Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen de yeni evlisin herkes 1 yıl bekleyin diyor bünye alışmalıymış ama ben 5 aylık evliyim ve eşim de varikolsel amelyt oldu sperm azlığı var oyüzden doktor doktr geziyorz geç kalmayalım diye#papatyam90 ben 2 aylık evliyim
Ben 3 senelik evliyim... Sen umudunu kaybetme sakın çok klişe olacak ama kendi haline bırak tabi hani doktorluk bi problem yoksa arada. Ben 2 sene tedavi gördüm ilaçlar iğneler ağır pcos geçiriyorum en son dr dedi artık bişi yapamam sana olmıycak . Sonra başka dr başladım ilaç tadavimin 2. ayında hamile olduğumu öğrendim düşün bendeki sevinci... Kafanda kurma olmaz deme gene olmadı deme olacak Allah izin verdiği zaman olacak inan buna...bilmiyorum canım kalabalık sohbetlerde en azından daha çok insanın tecrübesi olur diye düşünmüştüm ama öyle olmadı. neyse bende adet oldum yanii devam ederse adet kanaması olcak. ilk defa 7 gün gecikmişti ama yne umutlar suya düştü. sen kaç aylık evlisin papatya
Çok yeniymişin sen bence bunun stresi de var sende. Olur Olmaz die bişi yok sadece zamanı gelince hatta bakmışın ansızın gelivermiş bebeğin..#papatyam90 ben 2 aylık evliyim
canım bende görünürde bir şey yok, eşimde varikosel var ameliyat oldu sperm az ve yavaş yani ileri gitmiyormuş sperm bu hastalık da değşik. doktor eşimin değerlerine baktı bu yolla normal kalabilirsinz biraz daha bekleyelm dedi olmazsa aşilama denicez. ben de evlendik evleneli bunlarla uğraşıyoruz. yumurtlama dön. robotlaşmış bi ilişki oluyor artık.Ben 3 senelik evliyim... Sen umudunu kaybetme sakın çok klişe olacak ama kendi haline bırak tabi hani doktorluk bi problem yoksa arada. Ben 2 sene tedavi gördüm ilaçlar iğneler ağır pcos geçiriyorum en son dr dedi artık bişi yapamam sana olmıycak . Sonra başka dr başladım ilaç tadavimin 2. ayında hamile olduğumu öğrendim düşün bendeki sevinci... Kafanda kurma olmaz deme gene olmadı deme olacak Allah izin verdiği zaman olacak inan buna...
Evt çok iyi anlıyorum seni. Herşeyin bi çaresi var artık geriside Allah'a kalmış. Evt şuan hamileyim çok yeni daha yarın kalp atışı var mı die dr ye gidicem bakalım...canım bende görünürde bir şey yok, eşimde varikosel var ameliyat oldu sperm az ve yavaş yani ileri gitmiyormuş sperm bu hastalık da değşik. doktor eşimin değerlerine baktı bu yolla normal kalabilirsinz biraz daha bekleyelm dedi olmazsa aşilama denicez. ben de evlendik evleneli bunlarla uğraşıyoruz. yumurtlama dön. robotlaşmış bi ilişki oluyor artık.
yumurtlama dön hesabını çok araştırdık doktr adetin ilk günü sayıp 12. gün ve 19. gün arası en az 3 kez ilişkiye grin dedi. umudum var tabi Allah büyük, yani senşimdi hamile misin yanlış mı anladım
canım alllah sağlıklı 9 ay yaşatıp sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah. çok sevindim bize de dua etEvt çok iyi anlıyorum seni. Herşeyin bi çaresi var artık geriside Allah'a kalmış. Evt şuan hamileyim çok yeni daha yarın kalp atışı var mı die dr ye gidicem bakalım...
Dr verdi ama folik asit dimi. Atlamış olabilirim kusura bakma sizde problem var mıydı pekiEvet çok stres yapıyorum şimdiden folik asit başladım bile doktora gittim muayenede oldum
Teşekkür ederim inşallah nasip kısmet. Dualarım sizinle. İnanın ummadığınız anda bi bakıcaksınız pozitif . Yeter ki olumsuz düşünmeyin..canım alllah sağlıklı 9 ay yaşatıp sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah. çok sevindim bize de dua et
gkcn 88 canım ankaradayım ben lina kadın hast. diye bi yere gittim özel. ben mümkün olduğunca bayan doktor tercih ediyorum rahat olmak için. doktor bana bi saat kalkma dedi ilişkiden sonraa ama bende kalkıyordum genelde üstümü giyiyordum ya da duş alıyordum öyle uyumayım diye.#yabanci hayat canım değilim hamile ama yeni gittim doktora bana anlattığı formülü söyliyim bi de öyle deneyin yumurtlama gününden 5 gün önce ve 5 gün sonra toplamda 10 günde bir gün aralıklarla ilişkiye girin hiçbir şekilde yerinden kalkma ayaklarını yukarı kaldir
bende kan değerlerim düşük normalde kan hapı verdi dktr gebelik düşündüğüm için gyno ferrosanal dye biilaç verdi folik asitli imiş bi de b 12 ve omega kullanıyormDr verdi ama folik asit dimi. Atlamış olabilirim kusura bakma sizde problem var mıydı peki
ama gusül abdest almak gerektiği için mecbur gece olmasa da sabah duş alıyorum . kimisi de 15 dk da giden sperm gidiyor diyorEvt yaklaşık 1 saat ilişkiden sonra kalkmamalı , mümkünse 2 gün duş falan yapılmamalı ki vücut ısısında değişiklik olmasın bunlar önemliymiş dr bana da anlatmıştı.