- 24 Ağustos 2011
- 64
- 17
- 98
- 34
Bilmezmiyim sole diyim annemin 20 sene cocugu olmamis ben ondan sonra olmusum ve ben bebekleri cocuklari o kadar seviyorum ki cok korktum annem gibi olursam die olede oldu ayni hastalikla ugrastim ama Allahim benim yuzume erken guldu sukurler olsun. Tez zamanda bebek isteyen herkeze Allahim yuzune gulsun insallah.Canım Rabbim gönlümüze göre versin o kadar çok anne olmak istiyorum ki öyle ozeniyorum ki bebis bekleyenlere
10 - 15 gun sonra kanda cikar die biliyorum ben ama kafanizi karistirmiyim. Dr bisi demedimi acaba..Merhaba kızlar ben bu ay Aşılama oldum bugun 10.günüm idrarda çıkmadı yarın kanda cıkar mı ki acaba
Ayy hadi hayirlisi gkcn88... Peki adetin ne kadar gecti ...Kızlar mrb şimdi erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi soluk ama görünüyor lütfen bi fikir verin lütfen
Yanlis anlama beni. Gecip gecmedigini merak ettim sadece. Biliyorum saten dollenmeden hemen sonra sonuc verebiliyo....Saten dedigim gibi hayirlisi guzel bi haber verdin. Bence 1 hafta sonra falan gene test yap ama aynisindan. Sonrada kan tahliline gecersinBu erken gebelik testi adetinden 1 hafta bile önce ogrenebiliyomussun canım 30 günde 1 oluyorum bugün olmam gerekiyodu #papatyamm90
Insallah canim dualarim seninle.Yarın doktora gidicem canım en iyisi o ama çok heyecanlandım çok agladim Rabbim ınsaallah vermistir
Ayyyyy çok sevindimm hadi gözün aydınnn Allah'ım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin yavrunu #gkcn88... Bak pozitif düşünücezz pozitif olacakk diyoruz işte :):)#Papatyamm90 canım sabah kantesti yaptırdım pozitif çıktı Allah'ıma binlerce şükür olsun Rabbim isteyen herkese versin
Bnim 2 gun gcti we 12 ckti.sizce negatf miCanım #papatyamm90 çok şükür iyi gidiyor 5.haftadayiz ama ben sürekli agliyorum sende de olmuş muydu bi de korkuyorum ona bi zarar vericem diye
Simdi bnde dglde.0-5hamile olmynlar yaziydu ama doktr bsy dyemem ddi aile hekimiHer yerin referans ağırlığı farklı canım foto çek atsam #sadiye10
Ohh çok şükür hadi Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah...Ağlamadım fazla aslında ama içim böle hala garip yani oluyo sevinçten işte bide çalışıyorum ben belki kafamı dağıtıyo iş ondan etkilenmemiş olabilirim:) geçer 1-2 güne ama :)))Canım #papatyamm90 çok şükür iyi gidiyor 5.haftadayiz ama ben sürekli agliyorum sende de olmuş muydu bi de korkuyorum ona bi zarar vericem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?