benim pazartesi 118 di çarşamba 85 e düşmüş,0 adüştüğümde kanamam gelir heralde,kimyasal gebelik yaşayıp kanaması gelmeyen varmıdır acaba,yani kürtaja gerek varmıdır,umarım canım çok geçmiş olsunMerhaba canım , benim 6 ocakta ektopik gebelik nedeniyle iğneyle sonlandırdılar gebeliğimi , ocak ayından sonra martta ilk reglimi oldum yani toplamda 2 regli oldum . Benimde henüz rayına oturmadı . Bta hcg tutarsızlığı pek hayra alamet bişi değil onu öğrendim bu deneyiminle inşallah birdaha dış gebelik yaşamam ve yaşamayız .
panik yapma hemen sat ile ultraona göre farklı olabilir bazen.ayrıca çoğul gebelikte olabilir ondan çok yüksektir.bence anın tadını çıkar...kizlar lutfen yardim edin benim sat29 aralik betahcg yaptim bugun 802.8 cikti ona gore 5 haftalik ama sata gorede 3 hafta 6 gun neolur acaba kotu biseymi bu
Saolun tesekuredermpanik yapma hemen sat ile ultraona göre farklı olabilir bazen.ayrıca çoğul gebelikte olabilir ondan çok yüksektir.bence anın tadını çıkar...
Söylemeyi unuttum 18. Gün kanamam bittiMerhaba, 30 mayıs 2018 de 14 tane yumurtamı aldılar ,9 tanesini döllemişler ve 4 tanesi 5. Güne ulaştı. 2 tanesini dondurduk diğer 2 tanesini 4 haziran 2018 de transferini yaptık. Ve beklemeye başladım. Transferin 7. Gününe kadar hiçbir sorun yoktu 7. Gün hafif kahverengi lekelenmem oldu istirahate devam ettim. 8. Gün lekelenme hafif pembeleşmeye başladı. 8. Gün idrar testi yaptım 2 adet (biri erken test) ikisindede 2. Çizgi hafif çıktı ve kan testide yaptırdım aynı gün hcg 46.17 pozitif çıktı.9. Gün kanamam hafiften başladı ve çoğalarak devametti.12. Gün hcgmin düşüşe geçmesiyle doktorum kullandığım ilaçları kesmemi söyledi( progestan fitil , iğne ve vitamin) . Bende düşük yapıcam diye normal hayatımı yaşamaya başladım, dikkat etmedim.Bu gün 18. Gün ve kanamam devamediyor hcg değerleride şu şekilde ilerledi; ( transfer gününden sonra)
8. Gün 46.17
10. Gün 71.03
12. Gün 49.58
14. Gün 85.70
17. Gün 251.55
19. Gün 412.59
21. Gün 408.25
Benim gibi kanaması olup olumlu sonuç alanlar varmı? Bu dış gebelik olabilir mi?Değerlerim nasıl ilerleyecek bilemiyorum ama hayırlısını diliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok zor bir süreç.Yorumlarınızı bekliyorum.
Canım inş sağlıklı bir gebelik geçirirsin ama daha belli olmaz iki güne bi sen kan tahlili yaptr korkma sitreste yapma kolay değil ama sitreste çok erkiliyorKızlar 3. Tup bebek denemesindeyim. Test günü değerim 399 cıktı. Iki gün sonra olcturduk. 585 cikti. Yani nerdeyse yüzde 50 artış. Doktorum dış gebelik olabilir dedi. Bizi çok korkuttu. Ve progestan iğne verdi 5 gün. Haftaya pazartesi kontrol diyip gönderdi bizi. Bu şekilde hcgnin az artmasi sorunu yaşayan oldu mu ne nasıl sonuçlar aldınız? Pazartesi nasıl gelecek bilemiyorum. Cevap verirseniz sevinirimmm
Benim de ilk 350 iki gün sonra 475 çıktı. Kanamam da oldu. Ama ben iki transfer olmuştum biri düştü, şimdi çok şükür sağlıklı bir bebeğim var. İki transfer olduysa sebebi o olabilir. İki gün sonraki değeriniz de önemli tabi.Kızlar 3. Tup bebek denemesindeyim. Test günü değerim 399 cıktı. Iki gün sonra olcturduk. 585 cikti. Yani nerdeyse yüzde 50 artış. Doktorum dış gebelik olabilir dedi. Bizi çok korkuttu. Ve progestan iğne verdi 5 gün. Haftaya pazartesi kontrol diyip gönderdi bizi. Bu şekilde hcgnin az artmasi sorunu yaşayan oldu mu ne nasıl sonuçlar aldınız? Pazartesi nasıl gelecek bilemiyorum. Cevap verirseniz sevinirimmm
Evet benimde iki transfer oldu. Ama benim kanamam olmadı sadece iki defa pembe iki üç damla lekelenmem oldu. Benim de dayanağım iki embriyo transferi inşallah öyledir. Iki gün sonra yaptırmadım doktor gerek yok dedi. Yarın keseyi görmeye gideceğiz inşallah görürüz...Benim de ilk 350 iki gün sonra 475 çıktı. Kanamam da oldu. Ama ben iki transfer olmuştum biri düştü, şimdi çok şükür sağlıklı bir bebeğim var. İki transfer olduysa sebebi o olabilir. İki gün sonraki değeriniz de önemli tabi.
Gönlünü ferah tut, inşallah :)Evet benimde iki transfer oldu. Ama benim kanamam olmadı sadece iki defa pembe iki üç damla lekelenmem oldu. Benim de dayanağım iki embriyo transferi inşallah öyledir. Iki gün sonra yaptırmadım doktor gerek yok dedi. Yarın keseyi görmeye gideceğiz inşallah görürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?