• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg testi...

#yabancihayat ben 16 aralık da öğrendim 18 inde doktora gittim ama sende bi ultrasona girmelisin bence her gittiğimde ödemiyorum 10 gün kontrol ya

Canım devlet hastanesi ne baktim yakin tarihde yok boş randevu oyüzden bihaft a sonra giderim o zaman a kan degerleri cikar keseyi gorurz belki

Benim resmen psikolojim bozuldu kızlar akıl verin bana

Canim bir şey olmaz bende gecen ay alttan muayene olmustum gebelik varsa alttan zararli degilmi demiştim bir şey olmaz dedi
onlar isini biliyordur birde özel doktor seninki devlet de gibi gelen insanlar a robot gözüyle bakmazlar.
sen evde dinlen keyif yap
bende su yüksek lisans bitsin de evdeyim artık

Canım aradim şimdi sekreteri cikdi
doktor gormeden bir şey diyemez dedi
peki bugün ya da yarin randevu ayarlar misiniz dedim cok yogun bu hafta dedi
napiyim bende pazar günü gitmeyi düşünüyorum Allah korur inşallah bir şey olmaz kanamam yok sadece kasık agrisi var normal adet dön. Di bu dönem ondandir belki
Bisi olmaz bisi olmaz. Kendi pimpirikligim benim iste buda

Gerçi netten baktım canım birçok insan kaçıncı aya kadar öyle muayene olmuş

Evet ankara dayim canım ogrencilikden cook sıkıldım şimdi cocuk da olcak bi devlet e atanamadan evkadini olduk:-):-)

Bende atanamamis bir öğretmen anne adayiyiyim şimdi de eve baglandik bi yandan üzülüyorum ama bebek cok istiyordum evlenmeden iş imiz elimzde olcakti

Back