Şöyle düşün 55 den 214 e neredeyse 4 katı 102 den 239 a 2 katıSence hesaplamam doğru degilmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle düşün 55 den 214 e neredeyse 4 katı 102 den 239 a 2 katıSence hesaplamam doğru degilmi
Benim durumumda sağlıklı artışlar değil o yönden diyorsan evetSenin 4. Günkü artış benimle ayni iki günde bir
55 pazartesi desek
98 Çarşamba
214 cuma
357 pazar
Senin 55 den 214 olmuş
Benim 102 den 239 olmuş
Sizde son durum ne olduŞöyle düşün 55 den 214 e neredeyse 4 katı 102 den 239 a 2 katı
Değerim az yükseldi malesef 475 oldu dış gebelik gibi duruyor dedi doktor sizde var mı bir durumSizde son durum ne oldu
Şuan görunur ıkı katına cıkmıstır ıkı gun arayla stn 3bın olmustur her türlu görünür hayırlı olsunMerhaba beta hcg 1000 çıktı kaç haftalık hamile oluyorum ? ultrason da kese görünür mü ?
Benimde dün değer düşmüştü 116 ya bugün kadın doğuma gittim kimyasal dedi iyide kimyasalda 10 gün gecikme olur mu yarın bı daha gel dedi hala kanama lekelenme yokDeğerim az yükseldi malesef 475 oldu dış gebelik gibi duruyor dedi doktor sizde var mı bir durum
Değer kendiliğinden düşünce kimyasal diyorlar ama kanama olmaması garip ben kimyasal geçirdiğimde 1 2 gün gecikmem oldu sonra zaten adet kanaması gibi kanamam başladı değerim düştü sonra zaten bilemedim valla canım herkeste farklı oluyor sanırım çözemedim bendeBenimde dün değer düşmüştü 116 ya bugün kadın doğuma gittim kimyasal dedi iyide kimyasalda 10 gün gecikme olur mu yarın bı daha gel dedi hala kanama lekelenme yok
Benimde en son az yükseldi yarın bende kan vericem yine bakalım ne olacakBenimde dün değer düşmüştü 116 ya bugün kadın doğuma gittim kimyasal dedi iyide kimyasalda 10 gün gecikme olur mu yarın bı daha gel dedi hala kanama lekelenme yok
Hayırlısı olsun artık bende yarın bı daha gidecem bakalım ne olacakBenimde en son az yükseldi yarın bende kan vericem yine bakalım ne olacak
Haber ver olur mu inşallah hayırlısı olur hakkındaHayırlısı olsun artık bende yarın bı daha gidecem bakalım ne olacak
İnşallah sende haber verHaber ver olur mu inşallah hayırlısı olur hakkında
Noldu acaba verdiniz mi kanHaber ver olur mu inşallah hayırlısı olur hakkında
Verdim malesef yükseliş yine kötü cuma günü dış mı boş gebelik mi o belli olacak kürtaja giricemNoldu acaba verdiniz mi kan
Noldu acaba verdiniz mi kanHaber ver olur mu inşallah hayırlısı olur hakkında
Ya hakkında hayırlısı olsun çok üzüldümVerdim malesef yükseliş yine kötü cuma günü dış mı boş gebelik mi o belli olacak kürtaja giricem
Sağol canım hayırlısı böyleymiş ne yapalımNoldu acaba verdiniz mi kan
Ya hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm
Benimde bugün kimyasal olduğu belli oldu 50 ye düşmüş iki saattir çok şiddetli sancım var kahverengi lekelenme başladı galiba düşecek adet gecikmesinin 12. Günü bugünVerdim malesef yükseliş yine kötü cuma günü dış mı boş gebelik mi o belli olacak kürtaja giricem