• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg yükselişi

Kanda dün 0.81 Di bugün 3.46 yükselmiş pazar erken gebelik testi yapmıştım negatifti bu kaset tipi olanlar daha geç belli etmiyor mu 🙄
O zaman yükselme olduysa gebelik olabilir sen bir kaç gün bekle bekleyebilirsen 5-10 gün beklemen daha iyi ve net olur Yeniyse daha pek belli olmaz testlerde bak bu da benim geç haftaki böyleydi ama ben biraz daha bekliyorum bugün bekledim yine aynıydı yükselme yok ama şikayetlerim mevcut belki geç döllenme olabilir diye düşünüyorum

Eklentiler

• E9125D54-0DDE-4BA9-9FE9-CA5559BB899A.webp
    E9125D54-0DDE-4BA9-9FE9-CA5559BB899A.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 91
O zaman yükselme olduysa gebelik olabilir sen bir kaç gün bekle bekleyebilirsen 5-10 gün beklemen daha iyi ve net olur Yeniyse daha pek belli olmaz testlerde bak bu da benim geç haftaki böyleydi ama ben biraz daha bekliyorum bugün bekledim yine aynıydı yükselme yok ama şikayetlerim mevcut belki geç döllenme olabilir diye düşünüyorum
Doktorum bir hafta sonra tekrar kan testi bakalım dedi ama bilemiyorum bekliycez mecbur 🙂

Arkadaşlar hastalığım 2 gün geçti ve 4 gün önce test yaptım negatif çıktı kan versem kanda çıkar mı var mı böyle bir şeyle karşılaşan

Arkadaşlar hastalığım 2 gün geçti ve 4 gün önce test yaptım negatif çıktı kan versem kanda çıkar mı var mı böyle bir şeyle karşılaşan
Ahhhh benimde bugün 3.gun gecikti. Dün kaset test yaptım negatif çıktı . Annemde dediki idrarda hemen belli olmaz bence sen hamilesin dedi bı 7-8 gün geçsin öyle test yap dedi

Back
X