Beta hcg yükselişi

Tamam çok teşekkür ederim

Bugün yaptım ama bir şey anlamadım yardımcı olur musunuz? Test bozuk olabilir mi yaptığımdan beri böyle

Eklentiler

• image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 47
Bana kalırsa var gibi. Ama acile bile gidip kan verseniz sonucu netleştirmiş olursunuz

Bugün sabah yaptım sizce hamilelik var mı

Eklentiler

• 9DC701FE-224B-4344-A6D8-0F2D99057455.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 61
Var gibi duruyor silik de olsa çizgiyi gördüm, iki gün sonra tekrarlayın isterseniz
Bugün tekrar yaptım ikinci çizgiyi göremedim ve 11 nisan bittim ve o zamandan bu yana adet olmadım kan verdim 0.31 den 0.100 yükseldi test yapıyorum 4 tanede 2 ikisi pozitif 2 ikisi negatif bende biraz zaman geçsin istiyorum 2 hafta önce adet oldum sandım ama 4-5 saat ya sürdü ya sürmedi o kadar bir daha görmedim kasıklarım da atmalarım mevcut bazen gece yatamıyorum hele yüzüstü hiç yatamıyorum böyle bir durumla karşılan var mı sizde yardımcı olur musunuz

Eğer değer 5in üzerindeyse hamilelik var olarak değerlendiriyorlar, pkos var mıydı sizde? Benim de bazen adetlerim 50-55günü bulabiliyordu çünkü, kan testini ne zaman verdiniz bir de idrar testinden sonra mı?

Kaç gün sonra oldu kan testinde bu fark

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…