Beta HCG

Evet canım tarlusal kullandım bu sabah napim bitti . Oglenden sinra 4 gbi kanamam oldu suan da cok az

Yerlesme kanamasi degildir degilmi . Cok karin agrim vardı. Az öncede çok ufak kan pıhtısı mı desem nasıl tarif ediyim bilmyrm brsey dustu

Canım naptın ?
hastanenin birinde 4 bin cikmisti
Baska hastaneye gecis yaptim dr vajinal bakti kese benzeri yapi dedi ogun beta hcg istedi yeni hastanede 3000 cikti
2 gun sonra gel dedi.. gittim
Beta degerin dusuyo sanirim
Ama bakalim karindan dedi goremedi

muhtemelen kimgebelik bugun bidaha ver beta 1000 flan olur sanirim kendiliginden beta dusucek adet kanaman gelcek dedi...

beta verdim.. 5000 cikti..

Aradim doktorda saskin.. hicbisi yapamayiz beklicez pzt gel dedi..

Anaaaammm anlamadım şimdi değerin düşmesi gerekiyor ama düşmüyor ama bebekte görünmüyor hay Allah yaaa böyle ikilemde kalmak çok zor

Merhabalar, adetimin üzerinden 9 gün geçti ve bugün kan testi yaptım. HCG beta değerim 30 çıktı. Oran çok mu düşük sizce.

Merhabs ,tesadüf gördüm merak ettim .
İnşallah bebek vardır ve sağlıklıdır son durum nedir ?

Merhabalar, adetimin üzerinden 9 gün geçti ve bugün kan testi yaptım. HCG beta değerim 30 çıktı. Oran çok mu düşük sizce.
9 Gün geçtiyse 5 küsür haftalık.
Benim 2 haftalık değerim 50 çıkmıştı ama siz de belki geç döllenme olmuş olabilir kötü düşünmeyin .
Tekrar kan verin yükselme olur mutlaka ,hayırlı olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…