- 27 Aralık 2019
- 230
- 180
- 18
- 36
- Konu Sahibi Naz2479654
-
İlac bilgim cok yok,ama zannimca adet gecikmesi yasadiniz ve simdi adet gormeye basladiniz?Yok hiç birşey söylemedi . Benim kafamı karıştıran kanamam başlamıştı şuan çok çok az neden acaba . Tarlusal kullanmaya devam edeyim mi
Bhcg 5 ten dusukse hamilelik yoktur..Evet canım tarlusal kullandım bu sabah napim bitti . Oglenden sinra 4 gbi kanamam oldu suan da cok az
Canım naptın ?Yarin gidicem saten kacisi yok..neden yavas artmis %60 ustu yeterli diyolar %80..
Dis gebelik olsa bi belirti agri sizi kanama olmazmi? Bende oyle bisey yok? Ona guveniyorum
Ondan oyalaniyorum
Henuz hicbisi yapamadm..Canım naptın ?
hastanenin birinde 4 bin cikmistiCanım naptın ?
Anaaaammmhastanenin birinde 4 bin cikmisti
Baska hastaneye gecis yaptim dr vajinal bakti kese benzeri yapi dedi ogun beta hcg istedi yeni hastanede 3000 cikti
2 gun sonra gel dedi.. gittim
Beta degerin dusuyo sanirim
Ama bakalim karindan dedi goremedi
muhtemelen kimgebelik bugun bidaha ver beta 1000 flan olur sanirim kendiliginden beta dusucek adet kanaman gelcek dedi...
beta verdim.. 5000 cikti..
Aradim doktorda saskin.. hicbisi yapamayiz beklicez pzt gel dedi..
Evet gercekten.. ama dis gebelikAnaaaammmanlamadım şimdi değerin düşmesi gerekiyor ama düşmüyor ama bebekte görünmüyor hay Allah yaaa böyle ikilemde kalmak çok zor
Merhabs ,tesadüf gördüm merak ettim .hastanenin birinde 4 bin cikmisti
Baska hastaneye gecis yaptim dr vajinal bakti kese benzeri yapi dedi ogun beta hcg istedi yeni hastanede 3000 cikti
2 gun sonra gel dedi.. gittim
Beta degerin dusuyo sanirim
Ama bakalim karindan dedi goremedi
muhtemelen kimgebelik bugun bidaha ver beta 1000 flan olur sanirim kendiliginden beta dusucek adet kanaman gelcek dedi...
beta verdim.. 5000 cikti..
Aradim doktorda saskin.. hicbisi yapamayiz beklicez pzt gel dedi..
9 Gün geçtiyse 5 küsür haftalık.Merhabalar, adetimin üzerinden 9 gün geçti ve bugün kan testi yaptım. HCG beta değerim 30 çıktı. Oran çok mu düşük sizce.
Yok ne yazikki alindi.. kurtaj oldumMerhabs ,tesadüf gördüm merak ettim .
İnşallah bebek vardır ve sağlıklıdırson durum nedir ?
Ay ,özğr dilerimYok ne yazikki alindi.. kurtaj oldum
Estagfirullah ne demek:)Ay ,özğr dileriminşallah sağlıklı sağ salim bebeğiniz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?