Beta hcg tutarsızlığı

Şu anda gebe olduğunuz kesin. Sağlıklı mı? 14 mayısta göreceksiniz. Gebe olmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

Merhaba Dr. Bey,
SAT 9 nisan ve adetlerim düzensiz.Bazen 40 günü geçiyor.
Bugün;
bhcg:4,91
progesteron:0,25

cumartesi MR çekilecek.acaba bu değer yükselebilir mi MR çektirmemde sakınca olur mu?

Merhaba Dr. Bey,
SAT 9 nisan ve adetlerim düzensiz.Bazen 40 günü geçiyor.
Bugün;
bhcg:4,91
progesteron:0,25

cumartesi MR çekilecek.acaba bu değer yükselebilir mi MR çektirmemde sakınca olur mu?

Yükselmeyi zaman gösterir bilemeyiz. MR çekilebilir. Kontrast kullanımını ise radyoloğunuzla konuşmalısınızç

merhaba 13 nisan son adet tarihim.. 11 mayısa da beta 425.5 çıktı. 15 mayısda da 2681 çıktı.. karından yapılan usg ile keseyi göremedik, rahim duvarı kalınlaşmış haftaya görebiliriz dedi doktorum.son adet tarihine göre o gün 4+4 hafta olmalı sanırm.......... ancak rahat olamıyorum daha önce bi kaybım var,,kalp atışı olmaması nedeniyle kürtaj oldum aralık 2012 de....bunda dış gebelik olasılığı nedir? dış gebelik belirtileri farklı mıdır?

Son düzenleme:
hocam başka bir problemim daha var gebelik düşünüyoruz.ve vajinal mantar oluyorum devamlı yine oldum.flucan kullanıyorum normalde ama gebelik şüphesi olduğu için bilemedim.ne yapmam gerekiyor içebilirmiyim ?çok kaşıntım var

geçen hafta kasık ağrısı sebebi ile acile gittim kan testinde 20.73 çıkmıştı doktor gebelik var demişti. 35te 1 olduğum için doktor çıkar demişti kanda. adet tarihimde 24 mayıs normalde daha 3 gün var.Bugün sağlık ocağına gittim hcg 0 çıktı progestoron 2.8 gebelik yok dedi. Böyle bişi olabilir mi ? Daha adet olmadım nasıl sıfırlandı teste 2. çizgi silik çıkmıştı şu an şoktayım resmen bu mümkün mü (

Son düzenleme:
Dr bey merhaba
Tüp bebek ile hamile kaldım.7. Gün lekelenme oldu ve 2 gün sürdü.bhcg sonuçlarım 7. Gün 68.7 9. Gün 186.6 11.gün 287 3. Değer tam 2 kar artmamış,sizce sebebi ne olabilir?

mrb doktor bey benimde sorunun adetim 6 gün geçti bugün kan testi yaptırdım değerim 2.09 çıktı normalde 0 çıkardı değerlerim geç dölenme olabilirmi doktor bey yada umutlanmayıp negatif sonuçmu aklım çok karışık bu kadar gecikmesi normalmi sizce doktor bey..

doktor bey semear test sonucumda tanı olarak reaktif benign hücresel değişiklikler yazıyor.

ilişkiden sonra kanama oldu... bu sonuç ne anlama geliyor beni bilgilendirirmisiniz?

Merhaba doktor bey.
En son 12 mayısta adet gördüm
Ortalama 26 günde bir görürüm
7 haziranda beta hcg 24 cıktı. Doktor biraz düşük demişti.
10 haziranda 69 çıktı.
13 haziran akşamı bir kere kanamam oldu. Bu yüzden 14 haziranda gene test yaptılar. 367 çıktı, acilde doktor alttan muayene yaptı ve sadece kötü dedi, 2 gün sonra gene tahlil istedi.
Bugünki sonuç 512. Ancak haftasonu olduğu için doktorla görüşemedim, acilde doğumdalardı. Stresten perişan oldum.
Sizce gidişat nedir, muayene eden doktor neden kötü demiş olabilir, değerlerim çok mu düşük?
Bir de düşük yapmış olsam devamlı kanama olması mı gerekir ve değerlerin düşüşe mi geçmiş olması gerekir?
Nolur cevap verin

mr bora bey benim son adet tarihim 19 ağustos dün yaptırdığım kan testinde değerlerim 32.40 çıktı sizce bu değerlere göre hamile olabilirmiyim acaba ...çok düşük değilmi değerler...

merhaba bora bey;
ben 28 agustosda adet oldum 30 agustosda klomene başladım ve 9 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum meraktan duramadığım için 12 eylülde gittim test yaptırdım değerlerim beta hcg33 cıktı. doktor 2 gün sonra tekrar yaptır dedi bu sefer 11 cıktı ve bana progesterol hapı da vermedi. sizce ne yapmalıyım 3 gün sonra bu testi yapmam yanlışmıydı, suanda düşük mü oluyor tekrar bu ay içersinde beta hcg düşmeden hamilelik ve ilişki önerirmisiniz çalışmaya devam edelim mi yoksa gelecek ayı mı bekleyelim? ya da hamileysem bu bebek tutunabilir mi?

mr bora bey benim son adet tarihim 19 ağustos dün yaptırdığım kan testinde değerlerim 32.40 çıktı sizce bu değerlere göre hamile olabilirmiyim acaba ...çok düşük değilmi değerler...

1. Kaç günde bir adet görüyorsunuz
2. Daha beklenene adetiniz gelmemiş, erken test yapmışsınız.
Gebelik testinin doğru yorumlanabilmesi için beklenen adetin gecikmesi ile bakılması önerilir. Gebe olmanız ve sağlıklı doğum yapmanız dileğiyle...

Çooooooooooooooooooooooooook erken gebelik testi yaptırmışsınız. Test beklenen adetin gecikmesi ile yapılır. Ölçtüğünüz değer çatlatma iğnesinden kaynaklanıyor, içeriği HCG hormonudur. Gebe kalmanızı ve sağlıklı doğum yapmanızı öneririm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…