- 28 Nisan 2021
- 112
- 17
- 13
- 27
Tamam çok teşekkür ederimCanm adet olmadigin icin tekrar yumurtlamiş ve hamile kalmişta olabilirsin elbet. Normal adet görmediysen. Ya hamilelik olabilir yada yolunda gitmeyen birşey vardır. Bence pazartesi günü sabah git saglik ocaginda kan ver. Negatif cikarsa bir kadın doğumdan randevu al derim. Çünkü gebelik olmadigi halde bu tarz düzensizlik gebe kalma ihtimalinide düşürebilir bir sıkıntı varsa boşa zaman kaybetme.Ötelemeden dediklerimi yapmanı tavsiye ederim. İnsallah en kısa sürede hayirli beklediğin haberi alırsın. Biliyorum cok heyecanlı sabırsız bir bekleyiş Allah saglikla nasip etsin inşallah
İdrar fazla damlamış olabilir mi. Aç istersen testi kurusun düzelir 10 dakika açık bırakırsan net görürsün sonucuBugün yaptım ama bir şey anlamadım yardımcı olur musunuz? Test bozuk olabilir mi yaptığımdan beri böyle
Açıkta amaİdrar fazla damlamış olabilir mi. Aç istersen testi kurusun düzelir 10 dakika açık bırakırsan net görürsün sonucu
İkinci çizgi dikkatli bakınca var gibiİdrar fazla damlamış olabilir mi. Aç istersen testi kurusun düzelir 10 dakika açık bırakırsan net görürsün sonucu
Var gibi ama dağılmış renk o yuzden net değil. Baska testiniz varsa tekrarlayın. İdrarı sadece 3 damla damlatin. O zaman daha net cikiyorİkinci çizgi dikkatli bakınca var gibi
Var yarın tekrar yapıyım o zamanVar gibi ama dağılmış renk o yuzden net değil. Baska testiniz varsa tekrarlayın. İdrarı sadece 3 damla damlatin. O zaman daha net cikiyor
Var gibi ama dağılmış renk o yuzden net değil. Baska testiniz varsa tekrarlayın. İdrarı sadece 3 damla damlatin. O zaman daha net cikiyor
Çok teşekkür ederim yardımınız içinBana kalırsa var gibi. Ama acile bile gidip kan verseniz sonucu netleştirmiş olursunuz
Ne demek. umarım güzel haberler alırsınızÇok teşekkür ederim yardımınız için
Ben göremedim ikinci çizgiyi.Bugün sabah yaptım sizce hamilelik var mı
Var gibi duruyor silik de olsa çizgiyi gördüm, iki gün sonra tekrarlayın istersenizBugün sabah yaptım sizce hamilelik var mı
Bugün tekrar yaptım ikinci çizgiyi göremedim ve 11 nisan bittim ve o zamandan bu yana adet olmadım kan verdim 0.31 den 0.100 yükseldi test yapıyorum 4 tanede 2 ikisi pozitif 2 ikisi negatif bende biraz zaman geçsin istiyorum 2 hafta önce adet oldum sandım ama 4-5 saat ya sürdü ya sürmedi o kadar bir daha görmedim kasıklarım da atmalarım mevcut bazen gece yatamıyorum hele yüzüstü hiç yatamıyorum böyle bir durumla karşılan var mı sizde yardımcı olur musunuzVar gibi duruyor silik de olsa çizgiyi gördüm, iki gün sonra tekrarlayın isterseniz
Eğer değer 5in üzerindeyse hamilelik var olarak değerlendiriyorlar, pkos var mıydı sizde? Benim de bazen adetlerim 50-55günü bulabiliyordu çünkü, kan testini ne zaman verdiniz bir de idrar testinden sonra mı?Bugün tekrar yaptım ikinci çizgiyi göremedim ve 11 nisan bittim ve o zamandan bu yana adet olmadım kan verdim 0.31 den 0.100 yükseldi test yapıyorum 4 tanede 2 ikisi pozitif 2 ikisi negatif bende biraz zaman geçsin istiyorum 2 hafta önce adet oldum sandım ama 4-5 saat ya sürdü ya sürmedi o kadar bir daha görmedim kasıklarım da atmalarım mevcut bazen gece yatamıyorum hele yüzüstü hiç yatamıyorum böyle bir durumla karşılan var mı sizde yardımcı olur musunuz
Kaç gün sonra oldu kan testinde bu farkBugün tekrar yaptım ikinci çizgiyi göremedim ve 11 nisan bittim ve o zamandan bu yana adet olmadım kan verdim 0.31 den 0.100 yükseldi test yapıyorum 4 tanede 2 ikisi pozitif 2 ikisi negatif bende biraz zaman geçsin istiyorum 2 hafta önce adet oldum sandım ama 4-5 saat ya sürdü ya sürmedi o kadar bir daha görmedim kasıklarım da atmalarım mevcut bazen gece yatamıyorum hele yüzüstü hiç yatamıyorum böyle bir durumla karşılan var mı sizde yardımcı olur musunuz
Herhangi bir sağlık sorunum yokEğer değer 5in üzerindeyse hamilelik var olarak değerlendiriyorlar, pkos var mıydı sizde? Benim de bazen adetlerim 50-55günü bulabiliyordu çünkü, kan testini ne zaman verdiniz bir de idrar testinden sonra mı?
Hep düzenliydi hiç böyle olmazdıEğer değer 5in üzerindeyse hamilelik var olarak değerlendiriyorlar, pkos var mıydı sizde? Benim de bazen adetlerim 50-55günü bulabiliyordu çünkü, kan testini ne zaman verdiniz bir de idrar testinden sonra mı?
15 gün sonraKaç gün sonra oldu kan testinde bu fark
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?