Kanda dün 0.81 Di bugün 3.46 yükselmiş pazar erken gebelik testi yapmıştım negatifti bu kaset tipi olanlar daha geç belli etmiyor muÇünkü bu testte daha geç çıkıyor kan da biraz daha erken çıkabiliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanda dün 0.81 Di bugün 3.46 yükselmiş pazar erken gebelik testi yapmıştım negatifti bu kaset tipi olanlar daha geç belli etmiyor muÇünkü bu testte daha geç çıkıyor kan da biraz daha erken çıkabiliyor
O zaman yükselme olduysa gebelik olabilir sen bir kaç gün bekle bekleyebilirsen 5-10 gün beklemen daha iyi ve net olur Yeniyse daha pek belli olmaz testlerde bak bu da benim geç haftaki böyleydi ama ben biraz daha bekliyorum bugün bekledim yine aynıydı yükselme yok ama şikayetlerim mevcut belki geç döllenme olabilir diye düşünüyorumKanda dün 0.81 Di bugün 3.46 yükselmiş pazar erken gebelik testi yapmıştım negatifti bu kaset tipi olanlar daha geç belli etmiyor mu![]()
Doktorum bir hafta sonra tekrar kan testi bakalım dedi ama bilemiyorum bekliycez mecburO zaman yükselme olduysa gebelik olabilir sen bir kaç gün bekle bekleyebilirsen 5-10 gün beklemen daha iyi ve net olur Yeniyse daha pek belli olmaz testlerde bak bu da benim geç haftaki böyleydi ama ben biraz daha bekliyorum bugün bekledim yine aynıydı yükselme yok ama şikayetlerim mevcut belki geç döllenme olabilir diye düşünüyorum
İnşaAllah gebelik vardırDoktorum bir hafta sonra tekrar kan testi bakalım dedi ama bilemiyorum bekliycez mecbur![]()
İnşallah kuzum rabbim kalbimizi biliyor kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallahİnşaAllah gebelik vardır
Amin İnşaAllahİnşallah kuzum rabbim kalbimizi biliyor kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah![]()
Amin İnşaAllahİnşallah kuzum rabbim kalbimizi biliyor kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah![]()
Senin pozitif gibi testinŞimdi gebelik testi yaptım ben ama anlam veremedim Bi bakar mısınız rica etsem![]()
Çıkar canım bide erken gebelik testi yap gönlüne göre olsun herşeyArkadaşlar hastalığım 2 gün geçti ve 4 gün önce test yaptım negatif çıktı kan versem kanda çıkar mı var mı böyle bir şeyle karşılaşan
Amin İnşaAllah teşekkür ederimÇıkar canım bide erken gebelik testi yap gönlüne göre olsun herşey![]()
Açıkçası birazda endişem varÇıkar canım bide erken gebelik testi yap gönlüne göre olsun herşey![]()
Ahhhh benimde bugün 3.gun gecikti. Dün kaset test yaptım negatif çıktı . Annemde dediki idrarda hemen belli olmaz bence sen hamilesin dedi bı 7-8 gün geçsin öyle test yap dediArkadaşlar hastalığım 2 gün geçti ve 4 gün önce test yaptım negatif çıktı kan versem kanda çıkar mı var mı böyle bir şeyle karşılaşan
Bana da kan ver dediler İnşaAllah hamileyizdirAhhhh benimde bugün 3.gun gecikti. Dün kaset test yaptım negatif çıktı . Annemde dediki idrarda hemen belli olmaz bence sen hamilesin dedi bı 7-8 gün geçsin öyle test yap dedi
Bende leke geldi bence hamile değilim . Ama yine de kadın doğuma gidicem pazarteisi iyice bir baksın neyim var neyim yokBana da kan ver dediler İnşaAllah hamileyizdir
Kahverengimsi lekeyse yerleşme olabilir kimi bayanda geliyor kimisinde gelmiyorBende leke geldi bence hamile değilim . Ama yine de kadın doğuma gidicem pazarteisi iyice bir baksın neyim var neyim yok
Ama sen yine git ben kan verecem pazartesiBende leke geldi bence hamile değilim . Ama yine de kadın doğuma gidicem pazarteisi iyice bir baksın neyim var neyim yok
Bence sen de kesin git doktora canım . Bir baktır en azından neyin var neyin yok icin rahat eder ben de gdiicemBen adet olmadım ama hafif hafif karnımda batmalar ve sancıları mevcut