Beta hcg tutarsızlığı

Ben kliniğimde 3 günde bir Beta hCG ve ultrasonla takip yapıyorum... Kürtaj önermiyorum

Bora Bey merhaba;

bugün kan testi yaptırdım beta hcg 4.84 çıktı, adetime bir hafta var. bu değerde hamile olmadığım biliyorum ama yükselme ihtimali olabilir mi?yani geç döllenme olduysa hamilelik olabilir mi?cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

merhaba bora bey çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için! bana hcg değerin neden yüksek olup da tekrar düştüğünü hiçbir doktor dememişti:) kendimi boşuna üzdüm. bu arada bende sebebi bilinmeyen kısırlık çıktı ve bu ay tedaviye başladık. bora bey peki değerlerimin bu şekilde yükselip sonra düşmesi çatlama iğnesi kaynaklı olduğunu belirttiniz. ama en önemlisi tedavi yapılırken benim rahim filmim çekilmedi ilaçla yumurtlamayı kontrol edelim dedi doktor. acaba benim, beta hcg değerim önce yüksek göstermesi sonra 2.2'ye düşmesi yumurtalık kanallarımın da açık olduğunu, rahim filmine gerek kalmadığını gösterir mi? ya da bu filim tedavinin sonunda hamilelik olmaz ise çekilmesi gerekli midir?

Gebelik testinin yapılacağı ideal zaman beklenen adetin geciktiği gündür. Medyum da olmadığıma göre, ne olur bilemem. Ama gebe olmanız ve bebek sahibi olmanızı dilerim...

Göstermez, doktorunuz gerekli gördüğünde (tüp bebek tedavis gibi) isteyecektir. Gebe kalmanız dileğiyle..

merhaba hocam ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.5. embriyosu kondu 2 adet.transferin 9. günü değerim147 çıktı.bugün yani 12. gün ise 212 çıktı.değerimdeki artış sorun yaratacak kadar düşük mü?birde farklı hastane ve farklı laboratuvarlarda yaptırdım testleri bu sonucu etkiler mi?şimdiden teşekkürler.

Ben 40 yaşında 20 yıllik evlyim..bir düşuk birdıs gebelik..sag yumurta alındı..ardından bir olumsuz aşılama ve tekrar akabinde gecen yıl tüp deneyimi olumsuz (((( ardından yapilan tetkikler rahim filmi tamiz..genetik testler temiz...histereskopi temiz...sadece fhs sanırım troidden dolayı yüksekti ilacla düsürüldü ve özel bi merkezde tekra tüp..bu gün transferimin ilk gün hariç 7. Günüm ve biz heyecandan ilki cuma gün ikincisi bugün bthcg me baktırdık ve sonuç..2.0 ikisininde aynı cıkması bizi sasırttı...bu degerler 12. Güne kadar degisebilirmi...gecen yılki 12. Gün degerim bile 00.1 idi..Teşekkürler. ..saygılar...

12. GÜNÜ BEKLEMELİSİNİZ. inşallah POZİTİFLEŞİR. gEBE KALMANIZ VE BEBEĞİNİZE KAVUŞMANIZ DİLEĞİYLE

Gebesiniz ve gözünüz aydın. Allah tamamını erdirsin....

slm doktor bey lutfen bana yardımcı olun benim doktorum bulundugum sehırde degıl sadece tlfla bılgı verıyor bana.şimdi ben eylul 24 de tup bebek transfer oldum ıkı tane embrıyo transfer edıldı.11,gun test yaptırdım sonuç12,20 çıkdı.sabah kanamam basladı ve adet kanaması gıbı devam ettı. doktorumu aradım ilaçlarını kullan bekle dedi tekrar bu gun test yaptırdım 16.gun oluyo sonuç32,71 cıkdı.hala az az kanamam devam ediyor.doktorumu tekrar aradım 4 gun sonra tekrar hcg testı yaptır artış varmı bakalım dedi.bende hala az az kanama lar oluyor acaba diş gebelik mi dıye korkuyorum.LÜTFEN BANA CEVAB YAZIN.çok zor durumdayım aglayyyyıp duruyorum.ilaçlarim sadece progestoran fıtıl bıde bebek aspırını.

Mrb hanımlar benimde değerim 20,11,2013 ölçtüm 97,6 bugün ölçtüm 35,3 düşmüş bayagı ama kanmam da yok dr düşük yaşıyorsunuz diyor. Artmasının mümkünatı yokmu bu aşamadan sonra

hocam merhaba benimde beta hcg adetimden 4 gün geçikmesinden sonra 570 çıktı 2 gün sonra aynı hastanede 1490 çıktı sonrasında bu değerlerden 4 gün sonra kanamam oldu dr gittik gece zekai tahir eğitim ve araştırma gece bizi birşey yok diye yolladı ama ben diğer gün eşimle beraber özel bir hastaneye gittik biz düşük oldu diye gittin lakin oda ne görünen ikiz bebek :)ama problem şurda birtanesi tüpün içine yerleşmiş diğeri olması gerektiği yerde bu arada hcg 17000 olmuştu hastanede ve bebeklerden biri düşükle sonuçlandı tüpte olan diğerinin alt tarafında 2 cm kanama alanı var dedi dr ?sorum şu beta hcg düşükten sonra yavaş artmaya başladı düşmüyor değer ama tam artmıyorda yavaş 17000 19000 bigi taburcuda şu yazıyor en son yapılan USGye göre intrauterin kavite içinde 8&10mm gestasyon kesesi içinde yolk sac izlendi.subkaryonik17&15mm hematom izlendi bu neidr düşen bebekten sonra değerler böyle hafiflermi

Geçmiş olsun. Maalesef mümkün değil. İleride sağlıklı gebelik olması dileğiyle...

Çok geçmiş olsu. Adet gecikmesinden iki hafta sonra kalp atımları görülecektir. Sağlıklı bir gebelik dilerim....

Benim son adet tarihim 29ekim gonal f ile haamile kaldim. Ilk gunum gectgnden beri kahverengi lekenmem geliyor. 2gune bir muthis sekilde artma oluyor.bugun kan testinde 19000 olmustu.gecen hafta kesem gozuktu. Bugün sekli bozuk dendi. Birde 6hafta 1 gün olmasi gerekirken 5 hafta 5 gunluk görünümündeymiş kese. Ama kan degerim cok yuksek geldi bana . Lutfen yardimci olun bana bebegime bise olmasiiin

hocam 27 kasımda embriyo transferim yapıldı. 12. günümde 276 hcg değerimken bugün yani 14 günümde 424 çıktı klinikteki hemşireyle görüştüm 2 gün sonra tekrar test yaptır kimyasal olabiilir dedi. çok endişeliyim.. ne yapmam gerek bu süreçte bu değerler risk mi düzelir mi? Bir de klinik %75 artmalı diyor ama başka yerlerde %60 okudum bende ki artış ise % 54.... teşekkürler

6. haftada bebeğinizin kalp atımlarının görülmesi gerek. bHCG değerleriniz iyi. Sizin için dua edeceğim.

Sayın kullanıcı hiçbir hastamda bHCG günaşırı takip yaptırmıyorum. Gebesiniz. 2 hafta sonra Allah'ın da izni ile kalp atımları görülecek. Endişelenmeyin. Kalp atımları görülünce grupla paylaşırsanız sevinirim. Allah tamamını erdirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…