• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg yükselişi

Hamilelikte adet sancısı gibi sancı çeken oldu mu ?
Evet oluyor benim 2 hamileliğimde de oldu adet ağrısı batma. sonra geçiyor. Adet belirtilerine benziyor zaten hamilelik belirtileri de. Benim ayirmama yardimci olan şey sık idrara çıkmak. Sivilce ve tüylerin hizli uzaması

Evet oluyor benim 2 hamileliğimde de oldu adet ağrısı batma. sonra geçiyor. Adet belirtilerine benziyor zaten hamilelik belirtileri de. Benim ayirmama yardimci olan şey sık idrara çıkmak. Sivilce ve tüylerin hizli uzaması
Benimde adet olmama yakın sivilcelerim çıkardı ama çıkmadı üstelik 5 gün geçti

Bir şey sormak istiyorum benim ilk 13 gün adetim geçti test yaptım negatif kan vermedim 0.100 çıktı ben hasta oldum gibi pazar günü ama dün kesildi bugün az geldi ama koyu renkte sizce gebelik mevcut olur mu

Bir şey sormak istiyorum benim ilk 13 gün adetim geçti test yaptım negatif kan vermedim 0.100 çıktı ben hasta oldum gibi pazar günü ama dün kesildi bugün az geldi ama koyu renkte sizce gebelik mevcut olur mu
Canm adet olmadigin icin tekrar yumurtlamiş ve hamile kalmişta olabilirsin elbet. Normal adet görmediysen. Ya hamilelik olabilir yada yolunda gitmeyen birşey vardır. Bence pazartesi günü sabah git saglik ocaginda kan ver. Negatif cikarsa bir kadın doğumdan randevu al derim. Çünkü gebelik olmadigi halde bu tarz düzensizlik gebe kalma ihtimalinide düşürebilir bir sıkıntı varsa boşa zaman kaybetme.Ötelemeden dediklerimi yapmanı tavsiye ederim. İnsallah en kısa sürede hayirli beklediğin haberi alırsın. Biliyorum cok heyecanlı sabırsız bir bekleyiş Allah saglikla nasip etsin inşallah

Back
X