beta hcg

asel1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
72
7
36
merhaba benim sorum adetim düzensiz ve kan tahlili yaptırdım baş ağrısıyla acile gittiğimde beta hcg 3.33 çıktı sınır dedi doktor gebelik olabilirmi fikri olan

Gebelik için 5 ve 5in sürü değerler pozitif sayılır. 2 gün sonra kan verin verdiğiniz kanda 2 katı çıkarsa o zaman gebelik sayılır

merhaba benim sorum adetim düzensiz ve kan tahlili yaptırdım baş ağrısıyla acile gittiğimde beta hcg 3.33 çıktı sınır dedi doktor gebelik olabilirmi fikri olan
Burada son adet tarihin önemli. Adetim duzensiz demissin ama tahmini adet gunune yakin mi ölcturdun? 3.33 degeri yaptirdigin güne göre anlam ifade eder. Eger adet gununu gectiyse 3.33 degeri kimyasal gebeligi isaret eder. Adet gunun gecmeden hatta baya bi erken olcturduysen evet hamile olma durumun olabilir. Ertesi gun tekrar olcturup degerin artmasina gore anlasilabilir

son adet tarihime göre düşünürsem 10 güne yakın geçti doktor sınır diyince bende şaşırdım baş ağrımda tetikliyor bi yandan beklesemmi acaba

5 in üzerinde olacak cnm öyle gebelik olduğu belli olur

3un ustu gebelik olabilir deniyo o yuzden sinir demistir 2 gun sonra kan ver o zaman 5 i gecmis olur gebelik varsa canim

Yükselebilecek bir deger. Bence bekleyin biraz sonra yine kan verin. Gönlünüz ce olsun

son adet tarihime göre düşünürsem 10 güne yakın geçti doktor sınır diyince bende şaşırdım baş ağrımda tetikliyor bi yandan beklesemmi acaba
peki testin tekrarını istedimi bende bugün yaptrdım 1.4 çıktı çarşamba tekrr gel yenilcz testi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…