BENM MALESEF NEGATİF ÇIKTI YÜKSELMEDİ DEĞERİM RABBİM EN DOĞRU ZAMANDA NASİP ETİSN HEPİMZE HAYIRLI EVLATSizin bat ne zaman benimde dün 2,5 cıktı betahcg.. bata 3_5 gün kala.. haftaya tekrarlamaya düşünüyorum adet olmazsam bende inşallah dayananilirim
Cumayı bekliyoruz o zaman ikimizde hayırlısı olsun hepimiz içinSeninle aynı durumdayım batim 15 ydi degrim 8 di benimde progestrinum 24 olunca doktor cumaya kadar bekleyelim dedi bakalim hayırlısı olsun
Konu açmıştım gerçi ama görünce yazmak istedim,
Benimde bat 9uydu,bugün gecikmemin 8.günüydü,12sinde yani 3gün geçince beta 0.4tü,hala adetim gelmeyince bugün yaptırdım 7.6 çıktı, yarın bidaha baktırıcam, inşallah yükselir,,, geç döllenmemi acaba diyorum 14kasım sat,, yumurtlama günü takvime göre 25kasımdı ogün ilişki olmuştu,ama son ilişki 7ve 8inde oldu , ogünlerdemi kaldım acaba diyorumhakkımızda hayırlısı olsun,umarım seninde yükselir
Bugünkü sonucum çıktı çok şükür
12.7 çıkmış,,dr'ada gittim, evet hamilesin ama şimdi çok erken kese görünmez 15gün sonra tekrar gel dedi,, bidaha kan tahlili yaptırayımmı dedim gerek yok dedi 15gün sonra gel dedi, anlamadım 2günde bir artış varmı diye bakılır benim bildiğim ama bu dr'u anlamadım sevmedim bidaha buna gitmiycem, başka Dr bulmam lazım
İdrar testi de yapmıştım ben, ilk verdiğim kan günü,0.4sonuç olan günün sabahıydı, yani 12sinde 4. gecikme günü ama saatler sonra hayalet çizgi çıkmıştı önemsemedim tabi, sonra bidaha yaptım 7.gecikme günü ama saatler sonra bile bembeyazdı bişey yoktu, tabi onu öğlen yapmıştım 3saatlik zorla tuttuğum idrarımla, belkide ondan çıkmadı, sonraki gün tahlilde 7.6çıktı işte,, bigün sonrada yani bugün 12.7 ,ben bigünde 10 falan olur diyodum sonucu görünce şaşırdımdr'u dinlemiycem ,eşimle konuştum pazar gününe kadar bekleyip acilde vericez, baya yükselmiş olur inşallah
Bugünkü sonucum çıktı çok şükür
12.7 çıkmış,,dr'ada gittim, evet hamilesin ama şimdi çok erken kese görünmez 15gün sonra tekrar gel dedi,, bidaha kan tahlili yaptırayımmı dedim gerek yok dedi 15gün sonra gel dedi, anlamadım 2günde bir artış varmı diye bakılır benim bildiğim ama bu dr'u anlamadım sevmedim bidaha buna gitmiycem, başka Dr bulmam lazım
İdrar testi de yapmıştım ben, ilk verdiğim kan günü,0.4sonuç olan günün sabahıydı, yani 12sinde 4. gecikme günü ama saatler sonra hayalet çizgi çıkmıştı önemsemedim tabi, sonra bidaha yaptım 7.gecikme günü ama saatler sonra bile bembeyazdı bişey yoktu, tabi onu öğlen yapmıştım 3saatlik zorla tuttuğum idrarımla, belkide ondan çıkmadı, sonraki gün tahlilde 7.6çıktı işte,, bigün sonrada yani bugün 12.7 ,ben bigünde 10 falan olur diyodum sonucu görünce şaşırdımdr'u dinlemiycem ,eşimle konuştum pazar gününe kadar bekleyip acilde vericez, baya yükselmiş olur inşallah
Öncelikle sağol cnm çok şükür değerim artmışCanım hayırlı olsun cok sevindim rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin bende dun beta hcg testi yaptırdım <5.00 cıktı ondan 2 gun once yaptırdıgımda <2.00 cıkmıstı ne demek oluyor acaba
Cnm kan değerine göre düşünme artık haftasını, kese görünmesi lazım dra gidip bakılırsa ultrason hesabına göre kaç haftalık olduğu ortaya çıkar zaten,, kafana takma burdaki değerleri, önemli olan ultrason bundan sonra3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1.080 – 56.000
7 -12 haftalar 7.650 – 290.000
13-16 haftalar 13.300 – 250.000
17-24 haftalar 4.000 – 165.000
yukardaki değerler her gebelik sitesinde var ama ne demek anlayamıyorum ben. mesela benim 18 aralıkda 320 çıktı dün de 2552 çıktı değerim. şimdi ben 5 haftalıkmı yoksa 6 haftalıkmı hamileyim? bilen varsa yazabilir mi? son adet tarihim de biraz karışık adetlerim düzensiz olduğundan... sat dan da çıkaramıyorum kaç haftalık olduğunu..
Canım hayırlı olsun cok sevindim rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin bende dun beta hcg testi yaptırdım <5.00 cıktı ondan 2 gun once yaptırdıgımda <2.00 cıkmıstı ne demek oluyor acaba
Gece 1de verdim,,Sonucum çıkmışBugünkü sonucum çıktı çok şükür
Cnm önceki sayfada arkadaşa cvbını yazmıştım ama görmedin sanırım sanada yazayım, 5ve üstü gebelik oluyor, değerlerin <5 çıktıysa gebelik yok demek oluyor rabb'im hakkında hayırlısını versin tez zamanda nasip etsin inşallahya aynı durum bende de vaar ne demekmiş bulabildin mii
anladım çok sağol amiin inşallah inşallah hayırlısı her şeyinCnm önceki sayfada arkadaşa cvbını yazmıştım ama görmedin sanırım sanada yazayım, 5ve üstü gebelik oluyor, değerlerin <5 çıktıysa gebelik yok demek oluyor rabb'im hakkında hayırlısını versin tez zamanda nasip etsin inşallah
tşk ederim canım. sen bebeğinin kalp atışını duydunmu? duyduysan ne zaman duydun? cumartesi tahlil sonuçlarımı göstermek için tekrar gideceğim doktora. kalp atışını duyarmıyım diye merak ediyorum.Cnm kan değerine göre düşünme artık haftasını, kese görünmesi lazım dra gidip bakılırsa ultrason hesabına göre kaç haftalık olduğu ortaya çıkar zaten,, kafana takma burdaki değerleri, önemli olan ultrason bundan sonra
Yok cnm daha 31inde randevum var ozaman kese görmeye gidicez, benim durum karışık,tşk ederim canım. sen bebeğinin kalp atışını duydunmu? duyduysan ne zaman duydun? cumartesi tahlil sonuçlarımı göstermek için tekrar gideceğim doktora. kalp atışını duyarmıyım diye merak ediyorum.
Adetınız 3 gun gecınce mı beta hcg nuz 0.4 çıktı ?Bugünkü sonucum çıktı çok şükür
özeldende sormuşsun ordanda cvb yazmıştım ama burayada atayım başkalarınada cvb olurAdetınız 3 gun gecınce mı beta hcg nuz 0.4 çıktı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?