- 11 Ocak 2019
- 317
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi Emine sami
-
14 gun önce beta hcg bakıldı negatifti bugün adet olmam gerekti olmadım hamile olsam 14 gun önce kanda cikarmiydi yoksa çok erken olduğu için mi çıkmadı bilginiz için teşekkür ederim test yapmadım
Çok teşekkür ederim bebek istiyoruz da içimi rahatalttiniz14 gün önce çıkma imkanı olamaz. O yumurtlama zamanıdır ancak. Yeniden yaptırmanız gerek şu an gebelik varsa net çıkar.
Umarım güzel haberler verirsiniz iyi günlerÇok teşekkür ederim bebek istiyoruz da içimi rahatalttiniz
Şubat 22 de oldum aslında ama kaç gün geçmiş oluyor adetimAdet gününüz bugün ise zaten büyük ihtimal 14gün önce yumurtlama zamanlarınızdı hamile olsanız bile kanda çıkmazdı.
Amin inşallah teskkur ederim ıyi dileğiniz içinUmarım güzel haberler verirsiniz iyi günler
Yarın sabah yapayım ozmanÇıkmazdı adetten 14 gün önce yumurtlama zamanları olduğu söylenir.
Test yapın ilk idrarla
Şubat 22 de oldum aslında ama kaç gün geçmiş oluyor adetim
Ka
ç günde bir adet olduğunuza bağlı
Sadece geçen ay geç geldi normalde her ay iki yada üç gün önceden gelir
Her ay iki yada üç gün erken gelir yani 28 29 günde adet olurumKaç günde bir adet olduğunuza bağlı. Adetleriniz düzenli mi?
Her ay iki yada üç gün erken gelir yani 28 29 günde adet olurum
Teşekkür ederim çok sağol ilgilendiğiniz icinTest yapın varsa çıkacaktır hayırlısı olsun
Somucunuz nedir acabaTeşekkür ederim çok sağol ilgilendiğiniz icin
Benim de adetim 20 şubatta oldu ama kan testi yaptırdım pozitif cıktı artıs oldu bugun de baktırdım sonc bekliyorum sizde de vaRsa cıkarŞubat 22 de oldum aslında ama kaç gün geçmiş oluyor adetim
Hayırlı olsun alllah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah bende yarın sabah ilk idrarla yapicam bugün yapamadım inşallah hamileyimdir bende siz hamilesiniz dua edermisiniz benim için teşekkür ederimBenim de adetim 20 şubatta oldu ama kan testi yaptırdım pozitif cıktı artıs oldu bugun de baktırdım sonc bekliyorum sizde de vaRsa cıkar
Canım insallah hamilesindir ederim tabi. Allah hepimiz için hayırlısını versin. Sonucunu yaz mutlakaHayırlı olsun alllah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah bende yarın sabah ilk idrarla yapicam bugün yapamadım inşallah hamileyimdir bende siz hamilesiniz dua edermisiniz benim için teşekkür ederim
Tamam canım yazarımCanım insallah hamilesindir ederim tabi. Allah hepimiz için hayırlısını versin. Sonucunu yaz mutlaka
Testi yaptım silik cizgi çıktıCanım insallah hamilesindir ederim tabi. Allah hepimiz için hayırlısını versin. Sonucunu yaz mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?