- 28 Nisan 2021
- 112
- 17
- 13
- 27
Geçen gün test yapmıştım negatif diye bakmamıştım kutuya koymuştum oda çift çizgiİnşallah hamilesindir canım benim tuhaf olmuş ama ya bı pozitif bı negatif neden öyle olur ki inşallah bebişine hamilesindir canım Rabb'im kucağını boş bırakmasın inşallah
Hiç anlam veremedim canım ya nasıl oluyor böyle bişi negatifte çıkıyor pozitifte çıkıyor doktor ne diyor canımGeçen gün test yapmıştım negatif diye bakmamıştım kutuya koymuştum oda çift çizgi
Bir sıkıntı olmazsa yarın gidiyorumHiç anlam veremedim canım ya nasıl oluyor böyle bişi negatifte çıkıyor pozitifte çıkıyor doktor ne diyor canım
İnşallah çıkmaz canım inşallah hamilesindir bize güzel haberlerini verirsinBir sıkıntı olmazsa yarın gidiyorum
İnşaAllah bakalım ilk sizinle paylaşırım iyi ve kötüİnşallah çıkmaz canım inşallah hamilesindir bize güzel haberlerini verirsin
Aslında eski değil yeni bir konuEski konuymuş. Tarihe bakmadım, yanlış bir cevap vermiş olabilirim diye sildim.
Evet ama ben konuyu ilk açan hanimefendiye cevap yazdım direkt akışta görünce. Kaybetmiş sanırım. Üzmek istemedim silme gereği duydum mesajımı.Aslında eski değil yeni bir konu
Tamam canım benim inşallah iyi ve güzel olurİnşaAllah bakalım ilk sizinle paylaşırım iyi ve kötü
İnşaAllahTamam canım benim inşallah iyi ve güzel olur
Bilmiyordum o kadarını kusura bakmayınEvet ama ben konuyu ilk açan hanimefendiye cevap yazdım direkt akışta görünce. Kaybetmiş sanırım. Üzmek istemedim silme gereği duydum mesajımı.
İnceliğin icin teşekkür ederim canm. Sorun değil atlattım şükür üzüntümü. Birileri pozitif sonuç alınca seviniyorum en azindan. Rabbim isteyen herkese nasip etsinEvet ama ben konuyu ilk açan hanimefendiye cevap yazdım direkt akışta görünce. Kaybetmiş sanırım. Üzmek istemedim silme gereği duydum mesajımı.
Doktora gittim gebelik yok polip var dediTamam canım benim inşallah iyi ve güzel olur
Sıkma canını doktor kontrolünde ol. Gebelikte olur insallahDoktora gittim gebelik yok polip var dedi
Nasip bakalım operasyon dediler ama bir sıkıntı olursa diye korkuyorumSıkma canını doktor kontrolünde ol. Gebelikte olur insallah
Olmaz inşallah pozitif düşünün iyi olsunNasip bakalım operasyon dediler ama bir sıkıntı olursa diye korkuyorum
Hayırlısı olsun diyorumOlmaz inşallah pozitif düşünün iyi olsun
Yine de düşünmüyor değilimOlmaz inşallah pozitif düşünün iyi olsun
Walla çok zor duygular sizi gayet iyi anlıyorum ama inşallah zamanı geldiğinde hayırlısıyla gelirYine de düşünmüyor değilim
İnşaAllah çok yardımcı oldunuz bana hakkınızı helal edin bir kusurum olduysa afollaWalla çok zor duygular sizi gayet iyi anlıyorum ama inşallah zamanı geldiğinde hayırlısıyla gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?