• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG YAVAŞ YÜKSELİYOR

Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım 1 temmuz da bana çip bebek tedavisi yapıldı ayın 15'inde kan testi yapıldı 104 çıktı 2 gün sonra tekrar yapıldı 138 çıktı . daha sonra 4 gün sonunda yapalım dendi o zaman da 132 çıktı . 26'sın da tekrar bakalım dedi ben de korkudan gitmedim dün eşimle gittik sağlık ocağına verdik 2167 çıktı doktoruma söyledim keseye baktı göremedi tekrar kan istedi 1949,9 çıktı aranız da böyle bir şey yaşayıp doğum yapan ya da düşük yapan var mı ben biraz yoruldum çünkü
Kuzum hayırlı olsun. Tekrar baktım ilk mesajına da hep ayni merkezde mi alınmıştı kanlar. Bu arada çok nadir de olsa böyle seyler olabiliyor. İnsallah sağlıkla kucağına almak nasip olur. İnan çok sevindim :)

ayyyy çok şükürrrrrrrrrr hadi hayırlı olsun kuzum:) ben de bugun minik kesemi gördüm:) ama lekelenmem var kahverengi , doktor düşük tehlikesi var lekelenme olduğu için ama kese normal dedi... kalp beklicez artık hayırlısıyla:)
Allah’ın izniyle hersey yoluna girer inşallah sizinde bende sizden mutlu haberler bekliyorum haftaya gelişip gelişmediğine bakacak bakalım hakkımız da hayırlısı olsun inşallah ☺️☺️

Kuzum hayırlı olsun. Tekrar baktım ilk mesajına da hep ayni merkezde mi alınmıştı kanlar. Bu arada çok nadir de olsa böyle seyler olabiliyor. İnsallah sağlıkla kucağına almak nasip olur. İnan çok sevindim :)
Çok teşekkür ederim rabbim büyük ya çok şükür bugüne gerçekten inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim ❤️❤️❤️

Çok teşekkür ederim rabbim büyük ya çok şükür bugüne gerçekten inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim ❤❤❤
Ben birkaç defa senin yaşadıklarını yaşadım hep hüsran oldu o yüzden hiç umit vermek istemedim. Sürpriz oldu herkese :)

4haftalığız bugün 🙈 çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip eder inşallah ❤️
Amin bu uğurda çok emekler veriyoruz kimsenin kucağı boş kalmasın.Ben iki defa tüp bebek yaptırdım ancak kaliteli yumurtam olmadığı için transfer bile olamamıştım.Öncesinde biri kimyasal biri dış gebelik olmak üzere iki kere hamileliğim olmuştu.Ancak haziran ayında kendiliğimden hamile kaldım 6+0 haftadayım şu an.Allahın mucizesi işte.Rabbim devamını getirsin.

Amin bu uğurda çok emekler veriyoruz kimsenin kucağı boş kalmasın.Ben iki defa tüp bebek yaptırdım ancak kaliteli yumurtam olmadığı için transfer bile olamamıştım.Öncesinde biri kimyasal biri dış gebelik olmak üzere iki kere hamileliğim olmuştu.Ancak haziran ayında kendiliğimden hamile kaldım 6+0 haftadayım şu an.Allahın mucizesi işte.Rabbim devamını getirsin.
Rabbim hepimizinkinin devamını getirsin kucağımıza almayı nasip etsin :)

Maşallah ne güzel sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 🤲🏻🤲🏻 Şimdi benimde böyle değerlerim sürekli değişiyor inşallah ben de güzel haber alırım 😭
Hayal kırıklığına neden olmak istemem herşeyin hayırlısı ama sanırım çarşamba günü kontrol edip kürtaj olacağım kesem gelişmedi doktor değiştirdim tek doktorla kalmak istemedim ama aynı durum değişen pek bir şey yok Allah büyük olmayacak duayı ettirmez en azından tuttuğunu öğrendim :)

Hayal kırıklığına neden olmak istemem herşeyin hayırlısı ama sanırım çarşamba günü kontrol edip kürtaj olacağım kesem gelişmedi doktor değiştirdim tek doktorla kalmak istemedim ama aynı durum değişen pek bir şey yok Allah büyük olmayacak duayı ettirmez en azından tuttuğunu öğrendim :)

Ne kadar süredir istiyordunuz?
3 buçuk sene sonra banada ilaç gibi gelmişti gebe kalabildiğimi görmek ama bebeğimin kalbi durdu çok stresli bir süreç yaşamıştık üzüntü tetiklemiş olabilir demişti doktorum. Sonra aşılama ile oldu bu ama sağlıklı mı değil mi bilmiyorum dış gebelikten korkuyorum okuduklarım kadarıyla 😔😔

Ne kadar süredir istiyordunuz?
3 buçuk sene sonra banada ilaç gibi gelmişti gebe kalabildiğimi görmek ama bebeğimin kalbi durdu çok stresli bir süreç yaşamıştık üzüntü tetiklemiş olabilir demişti doktorum. Sonra aşılama ile oldu bu ama sağlıklı mı değil mi bilmiyorum dış gebelikten korkuyorum okuduklarım kadarıyla 😔😔
3.senemiz bizim de çip bebek ile başladık tedaviye ilkinde tuttu ama kalp atışı ile kese büyümedi şimdi 2gündür de bebek alerji yaptı bana bu sabah da kürtaj oldum üzülmeyin sizde rabbim zamanını bilir doğru zaman ne zaman ise o zaman olsun herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah ❤️

3.senemiz bizim de çip bebek ile başladık tedaviye ilkinde tuttu ama kalp atışı ile kese büyümedi şimdi 2gündür de bebek alerji yaptı bana bu sabah da kürtaj oldum üzülmeyin sizde rabbim zamanını bilir doğru zaman ne zaman ise o zaman olsun herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah ❤

Muhakkak öyle Rabbim tez vakitte kucağımızı doldursun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏻
Tez vakitte inşallah tekrar güzel haberi alırsınız ve sağlıkla büyür evladınız 🤲🏻🤲🏻

Back