- 21 Temmuz 2019
- 568
- 298
- 103
- 33
- Konu Sahibi AslIhannnnnnnn
-
5ustu hmilleik sonuctaArkadaşlar iki gündür idrar testi yaptım hep çok silik çıktı. yeni acilden geldim sonucum 8 pozitif dedi bi hafta sonra gel dedi bu kadar düşük çıkıp da hamilelik yaşayan var mı acaba? Çok umutlanmak da istemiyorum
Canım hakkında hayırlısı olsun inşAllah artar 2 günde 2 kat artması lazım çok ta umutlanma bende aynısını yaşadım kimyasal gebelikmiş malesefArkadaşlar iki gündür idrar testi yaptım hep çok silik çıktı. yeni acilden geldim sonucum 8 pozitif dedi bi hafta sonra gel dedi bu kadar düşük çıkıp da hamilelik yaşayan var mı acaba? Çok umutlanmak da istemiyorum
Bgün adetimin ikinci günü olması gerekiyordu grip dolayısıyla gitmiştim aslında testte çok silik de olsa ikinci çizgiyi gördüğüm için gebelik şüphesi var dedim kan testi istedi laborant da eşime tebrik ederim pozitif demişAdetiniz kaç gün gecikti ki
Ben de ondan korkuyorum işteCanım hakkında hayırlısı olsun inşAllah artar 2 günde 2 kat artması lazım çok ta umutlanma bende aynısını yaşadım kimyasal gebelikmiş malesef ☹
Umarım gebelik oluşmuştur değeriniz çok düşük ama Allah büyükBgün adetimin ikinci günü olması gerekiyordu grip dolayısıyla gitmiştim aslında testte çok silik de olsa ikinci çizgiyi gördüğüm için gebelik şüphesi var dedim kan testi istedi laborant da eşime tebrik ederim pozitif demiş
İnşAllah hakkında hayırlısı olur canım Allah gönlüne göre versinBen de ondan korkuyorum işte
Değerim iki katına çıkmış ama yine de çok düşük değer hayırlısı olsunUmarım gebelik oluşmuştur değeriniz çok düşük ama Allah büyük☺
Aaaa çok güzel bir haber şuan kaç değerinizDeğerim iki katına çıkmış ama yine de çok düşük değer hayırlısı olsun
Arkadaşlar iki gündür idrar testi yaptım hep çok silik çıktı. yeni acilden geldim sonucum 8 pozitif dedi bi hafta sonra gel dedi bu kadar düşük çıkıp da hamilelik yaşayan var mı acaba? Çok umutlanmak da istemiyorum
8 di 16.23 olmuş şimdi de idrar testi yapayım dedim önceden silik çıkan testte şimdi tık yok noldu kayboldu gitti mi acaba streslendimAaaa çok güzel bir haber şuan kaç değeriniz
Yeni mi yaptın testiben de ayni seyi yasadim. Adetim 3 gün gecikti sonucum 8 cikti
Evet ben de bugün yaptım bana 2 gün sonra gel bakalım artması lazım dedi.Yeni mi yaptın testi
Son ilişki tarihin ne zamandı peki bnmle aynı olan ilk defa duyuyorum inşallah olur ikimizin deEvet ben de bugün yaptım bana 2 gün sonra gel bakalım artması lazım dedi.
Son ilişki tarihin ne zamandı peki bnmle aynı olan ilk defa duyuyorum inşallah olur ikimizin de
Valla bnm de tahmini yumurtlama günüm 19 u ve 20 si her şeyimiz aynıbenim 19 ocak yumurtlama günümdü ogün tek iliski oldu. Gec dollenme falan olabilir dedi doktor ama yumurtlama günümü biliyorum nasıl oluyo anlamadım insallah kimyasal falan degildir ikimizinde
Sizin 2 katina cikmis ya dr ne dedi en son duruma 16 olması gebelik yani degil mi?Valla bnm de tahmini yumurtlama günüm 19 u ve 20 si her şeyimiz aynı
Değer iki katına çıkmış evt gebelik var dedi ama bunu bn yorumlayamam sağlıklı bir gebelik mi değil mi onu takip ederek öğreneceksiniz diyorSizin 2 katina cikmis ya dr ne dedi en son duruma 16 olması gebelik yani degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?