• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg testi...

Kızlaarr daha önce yazmıştım adetten bir gün sonrası 487.10 kan değerim sizce düşük mü diye.Bugün 1720 çıktı ve kesemizi gördük çok şükür.Allah isteyen herkese versin..Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah...

#papatyamm90 saol canım sen bebişinin kalp atislarini kaçıncı hafta duydun canim

Kızlaarr daha önce yazmıştım adetten bir gün sonrası 487.10 kan değerim sizce düşük mü diye.Bugün 1720 çıktı ve kesemizi gördük çok şükür.Allah isteyen herkese versin..Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah...
Hayırlısı olsun canım. Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah..

Kızlar bende hamilwyim papatyam ve gkcn 88 onceden muhabbet etmistik bende uc gun oldu ogreneli ilkyaptigimda bata 133cikdi ertesi gün tekrar ettik 269 cikdi dun ve bugün yaptirmadik. Benim sehur disina cikmam lazim 5 saatlik otobüs yolculuğu zarar verir mi kizlt kendi dojtruma gtmedim özel de oldgu icin biraz zaman gecsn gecnce kalp atislarni dutarz gdince

Canım çok sevindim hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin.sorduğun konu hakkinda bi bilgim yok ama sorun olacağını sanmıyorum bende bugün vajinal ultrasona girdim herkes bişeyler dedi şimdi kafam allak bullak bebeğim bişey olur mu diye korkuyorum

Canım çok sevindim hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin.sorduğun konu hakkinda bi bilgim yok ama sorun olacağını sanmıyorum bende bugün vajinal ultrasona girdim herkes bişeyler dedi şimdi kafam allak bullak bebeğim bişey olur mu diye korkuyorum

Canim bir şey olmaz inşallah hangi sehirdesin sen ben de ozele gitmisdim bi ay önce ama simdi pahali geliyor her gittigmde 45tl muayene
bu arada geçmiş yazdıklarni okudum benin de kasiklarimda adet olcak gbi agri oluyor inşallah bur sey olmaz sen kseyi gordun kalp atis duymadin heralde

Istanbuldayim canım ben kese gorunuyor kalp atışları 6.hafta dediler benim doktorumun 120 lira muayenesi netten baktirdim herkes yaptirmis esirgeyen Rabbim esirgesin

Bu arada 1.5 hafta sonra kasık ağrıların azalicak

Inşallah canim sen benden bi iki hafta oncesin şaka gibi eşimle hala inanamiyorz ailelere soylemdk kalp atışları duyalim diye .
seni dojtrn da pahaliymis her gittiginde para oduyormusun yoksa 15gun içinde ücretsiz mi
bi de ben doktra hic gitmedim kan da ogrendim sağlık ocagina gittim folikasitli kan hapi yazdirdim
sen ilk doktra ne zaman gittin.
bu arada ben de iliskiden sonra hemn dusa griyordum sonra sabah dus almaya basladim Allah in izniyle hamile kaldim Allah cumlemizin kucagina almayi nasip etsin:-)

Kızlar bende hamilwyim papatyam ve gkcn 88 onceden muhabbet etmistik bende uc gun oldu ogreneli ilkyaptigimda bata 133cikdi ertesi gün tekrar ettik 269 cikdi dun ve bugün yaptirmadik. Benim sehur disina cikmam lazim 5 saatlik otobüs yolculuğu zarar verir mi kizlt kendi dojtruma gtmedim özel de oldgu icin biraz zaman gecsn gecnce kalp atislarni dutarz gdince
Ayy canim gozun aydin Allah kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim sanada... Sorun hakkinda sole dicem paranoyak diyebilirsin ama bence kendi doktorunu arayip bi sor yada saglik ocagina git sor derim. Ben corluda yasiyorum ist. ise gidip geliyorum hergun benim dr 2 saatten bisi olmaz dedi ama 4 saat olsaydi ne derdi bilmiyom kafama takilan bisi mesela. Bisi olmaz kesinlikle. Yinede emin olmak icin arayip sorabilirsin.

Ayy canim gozun aydin Allah kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim sanada... Sorun hakkinda sole dicem paranoyak diyebilirsin ama bence kendi doktorunu arayip bi sor yada saglik ocagina git sor derim. Ben corluda yasiyorum ist. ise gidip geliyorum hergun benim dr 2 saatten bisi olmaz dedi ama 4 saat olsaydi ne derdi bilmiyom kafama takilan bisi mesela. Bisi olmaz kesinlikle. Yinede emin olmak icin arayip sorabilirsin.

Ya canım yüksek lisans yapiyorum tam da bu dönem de gitmem gerekiyor üniversite ye
stres oldum dontru aricam simdi

Canım aradim şimdi sekreteri cikdi
doktor gormeden bir şey diyemez dedi
peki bugün ya da yarin randevu ayarlar misiniz dedim cok yogun bu hafta dedi
napiyim bende pazar günü gitmeyi düşünüyorum Allah korur inşallah bir şey olmaz kanamam yok sadece kasık agrisi var normal adet dön. Di bu dönem ondandir belki

Back