Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim tabiki yumurlama gunu nu biliyorsan hic durma yap.amac catlayan yumurtaya sperm girip dollenmesi zaten. 1er gun ara ile olmaliymis yani hergün yapinca söyle mesi ayip sperm kalitesi düşüyor mus.Kızlar dogurganlIk döneminde ve öncesinde çalışmalara devam ettik 4 aralık yumurtlama günüm çalışmaya devam etsek sizce gebelik konusunda ne kadar başarılı oluruz lütfen cvp ya lütfen
sen yeni evliydn dimi bende bu dönemlerde yumurtlama dön. diye düşünüyorum ama geçen ay adetim 7 gün gecikince döngülerim değişmiş olabilir,Valla bende daha bebis yok adetime 8 gün kaldı hayırlısı artık
ayy canım ya ne güzel duygu sağlıkla büyür inş. bende bu dönem yumurtlama dön diye ilişki sonrası hiç idrara çıkmadım duş da almadım sabah duş aldım hemen geri yataga girdim ısınayım diye vücut ısısı düşmesin diye meryem suresi meal okudum Allah haırla ve sağlıkla versin inş. sennki aşılamıydı papatya biraz anlatır mısın bize de umut olsunSlmlar.. Benim 8 haftalik oldu kizlar. Simdilik iyi gidiyo kalp atisida dinledik hayirlisiyla. Allah tez zamanda sizleride evlat sahibi yapar insallah dua ediyorum sizede.
canım seni anlıyorum bende genç anne olmak isterdim hep ikiz bebek çok isterdim Allah bizede verirr inşallah. ben bazı konuların eski yıllarını okuyorum bikaç yıl sonra hamile kalmışlar profilde çocuklarının resmi bizimde olur inşallahCanım Rabbim gönlümüze göre versin o kadar çok anne olmak istiyorum ki öyle ozeniyorum ki bebis bekleyenlere