bora mey merhaba
bat tarihim 4 mayıstı 3 mayısta idrar testi yaptım 3 adet üçü de silik çıktı ertesi gün kan testi yaptırdım 45 çıktı değerim bakan doktor 2 3 haftalık gebelik dedi araştırdım bir doktordan randevu aldım 14mayıs da muayene olcam herkesin değerlerinin çok yüksek olduğunu görüyorum acaba benim değerde sorun mu var
benim beta hcg 60.29 çıktı. kaç haftalık oluyor hamileliğim bora bey??
Son adet tarihiniz nedir? kaç günde bir adet görüyorzunuz?
son adet 9 nisan.26 günde bir adet görüyorum. perşembe günü tekrar kan testi yaptırdım.onun sonucu da 163.71 çıktı doktor bey
Gebesiniz. sağlıklı bir gebelik dilerim...
teşekkür ederim bora bey.sat a göre 5 hafta+1 günlük hamile görünüyor ama değere göre ne kadarlık acaba?
Maalesef bilmiyorum..
Merhaba Dr. Bey,
SAT 9 nisan ve adetlerim düzensiz.Bazen 40 günü geçiyor.
Bugün;
bhcg:4,91
progesteron:0,25
cumartesi MR çekilecek.acaba bu değer yükselebilir mi MR çektirmemde sakınca olur mu?
mr bora bey benim son adet tarihim 19 ağustos dün yaptırdığım kan testinde değerlerim 32.40 çıktı sizce bu değerlere göre hamile olabilirmiyim acaba ...çok düşük değilmi değerler...
merhaba bora bey;
ben 28 agustosda adet oldum 30 agustosda klomene başladım ve 9 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum meraktan duramadığım için 12 eylülde gittim test yaptırdım değerlerim beta hcg33 cıktı. doktor 2 gün sonra tekrar yaptır dedi bu sefer 11 cıktı ve bana progesterol hapı da vermedi. sizce ne yapmalıyım 3 gün sonra bu testi yapmam yanlışmıydı, suanda düşük mü oluyor tekrar bu ay içersinde beta hcg düşmeden hamilelik ve ilişki önerirmisiniz çalışmaya devam edelim mi yoksa gelecek ayı mı bekleyelim? ya da hamileysem bu bebek tutunabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?