmış belli ki doktorunuz sizin için gelmenizi istememiş bi kadın doğuma gidip görüşmeniz en doğrusu. Hayırlı olsun darısı bizeSağlık ocağına gittim pazartesi tekrar gel dedi kan vercem ama hamilelikle ilgili bisey demedi kafam karıştı eşimde soruyor bisey demedim daha![]()
Teşekkür ederim allah gönlünüze göre versinBunda şüphe edecek ne var bariz hamilesin silik çizgi çıkmış kan da çıkmış belli ki doktorunuz sizin için gelmenizi istememiş bi kadın doğuma gidip görüşmeniz en doğrusu. Hayırlı olsun darısı bize
Hayırlı olsun alllah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah bende yarın sabah ilk idrarla yapicam bugün yapamadım inşallah hamileyimdir bende siz hamilesiniz dua edermisiniz benim için teşekkür ederim
Benim de adetim 20 şubatta oldu ama kan testi yaptırdım pozitif cıktı artıs oldu bugun de baktırdım sonc bekliyorum sizde de vaRsa cıkar
17 martta ilk kan testini yaptım 2 mart sanıyorum. 20 şubatta da adetKan testi ne zaman yapmıştınız? Bir de yumurtalama tarihiniz neydi
17 martta ilk kan testini yaptım 2 mart sanıyorum. 20 şubatta da adet
Canım sende kasik ağrısı bel ağrısı var mi benim çok var korkuyorum adet olcakmisim gibi geliyor17 martta ilk kan testini yaptım 2 mart sanıyorum. 20 şubatta da adet
Hayır canım endise etme bende de var aynıları hatta ben regl olacam diye temkin felan almstm. Korkma sakin ol ne kadar sakin olursak o kadar iyi bende de vardı o dediklerinCanım sende kasik ağrısı bel ağrısı var mi benim çok var korkuyorum adet olcakmisim gibi geliyor
Gecmis olsun canım allah gönlüne göre versin. İnsallah olur hayırlısı olan neyseÇok teşekkür ederim. Benim de 15 mart ovulasyon günüydü. Ama bugün idrar testi yaptım. Negatif çıktı. Kendimce Bi umut arıyorum iştemigrenim var Bi ihtimal hamileysem diye hap bile atamıyorum
Tamam canım çok sağol panik oldum yaHayır canım endise etme bende de var aynıları hatta ben regl olacam diye temkin felan almstm. Korkma sakin ol ne kadar sakin olursak o kadar iyi bende de vardı o dediklerin
Gecmis olsun canım allah gönlüne göre versin. İnsallah olur hayırlısı olan neyse
Canim benden suanda kahverengi kan gibi akinti gibi bisey geliyor normal mi yaHayır canım endise etme bende de var aynıları hatta ben regl olacam diye temkin felan almstm. Korkma sakin ol ne kadar sakin olursak o kadar iyi bende de vardı o dediklerin
O yerleşme zamanı geliyor ama bende olmadı şimdi yanıltmak istemem bence bi doktor kontrolüne git canım.Canim benden suanda kahverengi kan gibi akinti gibi bisey geliyor normal mi ya
Düşük yaptım canımO yerleşme zamanı geliyor ama bende olmadı şimdi yanıltmak istemem bence bi doktor kontrolüne git canım.
Canım benim Allahım hayırlısını versinDüşük yaptım canım![]()
Amin canımCanım benim Allahım hayırlısını versin
Idrar testi erken gosterir kimisinde kimisinde ise geç siz yinede adetiniz gectikten 10 gun sonra tekrarlayinBen 28.02.2020 de son adet tarihim 26.04.2020 de yeniden adet olmam gerekiordu ama 3 g0n geçti olmadım.23.03 2020 de kan tahlilinde gebelik negatif çıktı3.günümde evd2 test alıp yaptım tek çizgi çıktı. Mide bulantım baş agrım gaz sancım ve kabızlıgım var.adet sancısı çekwr gibi agrı çekiorum. Tekrr gebelik testi nezaman yaptırmalıyım sizce hamilemiyim❤
Bu değerlere göre hamile olamazsınız. Düzensiz adet oluyorsunuz galiba. 19 gün geciktikten sonra pik görmüşsünüz. Pikten 12-15 gün sonra testlerde gebelik belli oluyor. Siz 6 gün önce gördüyseniz en az 1 hafta daha beklemeniz lazım test için.Arkadaşlar merhaba hayırlı günler benim de size bi sorum olacaktı biz de bebek düşünüyoruz hayırlısı ile 3 aydır. Bu ay adetim 19 gün gecikti 6 gün önce ovulasyon testi yaptım onu takip ettik ilk başlarda silikti sonra ikisi de net olunca değerlendirdik sonraki iki günü de değerlendirdik. Ondan sonra testte çizgi yavaş yavaş silikleşti sizce yumurtlama adet gecikmesinde olabilir mi bi de üç gün önce kan testi yaptırdım 0.14 çıktı bugün yaptırdım 0.27 çıktı sizce hamile kalmış olabilir miyim lütfen yardımcı olur musunuz