- 30 Ocak 2010
- 271
- 87
- 123
amınnnnnnnnnnnnnnKızlaarr daha önce yazmıştım adetten bir gün sonrası 487.10 kan değerim sizce düşük mü diye.Bugün 1720 çıktı ve kesemizi gördük çok şükür.Allah isteyen herkese versin..Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah...
Çokkk teşekkür ederim.amınnnnnnnnnnnnnn
hayırlı olsun canım
7. haftada duymuştuk biz#papatyamm90 saol canım sen bebişinin kalp atislarini kaçıncı hafta duydun canim
benimkinin altında Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın yazıyo ona tıkla gerekenler yazıyo takılırsan sor. Genelde bebeğin tahmini doğacağı tarihi yanlış yazıyolar 2015 olarak yazmayı unutma senKızlar bu bebeğinizle ilgili bilgi.veren şeyi nasıl yaptiniz
Hayırlısı olsun canım. Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah..Kızlaarr daha önce yazmıştım adetten bir gün sonrası 487.10 kan değerim sizce düşük mü diye.Bugün 1720 çıktı ve kesemizi gördük çok şükür.Allah isteyen herkese versin..Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah...
AminnnHayırlısı olsun canım. Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah..
Canım çok sevindim hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin.sorduğun konu hakkinda bi bilgim yok ama sorun olacağını sanmıyorum bende bugün vajinal ultrasona girdim herkes bişeyler dedi şimdi kafam allak bullak bebeğim bişey olur mu diye korkuyorum
Bu arada 1.5 hafta sonra kasık ağrıların azalicak
Ayy canim gozun aydin Allah kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim sanada... Sorun hakkinda sole dicem paranoyak diyebilirsin ama bence kendi doktorunu arayip bi sor yada saglik ocagina git sor derim. Ben corluda yasiyorum ist. ise gidip geliyorum hergun benim dr 2 saatten bisi olmaz dedi ama 4 saat olsaydi ne derdi bilmiyom kafama takilan bisi mesela. Bisi olmaz kesinlikle. Yinede emin olmak icin arayip sorabilirsin.Kızlar bende hamilwyim papatyam ve gkcn 88 onceden muhabbet etmistik bende uc gun oldu ogreneli ilkyaptigimda bata 133cikdi ertesi gün tekrar ettik 269 cikdi dun ve bugün yaptirmadik. Benim sehur disina cikmam lazim 5 saatlik otobüs yolculuğu zarar verir mi kizlt kendi dojtruma gtmedim özel de oldgu icin biraz zaman gecsn gecnce kalp atislarni dutarz gdince
Ayy canim gozun aydin Allah kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim sanada... Sorun hakkinda sole dicem paranoyak diyebilirsin ama bence kendi doktorunu arayip bi sor yada saglik ocagina git sor derim. Ben corluda yasiyorum ist. ise gidip geliyorum hergun benim dr 2 saatten bisi olmaz dedi ama 4 saat olsaydi ne derdi bilmiyom kafama takilan bisi mesela. Bisi olmaz kesinlikle. Yinede emin olmak icin arayip sorabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?