• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG YAVAŞ YÜKSELİYOR

Aynı durumu ben de yaşadım.Betahcg bir yükselip bir düştü.Dış gebelik olduğunu söylediler ve iğne ile düşürdüler.Bu konuda beklemek hayati tehlike taşır çünkü Allah korusun iç kanama riski de var.Eğer değerleriniz yavaş yavaş yükselseydi bir nevi evet olabilir derdim ama sizinki bir düşüp bir yükselmiş o yüzden bence başka bir doktora gidin.Bu durumla ilk kez karşılaşıyorsa zaten ona iyi doktor demek olmaz.
Şimdi benim ki çip bebek tüp bebek gibi de değil aşılama gibi de ikisinin ortası gibi birşey o yüzden yanlış bir şey de yapmak istenmiyor olan çocuğu düşürmek gibi adam profesör doktor . Bi de kaçınca hafta da öğrendiniz dış gebelik olduğunu yarın 4haftalık olacak benim çip bebek . Bi de 2binleri gördümü değeriniz acaba ?

Şimdi benim ki çip bebek tüp bebek gibi de değil aşılama gibi de ikisinin ortası gibi birşey o yüzden yanlış bir şey de yapmak istenmiyor olan çocuğu düşürmek gibi adam profesör doktor . Bi de kaçınca hafta da öğrendiniz dış gebelik olduğunu yarın 4haftalık olacak benim çip bebek . Bi de 2binleri gördümü değeriniz acaba ?
Evet durumunuz farklı çip bebek olduğu için o konuyu hiç bilmiyorum.Kahverengi kanamanız lekeleneniz var mı? Ben de kahve lekelenmelerde vardı benim o değerleri bulmadan müdahale edildi iç kanama geçirmeyim diye.bi artıyordu bir azalıyordu öırneğin 102 92 104 87 gibi artıp azalan değerler vardı.hastanede 8binleri görenler vardı.umarım sizinki sağlıkla gelişir.Ben tüp bebek sürecini vs çok iyi bilirim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Evet durumunuz farklı çip bebek olduğu için o konuyu hiç bilmiyorum.Kahverengi kanamanız lekeleneniz var mı? Ben de kahve lekelenmelerde vardı benim o değerleri bulmadan müdahale edildi iç kanama geçirmeyim diye.bi artıyordu bir azalıyordu öırneğin 102 92 104 87 gibi artıp azalan değerler vardı.hastanede 8binleri görenler vardı.umarım sizinki sağlıkla gelişir.Ben tüp bebek sürecini vs çok iyi bilirim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
benim de 10. gün 156, 12. gün 400, 14. gün 660 çıktı sonra korktum 15. gün tekrarladım 1170 çıktı doktor normal dedi ama içimde hala bi korku var dış gebelik olabilir mi diye... inşallah görürüz keseyi cts

benim de 10. gün 156, 12. gün 400, 14. gün 660 çıktı sonra korktum 15. gün tekrarladım 1170 çıktı doktor normal dedi ama içimde hala bi korku var dış gebelik olabilir mi diye... inşallah görürüz keseyi cts
ŞUANDA AYNI DURUMLARI YAŞIYORUZ SİZİNLE BİZDE YARIN ÖĞRENECEĞİZ BAKALIM İNŞALLAH ALLAH YARDIMCIMIZ OLUR

HİÇ BİR KANAMA GEÇİRMEDİM YA DA LEKE GELMEDİ SADECE İLTİHAPA BENZEYEN BEYAZ SIVI BAŞKA BİRŞEY YOKTU 01/07/2019 DE ÇİP BEBEK YAPILDI
15/7/19 DA 104 ÇIKTI
17/7/19 DA 138,6
20/7/19 DA 132
30/07/19 DA DA 1949,9 ÇIKTI .
8binleri görenler acaba dış gebelik olanlar mıydı

HİÇ BİR KANAMA GEÇİRMEDİM YA DA LEKE GELMEDİ SADECE İLTİHAPA BENZEYEN BEYAZ SIVI BAŞKA BİRŞEY YOKTU 01/07/2019 DE ÇİP BEBEK YAPILDI
15/7/19 DA 104 ÇIKTI
17/7/19 DA 138,6
20/7/19 DA 132
30/07/19 DA DA 1949,9 ÇIKTI .
8binleri görenler acaba dış gebelik olanlar mıydı
çip bebeği ben de hiç duymadım bilmiyorum, ama değer artışının 48-72 saatte 1 ikiye katlaması gerekiyor normal gebeliklerde. iki günde bir en az yüzde 60 artmasını istiyorlar yani, senin sonradan hızlı yükselmiş belki son anda tutunmuştur canım öyle çok duyuyoruz sağlıksız gibi gözüken hatta kürtaj için gün verilip sonradan sağlıklıya dönüşen... inşallah sağlıklıdır canım

canım düşüş yok benim değerlerde arttı hep ama gene de insan korkuyo tam ikiye katlamadı 14. gün
hatta yine forumdaydı ismini hatırlamıyorum da kürtaj için randevu verilmişti ama gidememişti bi aksilik çıkmıştı ertelenmişti sonra bi gidiyo bebiş orda:)

çip bebeği ben de hiç duymadım bilmiyorum, ama değer artışının 48-72 saatte 1 ikiye katlaması gerekiyor normal gebeliklerde. iki günde bir en az yüzde 60 artmasını istiyorlar yani, senin sonradan hızlı yükselmiş belki son anda tutunmuştur canım öyle çok duyuyoruz sağlıksız gibi gözüken hatta kürtaj için gün verilip sonradan sağlıklıya dönüşen... inşallah sağlıklıdır canım
yarın bir kan daha vereceğiz bakalım yarın netlik kazanacak işte inşallah benimki de sonradan tutunanlardan olur :) hepimiz birbirimize bol bol dua edelim de isteyen herkes kucağına alsın bebişini

yarın bir kan daha vereceğiz bakalım yarın netlik kazanacak işte inşallah benimki de sonradan tutunanlardan olur :) hepimiz birbirimize bol bol dua edelim de isteyen herkes kucağına alsın bebişini
aynen kuzum rabbi heb li mines salihin okuyorum ben de gün içinde belki 100 kez :D hayırlısı canım haber verirsin bize de

aynen kuzum rabbi heb li mines salihin okuyorum ben de gün içinde belki 100 kez :KK70: hayırlısı canım haber verirsin bize de
inşallah hayırlı haberler ile gelirim başkalarına da ümit olurum belki :) kayınvalideme hocanın biri meryem suresinden bi bölüm vermiş orayı okuyor şimdi de ben öğreneyim söyleyim size de istersen

Kızlar toplu merhaba doktor 25 30senelik doktor hayatımda ilkkez böyle gördüm dedi keseyi gördük ☺☺❤❤
ayyyy çok şükürrrrrrrrrr hadi hayırlı olsun kuzum:) ben de bugun minik kesemi gördüm:) ama lekelenmem var kahverengi , doktor düşük tehlikesi var lekelenme olduğu için ama kese normal dedi... kalp beklicez artık hayırlısıyla:)

Back