• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg tutarsızlığı

Merhaba canım , benim 6 ocakta ektopik gebelik nedeniyle iğneyle sonlandırdılar gebeliğimi , ocak ayından sonra martta ilk reglimi oldum yani toplamda 2 regli oldum . Benimde henüz rayına oturmadı . Bta hcg tutarsızlığı pek hayra alamet bişi değil onu öğrendim bu deneyiminle inşallah birdaha dış gebelik yaşamam ve yaşamayız .
benim pazartesi 118 di çarşamba 85 e düşmüş,0 adüştüğümde kanamam gelir heralde,kimyasal gebelik yaşayıp kanaması gelmeyen varmıdır acaba,yani kürtaja gerek varmıdır,umarım canım çok geçmiş olsun

0 a düştüğünde adet olursun canım fakat benim hala düZene girmedi ve benim hcg 3256 falandı iğne vurulduğunda ve sıfırlanması ilk başta hızlı fakat sonra yavaş yavaş düşüyor.

Merhaba. Bana 10 Mayısta 2 adet embriyo transferi oldu. Transferden sonra 11. gün doktorum test yaptı. Beta-hcg 118 çıktı. 2 gün sonra 210 a yükseldi ancak daha sonraki testte 310 olmuştu. Minimum %66 oranında artması gereken değer %50 oranında artınca doktorumuz 2 gün bekleyip testi tekrarlayacağını söyledi. O 2 gün boyunca sürekli araştırma yaptım. Burayı buldum okudum. Belki birilerine umut olur diye yazmaya karar verdim. Bugün sabah testi tekrarladığımızda değerin 659.2 ye yükseldiğini mutlulukla gördük. Tüp bebek tedavisinde bazen bu şekilde istenilen artışın olmayıp daha sonradan pik yaptığı oluyormuş. Lütfen bol su içip dinlenin. faydasını gördüm ben. Allah isteyen herkese bebek nasip etsin. Bizlere de sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin.

doktor bey size bir sorum olacak;
31.10.2016 günü 5. gün embriyo transferi oldum,
05.11.2016 günü beta hcg 50,
07.11.2016 günü 125,71
10.11.2016 günü beta hcg 310,71
11.10.2016 beta hcg 339-78

değerlerim 2 kat artış göstermemiş normal mi?

merhaba yeni katıldım aranıza ve epey telaşlıyım. temmuz ayında 1 dış gebelik geçirdim. sonrasında hsg vs temiz çıktı şimdi tekrar hamileyim salı günü beta hcg 786,26 çıktı perşembe akşama 5,125 çıktı bu kadr hızlı artışda normal mi? çok huzursuzum gerçekten doktar panik yapma dedi ve haftaya salı kontrole çağırdı ama benim içim hiç rahat değil bienim gibi olup sağlıkla kucağına alan var mı bebeişini yardım lütfen

kizlar lutfen yardim edin benim sat29 aralik betahcg yaptim bugun 802.8 cikti ona gore 5 haftalik ama sata gorede 3 hafta 6 gun neolur acaba kotu biseymi bu

kizlar lutfen yardim edin benim sat29 aralik betahcg yaptim bugun 802.8 cikti ona gore 5 haftalik ama sata gorede 3 hafta 6 gun neolur acaba kotu biseymi bu
panik yapma hemen sat ile ultraona göre farklı olabilir bazen.ayrıca çoğul gebelikte olabilir ondan çok yüksektir.bence anın tadını çıkar...

Merhaba, pazar günü yani bat günü bhcg 21,13 çıktı.ikigun sonra 17 çıktı ,çok üzüldüm,bu sefer baya umutlandim nedense, iki kimyasal gebelik yaşadım daha önce..:'(. Bhcg düştü görünüyor ama hala Kanaman başlamadı, acaba tekrar yükselir mi,tutunur mu diye umutlaniyorum şimdi de..böyle olur mu sizce,var mi bildikleriniz?

İlk kan testim beta hcg 38,40 çıktı (24.07.2017), ikincisi ise 47,84 çıktı. (31.07.2017) sat: 26.06.2017
Doktor 2 gün sonra tekrarlamamı istedi. Acaba bu değerlerin düzelme ihtimali var mı? Yoksa kimyasal gebelik veya dış gebelik plarak sonlanması kaçınılmaz mı? Bu arada iki kez pembemsi kan geldi 1'er damla. Dün gece ve bu sabah. Yardımcı olabilirseniz? Bu arada 11 aylık bir kızım var. Bu ikinci gebeliğim

Merhaba, 30 mayıs 2018 de 14 tane yumurtamı aldılar ,9 tanesini döllemişler ve 4 tanesi 5. Güne ulaştı. 2 tanesini dondurduk diğer 2 tanesini 4 haziran 2018 de transferini yaptık. Ve beklemeye başladım. Transferin 7. Gününe kadar hiçbir sorun yoktu 7. Gün hafif kahverengi lekelenmem oldu istirahate devam ettim. 8. Gün lekelenme hafif pembeleşmeye başladı. 8. Gün idrar testi yaptım 2 adet (biri erken test) ikisindede 2. Çizgi hafif çıktı ve kan testide yaptırdım aynı gün hcg 46.17 pozitif çıktı.9. Gün kanamam hafiften başladı ve çoğalarak devametti.12. Gün hcgmin düşüşe geçmesiyle doktorum kullandığım ilaçları kesmemi söyledi( progestan fitil , iğne ve vitamin) . Bende düşük yapıcam diye normal hayatımı yaşamaya başladım, dikkat etmedim.Bu gün 18. Gün ve kanamam devamediyor hcg değerleride şu şekilde ilerledi; ( transfer gününden sonra)

8. Gün 46.17

10. Gün 71.03

12. Gün 49.58

14. Gün 85.70

17. Gün 251.55

19. Gün 412.59

21. Gün 408.25

Benim gibi kanaması olup olumlu sonuç alanlar varmı? Bu dış gebelik olabilir mi?Değerlerim nasıl ilerleyecek bilemiyorum ama hayırlısını diliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok zor bir süreç.Yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba, 30 mayıs 2018 de 14 tane yumurtamı aldılar ,9 tanesini döllemişler ve 4 tanesi 5. Güne ulaştı. 2 tanesini dondurduk diğer 2 tanesini 4 haziran 2018 de transferini yaptık. Ve beklemeye başladım. Transferin 7. Gününe kadar hiçbir sorun yoktu 7. Gün hafif kahverengi lekelenmem oldu istirahate devam ettim. 8. Gün lekelenme hafif pembeleşmeye başladı. 8. Gün idrar testi yaptım 2 adet (biri erken test) ikisindede 2. Çizgi hafif çıktı ve kan testide yaptırdım aynı gün hcg 46.17 pozitif çıktı.9. Gün kanamam hafiften başladı ve çoğalarak devametti.12. Gün hcgmin düşüşe geçmesiyle doktorum kullandığım ilaçları kesmemi söyledi( progestan fitil , iğne ve vitamin) . Bende düşük yapıcam diye normal hayatımı yaşamaya başladım, dikkat etmedim.Bu gün 18. Gün ve kanamam devamediyor hcg değerleride şu şekilde ilerledi; ( transfer gününden sonra)

8. Gün 46.17

10. Gün 71.03

12. Gün 49.58

14. Gün 85.70

17. Gün 251.55

19. Gün 412.59

21. Gün 408.25

Benim gibi kanaması olup olumlu sonuç alanlar varmı? Bu dış gebelik olabilir mi?Değerlerim nasıl ilerleyecek bilemiyorum ama hayırlısını diliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok zor bir süreç.Yorumlarınızı bekliyorum.
Söylemeyi unuttum 18. Gün kanamam bitti

Kızlar Merhaba! Benm değerlerimde tutarsızlık olmaya başladı anlamadm bu ayın 17 de 79 çıktı 19da 249 çıktı 20sinde 405 çıktı 21de 254 çıktı 23de 273 çıktı bi indi çıktı anlamadm kimyasal desem onda inme çıkma olmuodu direk inio yaşadm daha önce ama anlamadm

Kızlar 3. Tup bebek denemesindeyim. Test günü değerim 399 cıktı. Iki gün sonra olcturduk. 585 cikti. Yani nerdeyse yüzde 50 artış. Doktorum dış gebelik olabilir dedi. Bizi çok korkuttu. Ve progestan iğne verdi 5 gün. Haftaya pazartesi kontrol diyip gönderdi bizi. Bu şekilde hcgnin az artmasi sorunu yaşayan oldu mu ne nasıl sonuçlar aldınız? Pazartesi nasıl gelecek bilemiyorum. Cevap verirseniz sevinirimmm

Kızlar 3. Tup bebek denemesindeyim. Test günü değerim 399 cıktı. Iki gün sonra olcturduk. 585 cikti. Yani nerdeyse yüzde 50 artış. Doktorum dış gebelik olabilir dedi. Bizi çok korkuttu. Ve progestan iğne verdi 5 gün. Haftaya pazartesi kontrol diyip gönderdi bizi. Bu şekilde hcgnin az artmasi sorunu yaşayan oldu mu ne nasıl sonuçlar aldınız? Pazartesi nasıl gelecek bilemiyorum. Cevap verirseniz sevinirimmm
Canım inş sağlıklı bir gebelik geçirirsin ama daha belli olmaz iki güne bi sen kan tahlili yaptr korkma sitreste yapma kolay değil ama sitreste çok erkiliyor

Benim de ilk 350 iki gün sonra 475 çıktı. Kanamam da oldu. Ama ben iki transfer olmuştum biri düştü, şimdi çok şükür sağlıklı bir bebeğim var. İki transfer olduysa sebebi o olabilir. İki gün sonraki değeriniz de önemli tabi.

Benim de ilk 350 iki gün sonra 475 çıktı. Kanamam da oldu. Ama ben iki transfer olmuştum biri düştü, şimdi çok şükür sağlıklı bir bebeğim var. İki transfer olduysa sebebi o olabilir. İki gün sonraki değeriniz de önemli tabi.
Evet benimde iki transfer oldu. Ama benim kanamam olmadı sadece iki defa pembe iki üç damla lekelenmem oldu. Benim de dayanağım iki embriyo transferi inşallah öyledir. Iki gün sonra yaptırmadım doktor gerek yok dedi. Yarın keseyi görmeye gideceğiz inşallah görürüz...

Evet benimde iki transfer oldu. Ama benim kanamam olmadı sadece iki defa pembe iki üç damla lekelenmem oldu. Benim de dayanağım iki embriyo transferi inşallah öyledir. Iki gün sonra yaptırmadım doktor gerek yok dedi. Yarın keseyi görmeye gideceğiz inşallah görürüz...
Gönlünü ferah tut, inşallah :)

Bayanlar selam ,
31 ekimden beridir beta kontrolü yaptırıyorum , geçen hafta çarşamba keseyi de gördük.. İnşallah yarın da gidip kendilerini göreceğiz :)
Fakat benim beta değerlerim önce hızlı hızlı arttı. Hatta doktor güldü seninki koşuyor diye. Şimdide yarın 6 haftalık olacak bir yavaşlama söz konusu :KK57:
değerlerim aşağıdaki gibi.. Sizlerinde yorumlarınızı almak isterim. Çünkü aşırı derecede huzursuzum.. Ve aileme söyleyemedim. Her an bişey olacakmış gibi .:KK61:

31.10.18 - 42,64
02.11.18 - 112
04.11.18 - 490,9
06.11.18 - 1070
07.11.18 - 2137 (burda keseyi gördük)
bundan sonrakileride ben merakımdan yaptırdım ama kafam karıştı :olamaz:
12.11.18 - 11.171
13.11.18 - 13.805

Nedir yorumlarınız?

Back