beta hcg

Sizin bat ne zaman benimde dün 2,5 cıktı betahcg.. bata 3_5 gün kala.. haftaya tekrarlamaya düşünüyorum adet olmazsam bende inşallah dayananilirim
BENM MALESEF NEGATİF ÇIKTI YÜKSELMEDİ DEĞERİM RABBİM EN DOĞRU ZAMANDA NASİP ETİSN HEPİMZE HAYIRLI EVLAT

Bugünkü sonucum çıktı çok şükür
12.7 çıkmış,,dr'ada gittim, evet hamilesin ama şimdi çok erken kese görünmez 15gün sonra tekrar gel dedi,, bidaha kan tahlili yaptırayımmı dedim gerek yok dedi 15gün sonra gel dedi, anlamadım 2günde bir artış varmı diye bakılır benim bildiğim ama bu dr'u anlamadım sevmedim bidaha buna gitmiycem, başka Dr bulmam lazım

İdrar testi de yapmıştım ben, ilk verdiğim kan günü,0.4sonuç olan günün sabahıydı, yani 12sinde 4. gecikme günü ama saatler sonra hayalet çizgi çıkmıştı önemsemedim tabi, sonra bidaha yaptım 7.gecikme günü ama saatler sonra bile bembeyazdı bişey yoktu, tabi onu öğlen yapmıştım 3saatlik zorla tuttuğum idrarımla, belkide ondan çıkmadı, sonraki gün tahlilde 7.6çıktı işte,, bigün sonrada yani bugün 12.7 ,ben bigünde 10 falan olur diyodum sonucu görünce şaşırdımdr'u dinlemiycem ,eşimle konuştum pazar gününe kadar bekleyip acilde vericez, baya yükselmiş olur inşallah

Canım hayırlı olsun cok sevindim rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin bende dun beta hcg testi yaptırdım <5.00 cıktı ondan 2 gun once yaptırdıgımda <2.00 cıkmıstı ne demek oluyor acaba

Çok şükür rabbim
pazarı yani yarını bekleyemedim gece gittik,sonuç çıkmış,, sonkini 18aralıkta yaptırmıştım( 12.7 ) 21aralık (107.9)
Artış iyimi sizce

Canım hayırlı olsun cok sevindim rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin bende dun beta hcg testi yaptırdım <5.00 cıktı ondan 2 gun once yaptırdıgımda <2.00 cıkmıstı ne demek oluyor acaba
Öncelikle sağol cnm çok şükür değerim artmış

Tam bi değer yazmıyormuydu cnm, gösterdiğin şeyler gibi yazıyorsa değer, sanırım biri 5ten küçük, diğeri 2küçük çıkmış değer, gebelik 5 ve üstü olması gerekiyor, rabb'im hakkında hayırlısını versin

3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1.080 – 56.000
7 -12 haftalar 7.650 – 290.000
13-16 haftalar 13.300 – 250.000
17-24 haftalar 4.000 – 165.000
yukardaki değerler her gebelik sitesinde var ama ne demek anlayamıyorum ben. mesela benim 18 aralıkda 320 çıktı dün de 2552 çıktı değerim. şimdi ben 5 haftalıkmı yoksa 6 haftalıkmı hamileyim? bilen varsa yazabilir mi? son adet tarihim de biraz karışık adetlerim düzensiz olduğundan... sat dan da çıkaramıyorum kaç haftalık olduğunu..

Benimde adet günü beta hcg 9 çıktı ama sonra adet oldum... hemen heyecan yapmamak gerek. Zaten sonra da gidip tekrar baktırmadım adet olunca..

Cnm kan değerine göre düşünme artık haftasını, kese görünmesi lazım dra gidip bakılırsa ultrason hesabına göre kaç haftalık olduğu ortaya çıkar zaten,, kafana takma burdaki değerleri, önemli olan ultrason bundan sonra

Gece 1de verdim,,Sonucum çıkmış414.1
4gün olmuştu sonkini yaptıralı, hesabıma göre 2günde 2kat artmış bu sefer
sata göre 6haftalık oluyor, ama dediğim gibi adete 1gün kala yumurtladım sanırım yani yumurtlama ozaman olduysa,,26sı bugün,, 18günlüğüz henüz,,,

ya aynı durum bende de vaar ne demekmiş bulabildin mii
Cnm önceki sayfada arkadaşa cvbını yazmıştım ama görmedin sanırım sanada yazayım, 5ve üstü gebelik oluyor, değerlerin <5 çıktıysa gebelik yok demek oluyor rabb'im hakkında hayırlısını versin tez zamanda nasip etsin inşallah

anladım çok sağol amiin inşallah inşallah hayırlısı her şeyin

tşk ederim canım. sen bebeğinin kalp atışını duydunmu? duyduysan ne zaman duydun? cumartesi tahlil sonuçlarımı göstermek için tekrar gideceğim doktora. kalp atışını duyarmıyım diye merak ediyorum.

Yok cnm daha 31inde randevum var ozaman kese görmeye gidicez, benim durum karışık,
Az önce başka topiğe yazmıştım alıntı yapıcam,,

14kasım sat,,, 9aralık bat,, döngüm 25,,
Yumurtlamam 25iydi takvime göre, 23ünde ilk defa ara kanama yaşadım,(çamur gibi kahverengiydi) 25inde kesilir gibi oldu, ogün yumurtlama günüm diye değerlendirdik,, bidaha olmadı, En son ilişkiyse 7 ve 8aralıktı,spontane oldu ilişki bebek odaklı değildi, çünkü adete 1gün vardı tuttuysa 25indeki tutmuştur zaten demiştim,,, tam gününde adet olurum ama 9unda olmadım,, ara kanama yaşadığım için belki gecikme yaşıycamdır dedim bekledim 12sinde hala olmadım diye meraktan kan verdim,, 0.4çıktı,demekki dogum bozuldu baya gecikti dedim,,, derken 17sine kadar olmayınca bu sefer hissettim var bişeyler kesin buladar gecikemem dedim, kan verdim 7.6çıktı,,ertesi gün bidaha yaptırdım 12.7çıktı,,
22si yaptırdım 107.9 çıktı, 26sında 414.1çıktı,

Yani ya 2kere yumurtladım (ara kanamam tam yumurtlama günlerimde olduğu için dra gittim Dr yumurtan baya büyümüş demekki ondan çatlama kanaması yaşamışsın demişti)ama ogün kalsaydım adetten 3gün sonraki testte 0.4çıkmazdı,,demekki 7veya8indeki ilişkiden kaldım ve 1hafta sonra kanda 7.6yla çok erken öğrenmiş oldum,, sata göre 7haftalık görünüyorum ama kendi hesabıma göre daha 20günlüğüz
31aralık randevum var kese görmeye gidicez daha

Adetınız 3 gun gecınce mı beta hcg nuz 0.4 çıktı ?

Adetınız 3 gun gecınce mı beta hcg nuz 0.4 çıktı ?
özeldende sormuşsun ordanda cvb yazmıştım ama burayada atayım başkalarınada cvb olur

Evet cnm adet günüm 9aralıktı 7,8aralıkta son ilişkimiz oldu ondan önce taa 14gün önce olmuştu ilişki hani yumurtlama günüm diye, sonrada adete 2 ve 1gün kala öylesine ilişki oldu meğer yumurtlamışım demekki ozaman kalmışım, 9unda adet olmadım ki hep gününde olurdum,12sine kadar olmayınca kan verdim 0.4çıktı yok dedi Dr, geç döllenme olabilirmi dedim adetim hiç gecikmezdi çünkü dedim, evet olabilir dahada olmazsan 1hafta sonra ver dedi 17sine kadar bekleyebildim verdim 7.6 çıktı demekki o 7veya8indeki ilişkiden kaldım ben, senin günün şaşmıyorduysa düzenliyse yani bence pazartesiye kadar olmazsan kanda çıkar artık, son ilişki gününü hatırlıyorsan hesaplayabilirsin,, belki geç yumurtladın sende, benim 0.4çıktıktan 5gün sonra göründü, zaten ilişkiden 1hafta sonra falan kanda çıkıyor, ben 7sinde 8inde ilişki oldu ama demekki 10unda falan döllenme olmuş 17sinde kanda göründü, hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah hamilesindir,, o lekelenme yerleşme olabilir tam zamanlarındasın tutunuyordur belki, içini ferah tut inşallah devamı gelmemiştir lekelenmenin, lütfen benide haberdar et

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…