• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg tutarsızlığı

Bence normal olabilir.. canini sıkma.. sonuc ne oldu keşke bildirseydin.. hamilesindir umarim tatlım ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kimse yorum yapmayınca sonucu bildirme ihtiyacı duymadım açıkcası. Dış gebelik teşhisi kondu ve iğneyle sonlandırıldı. İlgilendiğin için teşekkürler

bora bey ıyı aksamlar.cevaplarınızda okudum hcg degerıyle ılgılenmem demıssınız ama sormadan edemedim.benım son sat 8 mayıs.5 hazıranda ıdrar testınde dırek ıkı cızgı ıle gebelıgımı ogrendım.(adat günümde ve sılık çıkmadı)6 mayısta kan testı yaptırdım 2355 cıktı 8 hazıranda tekrar yaptılar ve 9340 cıktı.ultrasonda kese goruldu.ama hcg degerıyle hamılelık haftası tutmuyor.bos gebelik mı dıs gebelik mı cogul gebelik olabılır mı..gebelıgımı ogrendıgımden berı endıselıyım.doktoruma bı kac gun sonra gdecegım fakat sıze mutlaka gelmısdır bu tarz sorular ya da sorunlar..lütfen yardımcı olun:(

Tüp bebek transfer sonrası 12.gün bhcg 19,54 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptır dedi dr. 14.gün 32,70 çıktı. Doktoruma ulaşamıyorum. İyi mi kötü mü sonuç fikri olan var mı? :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Tüp bebek transfer sonrası 12.gün bhcg 19,54 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptır dedi dr. 14.gün 32,70 çıktı. Doktoruma ulaşamıyorum. İyi mi kötü mü sonuç fikri olan var mı? :(

Doktoruma ulaştım. Net konuşmuyorlar haliyle. Salı tekrar yaptır dedi testi. Ben dayanamayıp bugün tekrar yaptırdım.14.gün 32,7 idi bugün 15.gün 64 çıktı. Gidişat iyi mi kötü mü sizce?

Doktoruma ulaştım. Net konuşmuyorlar haliyle. Salı tekrar yaptır dedi testi. Ben dayanamayıp bugün tekrar yaptırdım.14.gün 32,7 idi bugün 15.gün 64 çıktı. Gidişat iyi mi kötü mü sizce?

cnm şuan iyi iyi düşün iyi olsun..

Kızlar 2 gün sonra kese görmeye gideceğim ama bu sabah ceviz büyüklüğünde bişey düşürdüm. Yarısı kum gibi kahverengi,yarısı beyazdı. Kanamam iki gündür birer damla şeklinde. Düşük mü yaptım acaba diyorum ama kanamam fazla olmadı. Bu düşen ne olabilir sizce?

Arkadaşlar merhaba öncelikle bu sitede yazılanları sohbetlerimiz evlendiğimde zamandan beri her nezaman başım sıkışsa okuyorum mutlaka da işe yarar bişeyler buluyorum. Artık yazmak da varmış. Adetim 3ün geçilmiştir.test yaptım ikinci çizgi silikte olsa gözüktü. Daha önce 2015 önce 8 haftalık gebelik yaşamıştım kalp atışı dıyulamayınca kürtaj yapılmıştı.bende aynı şeyleri yaşamak istemedim perşembe günü kan testi yapıldı bhcg49 çıktı. 2 gunu sonra tekrar bhcg bakıldı 66,57 cıktı doktorum dış gebelik olabilir düşük yaşayabilirsin dedi.. Ama artış var bukadar umutsuz mu olmalıyım fikri olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar merhaba öncelikle bu sitede yazılanları sohbetlerimiz evlendiğimde zamandan beri her nezaman başım sıkışsa okyorum mutlaka da işe yarar bişeyler buluyorum. Artık yazmak da varmış. Adetim 3ün geçilmiştir.test yaptım ikinci çizgi silikte olsa gözüktü. Daha önce 2015 önce 8 haftalık gebelik yaşamıştım kalp atışı dıyulamayınca kürtaj yapılmıştı.bende aynı şeyleri yaşamak istemedim perşembe günü kan testi yapıldı bhcg49 çıktı. 2 gunu sonra tekrar bhcg bakıldı 66,57 cıktı doktorum dış gebelik olabilir düşük yaşayabilirsin dedi.. Ama artış var bukadar umutsuz mu olmalıyım fikri olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim

ne oldu sonuç ?

merhabalar benim son adet tarihim 25 mart 29 günde bir oluyorum 21 nisan da bhcg 39 24 nisanda 90 27 nisanda 152 bugün yani 6 gün sonra başka bri merkezde yapılan kan değerim 3 mayısda 189 herhangi bir ağrım yada kanamam yok sizde bu gebelik sağlıklı devam eder mi çok istiyoruz ve çok endişeliyim.
teşekkür ederim.

Bnada yardim edin lutfen.. 9.haziran da hcg 37. 11 haziranda 45. 13 haziranda 65 cikti. Doktorum kimyasal gebelik olsa degerin duserdi muhtemelen dis gebelik dedi. 15 inde tekrar hcg bakalim sonuca gore rahim icini yemizleyip hcg deger takibi yapalim. Degerlerinde dusme olmazsa igne yapalim dedi.. 1 haftadir zaten moral diye bisey kalmadi.. pazatesi esim farkli bi doktora gidelim dedi.. ne yapmaliyoz bilemedik.. doktorumun tanisi dogrumudur hemen tedaviye baslamk lazim mi yoksa niraz daha beklenebilir mi.. bu arada kasiklarda hafif agrilar bazi gunlerde belde hagif agri, goguste hassasiyet var onun haricinde kanama,lekelenme vs hic olmadi cevap yazin nolur

Bora bey transferin 13. Günü değerim 160 15. Günü 270 siCe bu Artış normalmi lütfen yardımcı olabilirmisiniz

Benim de bir sorum olacak 22 haziran değerim 555, 24ünde 999, 26sında yani bugün 1542 çıktı. Doktorum artışı pek de beğenmediğini söyledi dış gebelik olabilir dedi. Çok endişeliyim

doktor bey merhaba

25 temmuzda 100,5
27 temmuz 171

30. temmuz 360
3 ağustos 630

adetim 8 temmuz
bu ayda 7 ağustos. düzenli adet oluyorum. artış dış gebelik mi yoksa adet günü geçmediğinden mi

Merhaba Bora Bey;
Size bir kaç sorum olacak , en son 8 kasım 2015 te regli olmuştum. Aralık 13 te gebe olduğumu öğrendim hcg yaptırdım ve 65,67 çıktı yani gebelik vardı . 2 gün sonra 123,56 ve daha sonra değerim 67 lere düştü . Doktor düşük yapıyorsun dedi 2 gün sonra degerleri kontrol etti ve 142 ye çıkmıştı . Doktor şaşırdı ilkdefaböyle bişiyle karşılaşıyormuş. Kanamam 67 lere düşerken vardı ama sonra kesildi yani ben şuan ne yaşıyorum. Doktor ilaçla sonlandıralım dedi ama ilaç kanser ilacıymış hücre öldürücü dün bulamadık . Bu nedir acaba bilgilerinizi rica ederim. Teşekkürler

Kızlar yardim ne olur
15 aralık transferim oldu 2 adet embriyo...
Transferden 8 gun sonra test yaptirdim beta hcg 64 cikti.. Çok sevindik.. 2 gun sonra tekrar yaptırdım 24 çıktı.... :KK43:(( Aslinda doktorum 12. Gun yaptır demişti, yani 28 aralikta demisti. Doktora sordum herşey olabilir dedi... Pazartesi tekrar bakalim dedi. 1 gun daha bekleyecek dermanim kalmadi... Nolur yorum yapın.. Benzer durumda olan varmi.. :KK43:

Meraba hocam ben adetimi4 gunu beta hcg degerim 56.3 cikti 7 gunu 68.2 cikti 8 gunu baska bi hastanede tekrar yaptirdim 50 cikti bu nedemek oluyor merak ediyorum

Meraba hocam ben adetimi4 gunu beta hcg degerim 56.3 cikti 7 gunu 68.2 cikti 8 gunu baska bi hastanede tekrar yaptirdim 50 cikti bu nedemek oluyor merak ediyorum
merhaba bir kaç ay olmuş yazalı ama durumunuzu merak ettim açıkcası beta düşüşe geçtiğinde tekrar yükseldimi

Merhaba canım , benim 6 ocakta ektopik gebelik nedeniyle iğneyle sonlandırdılar gebeliğimi , ocak ayından sonra martta ilk reglimi oldum yani toplamda 2 regli oldum . Benimde henüz rayına oturmadı . Bta hcg tutarsızlığı pek hayra alamet bişi değil onu öğrendim bu deneyiminle inşallah birdaha dış gebelik yaşamam ve yaşamayız .

Back