- 28 Nisan 2021
- 112
- 17
- 13
- 27
Bence sen de kesin git doktora canım . Bir baktır en azından neyin var neyin yok icin rahat eder be
Pazartesi İnşaAllahBence sen de kesin git doktora canım . Bir baktır en azından neyin var neyin yok icin rahat eder ben de gdiicem
Evet oluyor benim 2 hamileliğimde de oldu adet ağrısı batma. sonra geçiyor. Adet belirtilerine benziyor zaten hamilelik belirtileri de. Benim ayirmama yardimci olan şey sık idrara çıkmak. Sivilce ve tüylerin hizli uzamasıHamilelikte adet sancısı gibi sancı çeken oldu mu ?
Benimde adet olmama yakın sivilcelerim çıkardı ama çıkmadı üstelik 5 gün geçtiEvet oluyor benim 2 hamileliğimde de oldu adet ağrısı batma. sonra geçiyor. Adet belirtilerine benziyor zaten hamilelik belirtileri de. Benim ayirmama yardimci olan şey sık idrara çıkmak. Sivilce ve tüylerin hizli uzaması
Saydığınız belirtilerin hepsi mevcut bendeBenimde adet olmama yakın sivilcelerim çıkardı ama çıkmadı üstelik 5 gün geçti
İnsallah allah nasip etsin güzel haberler alınSaydığınız belirtilerin hepsi mevcut bende
Amin İnşaAllah Rabbim hepimize nasip etsinİnsallah allah nasip etsin güzel haberler alın
Çok teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin bana çok destek oldunuz bilmediğimi şeyleri sizden öğrendim hepİnsallah allah nasip etsin güzel haberler alın
Ne demek canm her zaman tabikiÇok teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin bana çok destek oldunuz bilmediğimi şeyleri sizden öğrendim hep
Merhaba Sonradan baktırdınız mı değeriniz Nasıl arttıKızlar beta hcg 34.22 den 2 gün sonra 77 ye yükselmiş sizce bu normal mi yeterli mi
Düştü tekrar arttı dış gebelikmişMerhaba Sonradan baktırdınız mı değeriniz Nasıl arttı
Çok geçmiş olsun ben de geçen haziranda geçirdim dış gebeliği umarım bir an önce atlatırsınızDüştü tekrar arttı dış gebelikmiş
Sagol canm inşallahÇok geçmiş olsun ben de geçen haziranda geçirdim dış gebeliği umarım bir an önce atlatırsınız
Elbette cikarrAdetim 9 gün geçti sizce gebelik testi yapsam çıkar mı
0.100 çıktı beta hcg 13 gün geçti adet oldum ama dün ama bugün kesildi sizce gebelik var mıdırElbette cikarr
0.100 çıktı beta hcg 13 gün geçti adet oldum ama dün ama bugün kesildi sizce gebelik var mıdır
Karnımda atmaların mevcut bazı belirtilerim de var hazirana kadar bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorumüzmek istemem ama canım yoktur bir kadın doğuma git canım istersen üşütmüş te olabilirsin
Hakkında hayırlısı olsun canimKarnımda atmaların mevcut bazı belirtilerim de var hazirana kadar bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum
Canm adet olmadigin icin tekrar yumurtlamiş ve hamile kalmişta olabilirsin elbet. Normal adet görmediysen. Ya hamilelik olabilir yada yolunda gitmeyen birşey vardır. Bence pazartesi günü sabah git saglik ocaginda kan ver. Negatif cikarsa bir kadın doğumdan randevu al derim. Çünkü gebelik olmadigi halde bu tarz düzensizlik gebe kalma ihtimalinide düşürebilir bir sıkıntı varsa boşa zaman kaybetme.Ötelemeden dediklerimi yapmanı tavsiye ederim. İnsallah en kısa sürede hayirli beklediğin haberi alırsın. Biliyorum cok heyecanlı sabırsız bir bekleyiş Allah saglikla nasip etsin inşallahBir şey sormak istiyorum benim ilk 13 gün adetim geçti test yaptım negatif kan vermedim 0.100 çıktı ben hasta oldum gibi pazar günü ama dün kesildi bugün az geldi ama koyu renkte sizce gebelik mevcut olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?