• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg

Merhaba aranıza yeni katıldım.
Bat 15.12.2019 du aynı gün kan tahlili yaptırdım 9.0 çıktı.Ertesi gün ilk defa doktora gittim 9.0 çok küçük bir değer hamile olmayabilirsin dedi vajinal muayane etti . Cumaya kadar regle olmazsan gel tekrar dedi. Kimyasal gebelikten şüphelendi herhalde benimde kafam çok karıştı 😭

Bat 15.12.2019 du aynı gün kan tahlili yaptırdım 9.0 çıktı.Ertesi gün ilk defa doktora gittim 9.0 çok küçük bir değer hamile olmayabilirsin dedi vajinal muayane etti . Cumaya kadar regle olmazsan gel tekrar dedi. Kimyasal gebelikten şüphelendi herhalde benimde kafam çok karıştı 😭
Bence iyi bi deger canım doktorlar hep en kötüsünü düsünüyor üzülmememiz için

Seninle aynı durumdayım batim 15 ydi degrim 8 di benimde progestrinum 24 olunca doktor cumaya kadar bekleyelim dedi bakalim hayırlısı olsun

Seninle aynı durumdayım batim 15 ydi degrim 8 di benimde progestrinum 24 olunca doktor cumaya kadar bekleyelim dedi bakalim hayırlısı olsun

merhaba benim sorum adetim düzensiz ve kan tahlili yaptırdım baş ağrısıyla acile gittiğimde beta hcg 3.33 çıktı sınır dedi doktor gebelik olabilirmi fikri olan
Konu açmıştım gerçi ama görünce yazmak istedim,
Benimde bat 9uydu,bugün gecikmemin 8.günüydü,12sinde yani 3gün geçince beta 0.4tü,hala adetim gelmeyince bugün yaptırdım 7.6 çıktı, yarın bidaha baktırıcam, inşallah yükselir,,, geç döllenmemi acaba diyorum son ilişki 7ve 8inde oldu çünkü, ogünlerdemi kaldım acaba diyorum🙏hakkımızda hayırlısı olsun,umarım seninde yükselir🙏

Son düzenleme:
Benimde bat 9uydu,bugün gecikmemin 8.günüydü,12sinde yani 3gün geçince beta 0.4tü,hala adetim gelmeyince bugün yaptırdım 7.6 çıktı, yarın bidaha baktırıcam, inşallah yükselir,,, geç döllenmemi acaba diyorum son ilişki 7ve 8inde oldu çünkü, ogünlerdemi kaldım acaba diyorum🙏hakkımızda hayırlısı olsun,umarım seninde yükselir🙏
Insallah yükselir canim bende yarın baktiricam

[/QUO. benim de 8 gün gecmişti 0,3 sonra 4 sonra 9 17 36 diye yükseldi ardından kimyasal oldum inş senınki tutunur canım

benim de 8 gün gecmişti 0,3 sonra 4 sonra 9 17 36 diye yükseldi ardından kimyasal oldum inş senınki tutunur canım

Cnm ilk testin 0.3 adet 8gün geçincemi çıkmıştı. Sonrakilerde 2günde bir artmalarmıydı, rabb'im yerini tez zamanda doldursun inşallah🙏
Canım 0,3 beklenen adetten 3gün falan önceydi digerleri günün gectikte arttı..2gün önce 2.5 çıktı betahcg 2 gün sonra adet günüm bakalım 1hafta dayanabilirsem öyle tahlil vermeyi düsünüyrum 🙂 inş bu sefer olur ikimizinde 🤗

Back