- 18 Kasım 2019
- 58
- 21
- 3
- 37
- Konu Sahibi Naz2479654
-
Tekrar baktirdinizmi degerinize?Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim beta HCG 1470 çıktı dusukmu sizce
Vajinal ultrasyonda benim kese nokta kadar çıktı.ve beta yavaş artmış dedi kürtaj olcaksin dedi ama ben halen olmadım pazartesi tekrar doktora gitcem ilerleme yoksa maalesef kürtaj olcamTekrar baktirdinizmi degerinize?
bende ayanda beta hcg ile bogusuyorum ilgimi cekti..
benimde 715 cikti en son
5 haftalik hamileyim son adet tarihine gore.. doktor vajinal ultrason bakalim dedi ama iki gun daha beklemek istedim..
Ben anlamiyorum doktorlari birinin dedigi digerini tutmuyor cok stres oldum.. bazilarinda gec artabiliyo deniliyo.. siz hangi sehirdesiniz? Ben iki gundur bununla ugrasiyorum artik tukendim...Vajinal ultrasyonda benim kese nokta kadar çıktı.ve beta yavaş artmış dedi kürtaj olcaksin dedi ama ben halen olmadım pazartesi tekrar doktora gitcem ilerleme yoksa maalesef kürtaj olcam
Sizin kese gorundumu.benim karnından bakınca görünmedi alttan muaneden nokta kadar gorundBen anlamiyorum doktorlari birinin dedigi digerini tutmuyor cok stres oldum.. bazilarinda gec artabiliyo deniliyo.. siz hangi sehirdesiniz? Ben iki gundur bununla ugrasiyorum artik tukendim...
Yok pzt gidicem bakicak.. beta hcg degerimdeki yukselis tam 2 ye katlamadi %75 %80 artti.. oyuzden endiseleniyorumSizin kese gorundumu.benim karnından bakınca görünmedi alttan muaneden nokta kadar gorund
İnsallah saglikli bi gebeliktir.. birbirimize dua edelimBenim doktorum baki bakmaz kürtaj dedi ona kalsam öğün alicakti ama ben olmadım.sagliksiz gebelik dedi bosa bekleme dedi .ama ben bir hafta daha bekledim bakalım pazartesi doktor ne dicek bu kez başka doktora gitcem
Anladım canım insallh hayırlısı Neşe o olur hadi bakalım pazartesi sonuçları yazarız burdanYok pzt gidicem bakicak.. beta hcg degerimdeki yukselis tam 2 ye katlamadi %75 %80 artti.. oyuzden endiseleniyorum
Merhaba merak ettim gittiniz mi doktoraTekrar baktirdinizmi degerinize?
bende ayanda beta hcg ile bogusuyorum ilgimi cekti..
benimde 715 cikti en son
5 haftalik hamileyim son adet tarihine gore.. doktor vajinal ultrason bakalim dedi ama iki gun daha beklemek istedim..
Anladım canım insallh hayırlısı Neşe o olur hadi bakalım pazartesi sonuçları yazarız burdan
Gitmedim bugunde.. dun 715 ten 1200 olmus.. oyalaniyorum vajinal ultrasonla bakmasin diye..cok korkuyorum ins hersey yolundadir..
[/QUO bende gitmedim bugün malesef .neden vajinal ultrasyonda korkuyosun
Bence değerin çok yavaş artmış keşke gitseydin dış gebelik olursa erken tedavi olurdun
Sizin ne olduBence değerin çok yavaş artmış keşke gitseydin dış gebelik olursa erken tedavi olurdun
2.7 hamilelik yok demek dr baska niye adet gecikmesi yasayabilecegini soylemedimi?Kızlar benim adetim 10 gün geçti . Bugün ultrasonla bakıldı birşey yok dedi doktor . Eve geldimde kanamam az vardı . Kan sonucum 2.7 ne demek sizce
Yok hiç birşey söylemedi . Benim kafamı karıştıran kanamam başlamıştı şuan çok çok az neden acaba . Tarlusal kullanmaya devam edeyim mi2.7 hamilelik yok demek dr baska niye adet gecikmesi yasayabilecegini soylemedimi?
Su ilgisiz doktorlara deli oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?