Bence normal olabilir.. canini sıkma.. sonuc ne oldu keşke bildirseydin.. hamilesindir umarim tatlım ☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tüp bebek transfer sonrası 12.gün bhcg 19,54 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptır dedi dr. 14.gün 32,70 çıktı. Doktoruma ulaşamıyorum. İyi mi kötü mü sonuç fikri olan var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doktoruma ulaştım. Net konuşmuyorlar haliyle. Salı tekrar yaptır dedi testi. Ben dayanamayıp bugün tekrar yaptırdım.14.gün 32,7 idi bugün 15.gün 64 çıktı. Gidişat iyi mi kötü mü sizce?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar merhaba öncelikle bu sitede yazılanları sohbetlerimiz evlendiğimde zamandan beri her nezaman başım sıkışsa okyorum mutlaka da işe yarar bişeyler buluyorum. Artık yazmak da varmış. Adetim 3ün geçilmiştir.test yaptım ikinci çizgi silikte olsa gözüktü. Daha önce 2015 önce 8 haftalık gebelik yaşamıştım kalp atışı dıyulamayınca kürtaj yapılmıştı.bende aynı şeyleri yaşamak istemedim perşembe günü kan testi yapıldı bhcg49 çıktı. 2 gunu sonra tekrar bhcg bakıldı 66,57 cıktı doktorum dış gebelik olabilir düşük yaşayabilirsin dedi.. Ama artış var bukadar umutsuz mu olmalıyım fikri olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
canım bence de gayet iyi benimde 6 gün arayla 152 olan değerim 189 a çıkmış çok endişeliyim allahhım hepimize kolaylık versin.cnm şuan iyi iyi düşün iyi olsun..
merhaba bir kaç ay olmuş yazalı ama durumunuzu merak ettim açıkcası beta düşüşe geçtiğinde tekrar yükseldimiMeraba hocam ben adetimi4 gunu beta hcg degerim 56.3 cikti 7 gunu 68.2 cikti 8 gunu baska bi hastanede tekrar yaptirdim 50 cikti bu nedemek oluyor merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?