• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg

Dilanyildirim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
72
12
38
29
merhaba tup bebek tedavisiyle hamile kaldim 1 bucuk hafta once beta hcg testi yaptirdim sonuclarim 51-71-142-315-751-1157-1684 oldu son degerim az artmis gibi geldi sizce nasil degerlerim

Bu değerlet kac gunde bir? Bunu yazman gerekir tahmin icin.
Birde azalislar binlerde olmaz baya yukselip azalmaya baslar.
Son testin 2 gun ara ile ise az artmis duraģanlaşmis.

insallah🙏 bu duraksama neden oluyo bu konu hakkinda bilginiz var mi acaba?
Ya acikcasi fikrim var ama seni umutsuzlastirmak istemiyorum. 2 gundeki artisin cok az olmus 751 sorasi normal değil. Ya kimyasal ya dusük olucak gibi uzgunum degerlerin normal deģil sondakiler. Gelisim duruyor yani. Inşallah aksi olsun tabiki ama durum bu.

Inşallah yaniliriz ama yani net biseyi kimse diyemez insallah saģliklisi hayirlisi olsun 🌹

Inşallah yaniliriz ama yani net biseyi kimse diyemez insallah saģliklisi hayirlisi olsun 🌹
doktorum biz en az %60 artis bekleriz dedi ve senin ki 60 artiyo endiselenmene gerektircek bir durum yok dedi bide benim rahmim yarim acaba bebek tutunmakda zorlaniyomu o yuzden mi en sonki degerlerim boyle diye dusundum

doktorum biz en az %60 artis bekleriz dedi ve senin ki 60 artiyo endiselenmene gerektircek bir durum yok dedi bide benim rahmim yarim acaba bebek tutunmakda zorlaniyomu o yuzden mi en sonki degerlerim boyle diye dusundum
onceki gebeligimde kimyasallla sonuclandi korkuyorum acikcasi biraz insallah hayirli sonuclar alirim

Diyorum ya belkide sorun yoktur toparlar kendjni değerlerin. Sondaki biraz engebeli ama belli de olmaz. Nasip oldumu birsey olmaz oyle dusunme insallah. Doktora soyledinmi bu durumu.

Merhaba daha önce bir düşük yaşadım ve şimdi korkuyorum 5+3 haftalıktı şimdiki değerlerim aşağıdaki gibi sizce nasıl
Screenshot_20191122_230243.jpg

Back