- 7 Ağustos 2016
- 972
- 951
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle.. benim kese gözükmüyordu hcg yavaş artıyordu. Doktor kürtaj yapalım dedi. Kese gözüktü. Bu sefer sağlıksız dedi. Kalp atışını duyduk. Şimdi 10 haftalık olduk. Rabbim devamını getirirse mucize gibi oldu. O yuzden O ozgecan_34 rahat ol hcg baktirma lutfen artik kalp atışını duyunca rahatlayacaksın..Değerlerin normalken hala beta hcg neden baktırıyorsun ki? Seni strese sokmaktan başka işe yaramaz
Kesinlikle.. benim kese gözükmüyordu hcg yavaş artıyordu. Doktor kürtaj yapalım dedi. Kese gözüktü. Bu sefer sağlıksız dedi. Kalp atışını duyduk. Şimdi 10 haftalık olduk. Rabbim devamını getirirse mucize gibi oldu. O yuzden O ozgecan_34 rahat ol hcg baktirma lutfen artik kalp atışını duyunca rahatlayacaksın..
Değerlerin normalken hala beta hcg neden baktırıyorsun ki? Seni strese sokmaktan başka işe yaramaz
Seninle aynı şeyleri yaşamışız sanirim:)merhaba , evet çarşamba günü kendilerini gördük :) Kalp atışını 1 aralıkta dinletecek ama kalbinin nasıl attığını da gösterdi. İçim çok rahatladı.. Kan vermeyi bıraktım :) Ama insan sürekli bişey olacakmış psikolojisiyle yaşamak çok zormuş gerçekten.. Gebeliğin başından beridir kahve lekelerim geliyor. Progestan kullanıyorum ona rağmen geçmediler bir türlü. Polikistlerim var ondan kaynaklı olabileceğini söyledi doktor. Ama gene de içim rahat etmiyor hergün netten yeni bişeyler okuyorum.. :)
Seninle aynı şeyleri yaşamışız sanirim:)
Ben bile hala korkuyorum. Doktora gittiğimizde ultrasonda dediğim tek şey kalbi atıyor mu:)
Bu evham gitmiyor bir türlü.
Benimde ara ara 2 3 kez lekelenmelerim oldu. Iğne oldum geçti şükür. Sende rahat ol artık kalp atışını duyunca eminim ki daha çok rahat edeceksin:)
10 haftalık canım.. dikkat et kendine..senin ne kadarlık oldu ?
Aynen o evham geçmiyor ne yazık ki ? Dk. başı tuvalete gidip kendimi kontrol etmekten psikolojik olarak yoruldum resmen.. Bende geçen hafta çarşamba keseyi gördüğümüz gün doktor hem iğne yaptırdı , hem 1 lt serum taktırdı hemde progestan verdi. Ama çok ilginçtir ki sabah belirli bir süre lekem oluyor sonra geçiyor. Sanırım bebeğim benim aklımla oynuyor :):)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)10 haftalık canım.. dikkat et kendine..
Çok da kafana takma stres yapma ki bebekte etkilenmesin..:)
Arada ne kadar zaman var ve hangisi önce? İlk verdiğiniz 883 ise 2. 1 saat sonra bile olsa 943 çıkmış olabilir.Arkadaşlar hastaneden hastaneye beta hcg değerleri farklı çıkabilir mi? Birinde 883 birinde 943 çıktı
Küretaj yapıldı da o yüzden sprdum. Yani farklı olabilir mi değerlendirmeler? Çünkü artış varsa bir problem var demek. Acaba farklılık gösteriyor mu hastaneden hastaneye diye merak ettimArada ne kadar zaman var ve hangisi önce? İlk verdiğiniz 883 ise 2. 1 saat sonra bile olsa 943 çıkmış olabilir.
Hm geçmiş olsun. Makineden makineye değişebiliyor diyorlar. Aynı yerde tekarlanmasını istiyorlar mesela. Siz de tekrar baktırmak gerekirse 3.biyerde degil de ikisinden birinde baktırırın.Küretaj yapıldı da o yüzden sprdum. Yani farklı olabilir mi değerlendirmeler? Çünkü artış varsa bir problem var demek. Acaba farklılık gösteriyor mu hastaneden hastaneye diye merak ettim
Umarım öyledir. Çünkü düşmesi gerekiyor. Yarın ilk yaptırdığım yere gideceğim bakalım. Teşekkür ederimHm geçmiş olsun. Makineden makineye değişebiliyor diyorlar. Aynı yerde tekarlanmasını istiyorlar mesela. Siz de tekrar baktırmak gerekirse 3.biyerde degil de ikisinden birinde baktırırın.