- 18 Ocak 2019
- 72
- 12
- 38
- 29
- Konu Sahibi Dilanyildirim
merhaba tup bebek tedavisiyle hamile kaldim 1 bucuk hafta once beta hcg testi yaptirdim sonuclarim 51-71-142-315-751-1157-1684 oldu son degerim az artmis gibi geldi sizce nasil degerlerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden sık sık test yaptırdınmerhaba tup bebek tedavisiyle hamile kaldim 1 bucuk hafta once beta hcg testi yaptirdim sonuclarim 51-71-142-315-751-1157-1684 oldu son degerim az artmis gibi geldi sizce nasil degerlerim
Nasip neyse o olucak.. 2 3 gune belli olur durumun insallah hayirlisi olur.2 gunde bir yapilan testler 2 kati artiyodu hep ama son testimde dediginiz gibi bi duraksama oldu bende endiselendim
insallah bu duraksama neden oluyo bu konu hakkinda bilginiz var mi acaba?Nasip neyse o olucak.. 2 3 gune belli olur durumun insallah hayirlisi olur.
Ya acikcasi fikrim var ama seni umutsuzlastirmak istemiyorum. 2 gundeki artisin cok az olmus 751 sorasi normal değil. Ya kimyasal ya dusük olucak gibi uzgunum degerlerin normal deģil sondakiler. Gelisim duruyor yani. Inşallah aksi olsun tabiki ama durum bu.insallah bu duraksama neden oluyo bu konu hakkinda bilginiz var mi acaba?
doktorum biz en az %60 artis bekleriz dedi ve senin ki 60 artiyo endiselenmene gerektircek bir durum yok dedi bide benim rahmim yarim acaba bebek tutunmakda zorlaniyomu o yuzden mi en sonki degerlerim boyle diye dusundumInşallah yaniliriz ama yani net biseyi kimse diyemez insallah saģliklisi hayirlisi olsun
onceki gebeligimde kimyasallla sonuclandi korkuyorum acikcasi biraz insallah hayirli sonuclar alirimdoktorum biz en az %60 artis bekleriz dedi ve senin ki 60 artiyo endiselenmene gerektircek bir durum yok dedi bide benim rahmim yarim acaba bebek tutunmakda zorlaniyomu o yuzden mi en sonki degerlerim boyle diye dusundum
Diyorum ya belkide sorun yoktur toparlar kendjni değerlerin. Sondaki biraz engebeli ama belli de olmaz. Nasip oldumu birsey olmaz oyle dusunme insallah. Doktora soyledinmi bu durumu.doktorum biz en az %60 artis bekleriz dedi ve senin ki 60 artiyo endiselenmene gerektircek bir durum yok dedi bide benim rahmim yarim acaba bebek tutunmakda zorlaniyomu o yuzden mi en sonki degerlerim boyle diye dusundum
evet evet bilgisi dahilinde zaten insallah bakalim nasipDiyorum ya belkide sorun yoktur toparlar kendjni değerlerin. Sondaki biraz engebeli ama belli de olmaz. Nasip oldumu birsey olmaz oyle dusunme insallah. Doktora soyledinmi bu durumu.
Yaz buraya olumlu olursa insallah.evet evet bilgisi dahilinde zaten insallah bakalim nasip
Rica ederim insallah guzel haberler olur. Hersey olacagina varir aklinizi bulandirmayin.tabi yazarim sanirim cuma gunu keseyle kalp atisini duyucaz bilgi verririm tesekkur ederim yazdiginiz icin
degerleriniz 2 kati artmis bence guzelMerhaba daha önce bir düşük yaşadım ve şimdi korkuyorum 5+3 haftalıktı şimdiki değerlerim aşağıdaki gibi sizce nasıl Eki Görüntüle 2558052
degerleriniz 2 kati artmis bence guzel