• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg testi...

Canım Rabbim gönlümüze göre versin o kadar çok anne olmak istiyorum ki öyle ozeniyorum ki bebis bekleyenlere
Bilmezmiyim sole diyim annemin 20 sene cocugu olmamis ben ondan sonra olmusum ve ben bebekleri cocuklari o kadar seviyorum ki cok korktum annem gibi olursam die olede oldu ayni hastalikla ugrastim ama Allahim benim yuzume erken guldu sukurler olsun. Tez zamanda bebek isteyen herkeze Allahim yuzune gulsun insallah.

Kızlar hamile k aldığınızda sizin de regl doneminize 1 hafta kaldigında belinizden karnına doğru ağrı oluyo muydu acil cvp lütfen ya

Bu erken gebelik testi adetinden 1 hafta bile önce ogrenebiliyomussun canım 30 günde 1 oluyorum bugün olmam gerekiyodu #papatyamm90

Bu erken gebelik testi adetinden 1 hafta bile önce ogrenebiliyomussun canım 30 günde 1 oluyorum bugün olmam gerekiyodu #papatyamm90
Yanlis anlama beni. Gecip gecmedigini merak ettim sadece. Biliyorum saten dollenmeden hemen sonra sonuc verebiliyo....Saten dedigim gibi hayirlisi guzel bi haber verdin. Bence 1 hafta sonra falan gene test yap ama aynisindan. Sonrada kan tahliline gecersin :KK66: Tuttu insallahh bu sefer.

Yarın doktora gidicem canım en iyisi o ama çok heyecanlandım çok agladim Rabbim ınsaallah vermistir

#Papatyamm90 canım sabah kantesti yaptırdım pozitif çıktı Allah'ıma binlerce şükür olsun Rabbim isteyen herkese versin

#Papatyamm90 canım sabah kantesti yaptırdım pozitif çıktı Allah'ıma binlerce şükür olsun Rabbim isteyen herkese versin
Ayyyyy çok sevindimm hadi gözün aydınnn Allah'ım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin yavrunu #gkcn88... Bak pozitif düşünücezz pozitif olacakk diyoruz işte :):) :D Allah'ım isteyen herkeze verir inşallah. Ya çok sevindim gerçekten senin adına da maşallahh şimdiden hadi :)

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun gerçekten çok isteyince oluyor ama kafaya takmaya gerekiyormuş Rabbime binlerce şükür olsun

slmlarr... #gkcn88 merak ettim seni nasıl gidiyoo durumlar nasıl bir laf atayım dedim sana :):):)

Canım #papatyamm90 çok şükür iyi gidiyor 5.haftadayiz ama ben sürekli agliyorum sende de olmuş muydu bi de korkuyorum ona bi zarar vericem diye

Canım #papatyamm90 çok şükür iyi gidiyor 5.haftadayiz ama ben sürekli agliyorum sende de olmuş muydu bi de korkuyorum ona bi zarar vericem diye
Ohh çok şükür hadi Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah...Ağlamadım fazla aslında ama içim böle hala garip yani oluyo sevinçten işte bide çalışıyorum ben belki kafamı dağıtıyo iş ondan etkilenmemiş olabilirim:) geçer 1-2 güne ama :)))

Back