• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg testi...

gi,tmez olur muyum. zaten bu ay kontrolüm olmuştu smar testi yapılmış. o zaman yoktu. doktor ciddi bişey değil dedi zaten. hamilelik düşünmediğim için kullanmıyordum ama hemen başladım bugün. ilk 3 ay kullanıyorsun. sonra bırakılıyor.
Tamam canim benim doktorum ne kadar kullanilacagini soylemedi ondan sordum bende 1 ay once baslamistim

teşekkür ederim:)hadi inşallah en son geçen hafta cuma gittim çarşamba tekrardan gidecem kese için hesaplamama göre öyle çıkıyo inşallah yanılmam cnm yaa biraz tedirgin oldum açıkçası
tedirgin olma hiç. herkesin durumu farklılık gösterr çünkü. ölçüm makinasıyla ilgili farklılıklarda olablir

Arkadaslar bende ayni durundayim.1 hafta arayla 2 kere test istedi dr birinde 313 birinde 2550 cikti.6haftalikda 2550 normal mi ?

Kızlar pazartesi değerim 24 çıktı, perşembe ise 41. Sizce artış nasıl. Son adet tarihim 27 Eylül.Adetlerim düzensizdir 36 günde bir olur.Yumurtlama günüm de tahminen 18 Ekim. Yumurtlamadan 10 gün sonra 24 çıkmış yani. 13.günde de 41. Artış az mı ki ? PAzartesi tekrar çağıdrı doktor. Meraktayım :S

Kızlar pazartesi değerim 24 çıktı, perşembe ise 41. Sizce artış nasıl. Son adet tarihim 27 Eylül.Adetlerim düzensizdir 36 günde bir olur.Yumurtlama günüm de tahminen 18 Ekim. Yumurtlamadan 10 gün sonra 24 çıkmış yani. 13.günde de 41. Artış az mı ki ? PAzartesi tekrar çağıdrı doktor. Meraktayım :S
Canm bende pazartesi kan verdim 112 cktı persembe 900 cktı ama sen korkma rabbim sana bagıslasn miniğini zamanla artısın hzlanır moralini yüksek tut

Canm bende pazartesi kan verdim 112 cktı persembe 900 cktı ama sen korkma rabbim sana bagıslasn miniğini zamanla artısın hzlanır moralini yüksek tut
Teşekkürler hayırlısı olsun bakalim bekliyoruz yarını. Senin bebiş de hayirli olsun;)

SENDEN HABER VAR MI? doktora gittin mi

yükselir canım hic sıkma canını :) bende bugün keseyi gördümm :)
Zaten bir hafta on gün sonra falan gel dedi. Düşünmemeye çalışacağım o zamana kadar. Değer yükselecek mi yükselmeyecek mi endişesinden sevinemedik bile doğru dürüst. Senin kaç haftalık ? Değerlerin nasıl ?

Zaten bir hafta on gün sonra falan gel dedi. Düşünmemeye çalışacağım o zamana kadar. Değer yükselecek mi yükselmeyecek mi endişesinden sevinemedik bile doğru dürüst. Senin kaç haftalık ? Değerlerin nasıl ?
canım dün kan vermiştim bugun gttim 1500 olmuş keseyi gördük nekadarlık die sormadım heyecandan unutmuşum haftaya tekrar gtcem ama netten hamilelik hesaplama varya ordan baktım 5+1 görünüyo bakalım ben 3 gün düşük riskinden dolayı hastanede yattım cok şükür riskim yok artık rabbme şükürler olsun keseyide gördük degerin yükselir takma sen kafana snde görürsün keseyi sabret canım annelik duygusu cokk güzell :) :)

canım dün kan vermiştim bugun gttim 1500 olmuş keseyi gördük nekadarlık die sormadım heyecandan unutmuşum haftaya tekrar gtcem ama netten hamilelik hesaplama varya ordan baktım 5+1 görünüyo bakalım ben 3 gün düşük riskinden dolayı hastanede yattım cok şükür riskim yok artık rabbme şükürler olsun keseyide gördük degerin yükselir takma sen kafana snde görürsün keseyi sabret canım annelik duygusu cokk güzell :) :)
Hayırlı olsun bakalım minnaklar daha :) Heyecanlı bir bekleyiş var sanırım önümüzde :)

Hayırlı olsun bakalım minnaklar daha :) Heyecanlı bir bekleyiş var sanırım önümüzde :)
hemde ne heyecann keseyi görürsün kalp atışını beklersin onuda duyarsın cinsiyeti beklersin derken 9 ay geçicek heralde biranönce kavusalım bebişlerimize tabi doğumdanda korkmuyo deilim :)

alttan mı baktırdın cnm

Back