• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg testi...

Kızlar dogurganlIk döneminde ve öncesinde çalışmalara devam ettik 4 aralık yumurtlama günüm çalışmaya devam etsek sizce gebelik konusunda ne kadar başarılı oluruz lütfen cvp ya lütfen

Kızlar dogurganlIk döneminde ve öncesinde çalışmalara devam ettik 4 aralık yumurtlama günüm çalışmaya devam etsek sizce gebelik konusunda ne kadar başarılı oluruz lütfen cvp ya lütfen
Canim tabiki yumurlama gunu nu biliyorsan hic durma yap.amac catlayan yumurtaya sperm girip dollenmesi zaten. 1er gun ara ile olmaliymis yani hergün yapinca söyle mesi ayip sperm kalitesi düşüyor mus.
Örn pazartesi çarşamba cuma bir gün arayla olmaliymis

Ya bilmiyorum kafam allak bullak oldu erken gebelik testi varmış yapmak da istemiyorum 15 gün sonra regl donemim

Canım benim bildiğim bebek düşününce biraz robota baglms gbi oluyor ama birer gün arayla ilişki ye girilmeli çünkü bazn geç yumurtlama olabilir sen 4aralik saniyorsun belki 8aralik mesala

Ben 30 ya da 31 günde regl oluyorum hesaplarına göre öyle soyledim ayyy çıldırcam artık

TE="gkcn88, post: 38120460, member: 639280"]Ben 30 ya da 31 günde regl oluyorum hesaplarına göre öyle soyledim ayyy çıldırcam artık[/QUOTE]
Hayirlisi olsun takma kafana çok nasip allah cümle mize hayirli sağlıklı evlatlar versin

Valla bende daha bebis yok adetime 8 gün kaldı hayırlısı artık
sen yeni evliydn dimi bende bu dönemlerde yumurtlama dön. diye düşünüyorum ama geçen ay adetim 7 gün gecikince döngülerim değişmiş olabilir,
bi hfata sonra sağlık ocag gdıip bt hcg baktıracağım acilde 0,00 çıkmıştı, orda kaç çıkcak merak ediyorum

Evet 2 aylık evliyim ya bişey diyim mi ben artık yumurtlama gününe beline altına yastık koymaya ayaklarimi havaya dikmeye inanmıyorum eskiler yumurtlama dönemimi biliyor Hangimiz annesi onu hesaplanarak bize hamile kaldi

doğru diyorsun ama , benm annem ilk evlendiğinde arazide tarlada vs çalıştığı içn hemen duşa grermiş ertesi gün iş var çünkü. 2 sene çocuğu olmamış köy yerinde bilgili değil insanlar sonra doktora gitmiş tedavi sonucu hamile kalmış.
eskiden bu kadar kimyasallar yokdu, radyasyon yokdu vs. oyuzden artık her şey zor. her bünye farklı bir de ilk gece hamile kalan da oluyor ama bizimki farklı demekki. benim eşimde spermler yavaş oyüzden olabilir sen de her şey normal se bekle daha zamanı vardır:)

Slmlar.. Benim 8 haftalik oldu kizlar. Simdilik iyi gidiyo kalp atisida dinledik hayirlisiyla. Allah tez zamanda sizleride evlat sahibi yapar insallah dua ediyorum sizede.

Slmlar.. Benim 8 haftalik oldu kizlar. Simdilik iyi gidiyo kalp atisida dinledik hayirlisiyla. Allah tez zamanda sizleride evlat sahibi yapar insallah dua ediyorum sizede.
ayy canım ya ne güzel duygu sağlıkla büyür inş. bende bu dönem yumurtlama dön diye ilişki sonrası hiç idrara çıkmadım duş da almadım sabah duş aldım hemen geri yataga girdim ısınayım diye vücut ısısı düşmesin diye meryem suresi meal okudum Allah haırla ve sağlıkla versin inş. sennki aşılamıydı papatya biraz anlatır mısın bize de umut olsun

Canım Rabbim gönlümüze göre versin o kadar çok anne olmak istiyorum ki öyle ozeniyorum ki bebis bekleyenlere

ca
Canım Rabbim gönlümüze göre versin o kadar çok anne olmak istiyorum ki öyle ozeniyorum ki bebis bekleyenlere
canım seni anlıyorum bende genç anne olmak isterdim hep ikiz bebek çok isterdim Allah bizede verirr inşallah. ben bazı konuların eski yıllarını okuyorum bikaç yıl sonra hamile kalmışlar profilde çocuklarının resmi bizimde olur inşallah

Merhaba kızlar ben bu ay Aşılama oldum bugun 10.günüm idrarda çıkmadı yarın kanda cıkar mı ki acaba

Cok tesekkur ederim hepinize. Kendiliginden oldu benim gebelik. Ben pcos hastasiyim ve cok agir geciriyorum adetim duzensiz 3 ayda bir oluyorum yumurtam gelismiyo falan cok zordu. 2.5 dir tedavi goruyodum en sonun da doktor sana artik bisi yapamam dedi. Sonra baska bi dr gittim inofolic ve glukofen tedavisi gordum ve 2. ay kendiliginden hamile kalmisim :oops: herseyin tersine umudumu kaybettigimde hamile kaldim yani.

Esinden alinan spermler ozel banyoda yikaniyo en aktif ve hizli olanlar ozel bi siringayla sana enjekte ediliyo gkcn88 asilama bole bisi aslinda.

Back