• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg testi...

Değerlerin nasıldı peki o zaman ? Beta hcg ?
hastaneye yattım kan verdim hemen o gün 963 değerim 2 gün yattım 3. gün yine kanverdim 1500 olmuştu ama ilac serum igne sayesinde lekelenmem 3. gün azaldı keseye baktık gördük keseyi taburcu oldum ogün lekelenmem btti canım şuandada yok cok şükür ihmal etme kontrol amaclı gtmeni tavsiye ederim

Kzlar iki güne bi tahlil yaptirdim 89. 237. 670 cikti normalmi bi yorum yapan diş gebelik belirtisi ne cokmu gizli artiyo :(

mrb. Ben 21 Kasım da çatlatma iğnesi vuruldum. Sonra adetim 1 gün gecikti ama dayanamayayıp kan tahlili yaptırdım çatlatmadan sonra 20. güne denk geliyor beta hcg : 135,3 çıktı , 22. gün tekrar baktırdım beta hcg: 346,5 çıktı. sizcede normal midir bu durum kafam karıştı :KK51::KK51: ( yanlış sayfaya yazdıysam kusura bakmayın çok yeniyim burada nereye yazcamı bilemedim :KK22:)

mrb. Ben 21 Kasım da çatlatma iğnesi vuruldum. Sonra adetim 1 gün gecikti ama dayanamayayıp kan tahlili yaptırdım çatlatmadan sonra 20. güne denk geliyor beta hcg : 135,3 çıktı , 22. gün tekrar baktırdım beta hcg: 346,5 çıktı. sizcede normal midir bu durum kafam karıştı :KK51::KK51: ( yanlış sayfaya yazdıysam kusura bakmayın çok yeniyim burada nereye yazcamı bilemedim :KK22:)
Gunaydin canim catlatma ignesiyle ilgili bi bilgim yok ama degerin guzel yukselmis benim de 1 gun sonraki degerim 101 di eger tereddut ediyorsan 2 yada 4 gun sonra tekrar baktir 2 gunde bir 2 kati yada daha fazla artar hayirli olsun tebrik ederim seni

Günaydınlar... çok teşekkür ederim içim rahatladı. Ben dediğiniz gibi yapayım o zaman inşallah artmıştır :KK22: . Allah izin verirse ilk hamileliğim olacak o yüzden çoookk heyecanlıyım.. Çok teşekkürler ...

Günaydınlar... çok teşekkür ederim içim rahatladı. Ben dediğiniz gibi yapayım o zaman inşallah artmıştır :KK22: . Allah izin verirse ilk hamileliğim olacak o yüzden çoookk heyecanlıyım.. Çok teşekkürler ...
benım 101 den 2 gun sonrakı degerım 257 idi daha sonra 4 gun sonra baktırdım 2585 olmustu benım iki katından fazla yukselmıstı senı anlıyorum canım benımde ılk hamılelıgım hamıle kalmadan oncekı ay da kımyasal gebelık yasamıstım o yuzden cok tedırgındım ama hep olumlu dusundum sende ıcını ferah tut aklına takılan bısey olursa sorabılırsın bıldıgım bı konu olursa yardımcı olmaya calısırım

Bugun gene baktirdim bhcg 1583 olmus normal ilerliyormu anlamiyorum suan ama insallah sorunsuz atlatirim Allah izin verirse. Haftaya cuma dr cagirdi alttan muayene yapicaz dedi. Dua ediyorum Allah'ima insallah sagsalim saglikli bir bebgim olur...

Kızlar bende konu açtım beta yla alakali ama pek ilgilenen olmadı buraya da yazmak istedim benim de beta hcg değerleri 48 saat arayla 105 ve 165 di sonrasında tekrarlamak doktor haftaya gelmesini istedi değerler beklediğimiz biraz altında ama büyük ihtimal sağlıklı bir gebelik olur dedi umarım Dr ezbere konuşmamıstir böyle bişey yaşamanın oldu mu ??

Bugun gene baktirdim bhcg 1583 olmus normal ilerliyormu anlamiyorum suan ama insallah sorunsuz atlatirim Allah izin verirse. Haftaya cuma dr cagirdi alttan muayene yapicaz dedi. Dua ediyorum Allah'ima insallah sagsalim saglikli bir bebgim olur...
selam canım son baktırdıgının uzerınden kac gün gectı bence gayet guzel yukselmıs degerın insallah Allah hepimize hayırlı saglıklı evlatlar verır papatyam90 guzel haberlerını beklıyorum bende doktora cuma gıtcem:KK36:

Son bakilandan sonra 3 gun gecti. Hadi insallah Allah saglikli sihatli evlatlar nasip eder hepimizee.., Zor suan valla ya 1 hafta beklicem bakalim simdi :KK51: heyecan var ama umitsizlik yokk. :KK39::KK36:

Son bakilandan sonra 3 gun gecti. Hadi insallah Allah saglikli sihatli evlatlar nasip eder hepimizee.., Zor suan valla ya 1 hafta beklicem bakalim simdi :KK51: heyecan var ama umitsizlik yokk. :KK39::KK36:

hadi bakalım hayırlısı olsun ama degerın ıyı yukselıyor bence ınsallah keseyı de gorursunuz sonra da kalp atısı ıcın beklersın benım kanamam oldugu gun dusuk tehlıkesı ıle hastane yatmıstım o zaman duydum kalp atısını normalde 1 hafta sonra gıdecektım doktora sevincle huzunu bı arada yasadım ama ıyıyım sımdı kanamam gectı ınsallah bır daha oyle bısey yasamam:KK61:

Aa hem uzuldum hem sevindim bakin simdi.Insallah yasamazsiniz bole bisi sagsalim alirsiniz bebeginizi kucaginiza...

inşallah canım bundan sonra yasamam oyle bısey Allah hepimize saglıklı bi sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın meleklerımızı:KK68:

Tebrikler canım Allah kucağına almayi da nasip etsin bizde 5+2 olduk yarın doktora gidicez kesen göründü mü senin

Back