Beta HCG

Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim beta HCG 1470 çıktı dusukmu sizce
Tekrar baktirdinizmi degerinize?

bende ayanda beta hcg ile bogusuyorum ilgimi cekti..
benimde 715 cikti en son
5 haftalik hamileyim son adet tarihine gore.. doktor vajinal ultrason bakalim dedi ama iki gun daha beklemek istedim..

Tekrar baktirdinizmi degerinize?

bende ayanda beta hcg ile bogusuyorum ilgimi cekti..
benimde 715 cikti en son
5 haftalik hamileyim son adet tarihine gore.. doktor vajinal ultrason bakalim dedi ama iki gun daha beklemek istedim..
Vajinal ultrasyonda benim kese nokta kadar çıktı.ve beta yavaş artmış dedi kürtaj olcaksin dedi ama ben halen olmadım pazartesi tekrar doktora gitcem ilerleme yoksa maalesef kürtaj olcam

Vajinal ultrasyonda benim kese nokta kadar çıktı.ve beta yavaş artmış dedi kürtaj olcaksin dedi ama ben halen olmadım pazartesi tekrar doktora gitcem ilerleme yoksa maalesef kürtaj olcam
Ben anlamiyorum doktorlari birinin dedigi digerini tutmuyor cok stres oldum.. bazilarinda gec artabiliyo deniliyo.. siz hangi sehirdesiniz? Ben iki gundur bununla ugrasiyorum artik tukendim...

Benim doktorum baki bakmaz kürtaj dedi ona kalsam öğün alicakti ama ben olmadım.sagliksiz gebelik dedi bosa bekleme dedi .ama ben bir hafta daha bekledim bakalım pazartesi doktor ne dicek bu kez başka doktora gitcem

Kızlar benim adetim 10 gün geçti . Bugün ultrasonla bakıldı birşey yok dedi doktor . Eve geldimde kanamam az vardı . Kan sonucum 2.7 ne demek sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…